Ranheim:

Stor familievennlig enebolig/ generasjonsbolig med utleieleilighet. Leieinntekt på 11.000,- pr mnd. Boligen har tre bad. Nært barneskole og barnehage. Parkering i garasje og carport

Walldens veg 6A og B, 7056 Ranheim
  • Prisantydning 7 000 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 203 m2
  • Boligtype Enebolig m/utleiemulighet
  • Soverom 4
  • Byggeår 1993
  • Tomtestørrelse 605

Velkommen til Walldens veg 6A og B - En svært innholdsrik enebolig beliggende i en rolig og familievennlig gate uten gjennomgangstrafikk. Boligen har en rekke gode kvaliteter som en vennelig planløsning, frittstående garasje og carport, i tillegg til solrike terrasser og stort plenareal. Boligen inneholder entré, gang, tre gode soverom, romslig bad med en delikat utførelse samt stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Stue- og kjøkkendelen nyter godt av en god takhøyde og mye innlys fra store vindusflater. Vedovnen i stuen avgir behagelig varme gjennom hele vinterhalvåret. Boligen har egen utleieleilighet som har egen inngang. Denne består av entré, stue/kjøkken, bod, soverom, bad/wc og leies i dag for kr. 11.000,- pr.mnd. Tilgang til boligens utleiedel fra et av soverommene i hoveddelen om man øsnker å ta i bruk hele boligen selv. Eiendommen er beliggende på Ranheim som er et meget attraktivt og veletablert boligområde. Området preges av større eneboliger og tomannsboliger med frodige hager og romslige tomter. Dette er et populært sted for barnefamilier da området er ansett som familievennlig med flotte omgivelser og korte gangavstander til skoler og aktivitetstilbud.

Oppdragsnummer: 79190340

Finn-kode: 159523548

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.