Nardo:

Praktisk og arealeffektiv 2-roms leilighet i andre etasje. Balkong. Attraktiv og sentral beliggenhet. Nært butikk og kollektivtilbud. Kort veg til studiesteder og marka. Ingen forkjøpsrett.

Johan Cappelens veg 11, 7033 Trondheim
  • Prisantydning 1 950 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 092,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 41 m2
  • Boligtype Borettslagsleilighet
  • Byggeår 1968

PROA Eiendomsmegling ved Jonas Toftemo har gleden av å presentere en 2-roms leilighet i Johan Cappelens veg. Leiligheten ligger i byggets andre etasje. Leiligheten er beliggende i et etablert og populært boligområde. Med denne beliggenheten er det korte avstander til alt man trenger i det daglige. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger i nærområdet. Fra boligen har man kort vei til Estenstadmarka med et fantastisk turterreng året rundt. Estenstadmarka utgjør den nordlige delen av Strindamarka. Nærområdet byr på flere grøntområder og plasser for aktivitet og idrett.

Leiligheten har en god planløsning med adskilte rom. Man kommer inn i en lys entré med plass for sko og klesavheng. Entréen fordeler til bad og stue. Badet har flis på gulv og er utstyrt med baderomsinnredning, WC, dusj og opplegg for vaskemaskin. Stuen har flere møbleringsmuligheter og har plass til sofa og sittegruppe, spisestue og øvrig møblement. Fra stuen er det utgang til balkong på 7 kvm. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og fremstår som praktisk og funksjonelt. Soverommet er lyst med plass til seng, soveromsmøblement og i tillegg er det etablert garderobeløsning.

Oppdragsnummer: 78170163

Finn-kode: 111877837

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.