Moholt:

Lys og romslig 2-roms med god beliggenhet i feltet - Ingen gjenboere - TG 1 på kjøkken og bad -God planløsning - Overbygd balkong - Nærhet til utdanningssteder og arbeidsplasser og helårs turterreng i Estenstadmarka

Vestre Moholt-tun 10, 7050 Trondheim
  • Prisantydning 2 350 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 816,-

Visning:

Tirsdag 20.august

kl. 1900 - 2000

Legg til i kalenderen

  • Primærrom 43 m2
  • Boligtype Borettslagsleilighet
  • Soverom 1
  • Byggeår 1967
  • Tomtestørrelse 49532

PROA Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere en lys og romslig 2-roms på Moholt. Leiligheten har en flott beliggenhet, med alt det man trenger innen kort avstand fra boligen, blant annet dagligvarebutikk, butikksenter med det meste av tilbud, restauranter, treningssenter, nydelige turområder m.m. Det er ikke mange meter å gå til nærmeste bussholdeplass, som tar deg til sentrum og flere av byens studiesteder med mer. Det er store arbeidsplasser som NTNU, SINTEF og NRK i nærheten. Eiendommen har en skjermet og etterspurt beliggenhet i enden av gata i et rolig og veletablert område. Leiligheten har gjennomgående bruk av parkett og lysmalte vegger. De store vindusflatene i stuen gir godt med dagslys inn. Boligen inneholder entré, et romslig soverom på 12 kvm, flislagt bad og åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en balkong på 8 kvm med overbygd tak som forlenger bruken. Kjøkkenet og badet er opplyst skiftet i 2005 og har fått TG 1 av takstmannen. I kjelleren medfølger det to boder, en på 2,5 kvm og en større bod på hele 8 kvm. Dette gir gode lagringsmuligheter. Vi i PROA Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til visning og en hyggelig boligopplevelse!

Oppdragsnummer: 79190192

Finn-kode: 154867793

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.