Leangen/Strindheim:

Trivelig enebolig i kjede som passer perfekt for barnefamilier. Boligen har flere solrike uteplasser. Egen tv-stue, 3/4 soverom og 2 bad. Solrik hage. Skjermet og svært barnevennlig beliggenhet som grenser til friområder. Parkering i carport.

Tungavegen 65 B, 7047 Trondheim
  • Prisantydning 5 900 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 138 m2
  • Boligtype Enebolig i kjede
  • Soverom 4
  • Byggeår 2003
  • Tomtestørrelse 202

Lisbeth Kristengård har gleden av å presentere Tungavegen 65 B som er en enebolig i kjede som ligger i vakre omgivelser, gjemt bak et tidligere industriområde, i et etablert boligområde. Boligene ligger på rekke og vendt mot vest med gode solforhold samt at de grenser til Brøsetdalen. Den idylliske og deilige hagen ligger på boligens vestside og har svært gode solforhold. Hagen grenser mot friomåder og er skjermet for innsyn. Boligfeltet ligger i nærheten av Leangen ishall og i området er det et godt utvalg av ulike servicefasiliteter. På Strindheim bor man midt i mellom sjø og skog. Her er det både kort avstand til sjøen langs Lade og Ranheimsfjæra, samt skogsturer i Strindamarka. Boligen går over to plan og inneholder i 1. etasje: romslig entré med gode garderobeløsninger og direkte adkomst til et flislagt bad/vaskerom. Videre har du kjøkken, stue og tv-stue på hele 50 kvm. Rommet har god takhøyde og får tilført mye naturlig lys gjennom de store vindusflatene. Herfra har du utgang til en romslig terrasse og hagen. I 2. etasje finner du gang som fordeler til tre romslige soverom på 9-14 kvm, flislagt baderom, bod og to balkonger med utsikt over området. Parkering i carport og utvendig sportsbod for lagring.

Oppdragsnummer: 79180202

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.