Stokkanhaugen:

Stor enebolig beliggende på pynten av populære Stokkanhaugen. Familievennlig boligområde. Solrik terrasse og hage, med flott utsikt. Egen inngang til kjeller. Halvpart av dobbelgarasje. Nærhet til et flott turterreng i Estenstadmarka.

Stokkanhaugen 165, 7048 Trondheim
  • Prisantydning 5 150 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 194 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1987
  • Tomtestørrelse 412

Denne eneboligen har en flott beliggenhet på pynten av populære Stokkanhaugen, i en gate uten gjennomgangstrafikk. Dette, i kombinasjon med en god planløsning, store oppholdsrom og nærhet til skole, dagligvarebutikk og turterreng, gjør dette til en utmerket familiebolig. Bilen parkerer man enkelt i innkjørselen eller i garasjen. Stuen på hele 42 kvm, har store vindusflater som tilfører rikelig med innlys, i tillegg til å skape et flott bakteppe, med utsikt over store deler av byen. Rommet har en vinklet utforming som gjør det naturlig å innrede med sofakrok i en del, og med spisemøblement i nær tilknytning til kjøkkenet. Bio-peisen har en god plassering midt i rommet, som bidrar til å spre varmen godt. Fra stuen er det direkte utgang til en stor terrasse, som dekker hele vestfasaden. Terrassen er solrik, og utstyrt med fastmontert paviljong, markiser og uttrekkbar vindskjerming, som gjør terrassen også anvendelig i dårligere vær. Boligen har tre romslige soverom, hvorav ett har utgang til terrassen. Kjelleretasjen har egen inngang på boligens nordside, samt tilkomst fra stue.

Oppdragsnummer: 79190315

Finn-kode: 162506547

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.