Utleir/Risvollan:

Stor og delikat 3-roms selveierleilighet med god standard. TG1 på alt fra takstmann. Fjernvarme er inklusiv i felleskostnader. Parkering i carport. Stor og solrik terrasse som er overbygd og grenser til fellesområder. God lagringsplass i tilhørende bod.

Ada Arnfinsens veg 36, 7036 Trondheim
  • Prisantydning 3 090 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 078,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 70 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 2012

PROAKTIV Eiendomsmegling ved Lisbeth Kristengård har gleden av å presentere denne pene selveierleiligheten på Utleir/Risvollan. Nødvendige servicefunksjoner finnes på Risvollan eller på NardoCenteret. Trygg vei fra husdøren til flere barnehager, Utleira barneskole og Hoeggen ungdomsskole og et godt utbygd kollektivtilbud. For den turglade er det kort avstand til Estenstadmarka. Leiligheten ligger i 1 etg og har heis i bygget og en fin utsikt over fellesområdet. Bygget er fra 2012 og holder en god teknisk stand, med godt inneklima samt balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Man kommer inn til en lys entrè med skyvedørsgarderobe. Videre får man et lekkert flislagt bad med behagelig varme i gulv og moderne fargevalg. Godt med lys fra downlights i himlingen gir jevn belysning, varmekabler i gulv gir en lun opplevelse. Leiligheten har 2 soverom. Det ene soverommet benyttes i dag til barnerom og hovedsoverommet er romslig med direkte adgang til et garderoberom. Kjøkkenet er stilrent med godt med skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Stuen er romslig og har en god takhøyde og store vindusflater som gir et svært godt lys inne i leiligheten. Romslig sydvestvendt veranda på 19 m² som har sol fra ca 1230 til 2130 på sommerstid. Velkommen!

Oppdragsnummer: 79190397

Finn-kode: 162576326

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.