Persaunet:

Flott og innholdsrik enebolig på 222 kvm BRA. Egen utleiedel med inntekt på kr. 10 000 pr. mnd. Barnevennlig beliggenhet i rolig gate. Stor tomt med fantastiske uteområder. Garasje. Nærhet til skoler, barnehager og butikk.

Aasta Hansteens veg 15, 7046 Trondheim
  • Prisantydning 7 700 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 180 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 1984
  • Tomtestørrelse 857

PROA Eiendomsmegling ved Christian Schjetne ønsker deg velkommen til denne store og godt beliggende eneboligen på Persaunet. Her nyter man godt av mye sol på de ulike uteplassene samt nærhet til butikk, skoler og barnehager. Boligen ligger særdeles fint til i et familievennlig og rolig boligstrøk med lite trafikk. Bilen parkerer man i egen garasje eller på den store gårdsplassen. Eneboligen er oppført over to plan og har en egen utleidel i sokkel med gode leieinntekter. Hoveddelen består av 3 gode soverom, 2 vaskerom, div boder, baderom, toalettrom, stor stue, flott kjøkken og flislagt baderom.

Boligen har en flott beliggenhet i forhold til Trondheims studiesteder for høyere utdanning. Kort avstand til Dronning Mauds minne høyskole, NTNU Gløshaugen/Dragvoll samt institutt for marinteknikk. Boligen sogner til Strindheim barneskole og Rosenborg ungdomsskole. Området har også gangavstand til flere barnehager. Fra boligen ligger nærmeste dagligvarebutikk, Rema 1000 Bromstad og Coop Valentynlyst som begge er knapt 5 minutters gange unna. I nærområdet ligger også Plantasjen, apotek, frisørsalong m.m. Det er i tillegg svært god offentlig kommunikasjon med flere bussholdeplasser i nærheten.

Oppdragsnummer: 52190100

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.