Moholt:

Stor innholdsrik 3-roms leilighet med god planløsning. Leilighenten ligger i tredje etasje. Heis og egen parkeringsplass i kjeller med tilhørende bod. Lave felleskostnader.

Frode Rinnans veg 12, 7050 Trondheim
  • Prisantydning 3 350 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 72 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 2001
  • Tomtestørrelse 2858

Leiligheten ligger i et attraktivt boområde på Moholt. Området er ansett som et sentralt, rolig og attraktivt boområde da det ligger noe tilbaketrukket fra sentrumskjernen. Leiligheten er innholdsrik og har en god planløsning. Når man ankommer leiligheten blir man møtt av en lys stue og kjøkken i delvis åpen løsning og på hele 37 kvm. Stuens praktiske utforming gjør det naturlig å innrede i ulike soner. Videre er det to gode soverom, en romslig bod og bad/wc/vaskerom. I tillegg til en solrik balkong med flott utsikt Leiligheten har egen parkeringsplass i felles garasje. Heis i bygget.

Ved leiligheten ligger det flere holdeplasser i kort gangavstand med hyppige avganger. De gode bussforbindelsene gjør det enkelt å komme seg til ulike steder av byen. Det er også kort gange til Moholtsenteret, Bunnpris Gourmet på Tyholt, Rema 1000 og Bunnpris ved Moholt studentby med søndagsåpen avdeling. Estenstadmarka utgjør den nordlige delen av Strindamarka og har et fantastisk turterreng året rundt. I vinterhalvåret er det oppkjørte skiløyper i Estenstadmarka, mens på sommerstid kan Estenstaddammen by på en frisk dukkert

Oppdragsnummer: 79190298

Finn-kode: 162389440

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.