Nardo:

Familievennlig rekkehus fra 2008. Vannbåren varme. To parkeringsplasser i felles garasjekjeller. Godt med bodplass. TG1 på alle vurderte punkter. Nært barneskole og barnehage.

Nardovegen 17 C, 7032 Trondheim
  • Prisantydning 4 870 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 659,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 141 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 3
  • Byggeår 2008
  • Tomtestørrelse 6740

Velkommen til Nardovegen 17C - et svært innholdsrikt og tiltalende rekkehus i velholdte omgivelser på Nardo. Dette er et populært boligområde, da alt man trenger i det daglige, slik som butikker og servicefunksjoner ligger nært, samt at det er korte avstander til barnehager, skoler, kollektivtilbud, idrettsarenaer og friområder. Her bor man blant annet med Nardo barnehage- og skole som nærmeste nabo. Mellom rekkehusene er det pent opparbeidet med flott beplantning, grøntarealer og flere lekeplasser for de minste. Rekkehuset har byggeår fra 2008 og holder følgelig en god standard med en rekke etterspurte kvaliteter som en god og familievennlig planløsning. Alle soverom er samlet på ett plan, romslige oppholdsrom og en velholdt terrasse. Vendingen mot sørvest i tillegg til mye luft mellom byggene, byr på svært gode solforhold gjennom store deler av dagen. Boligen som går over to plan over kjeller inneholder entré, stue og kjøkken på hele 41 kvm, tre soverom, to pent flislagte bad, kjellerstue og tre boder. Boligen varmes opp via vannbåren gulvvarme med regulering for hvert rom, som gir en gjevn og lun varme gjennom hele året. Boligen har to parkeringsplasser i felles garasjekjeller, samt bod i fellesareal i kjeller.

Oppdragsnummer: 79190356

Finn-kode: 159907947

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.