Jakobsli:

Vert. tomannsbolig med eneboligkvaliteter - 1. etasje er smakfullt oppgradert i 2019 - Solrik hage og terrasse - Kjøkken fra Norema - Delikate fargevalg - Pent baderom - Parkeringsplass med EL-bil lader - Stille og rolig område

Heggvegen 8, 7059 Jakobsli
  • Prisantydning 4 800 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 125 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 2
  • Byggeår 1960
  • Tomtestørrelse 539

PROAKTIV Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere denne flotte tomannsboligen i en rolig og familie-

vennlig gate på Jakobsli. Adressen sogner til Charlottenlund barne- og ungdomsskole som ligger kun 10 minutter fra eiendommen. I nærområdet er det flere dagligvarebutikker, inkludert Bunnpris med søndagsåpen avdeling. Det er flere flotte turmuligheter i nærområdet som Estenstadmarka, Chamonixskogen, Ladestien og Hansbakkfjæra. Bussholdeplassen er 200 meter fra boligen, hvor rute 14 passerer. Tomannsboligen har hele 4 plan og flere gode oppgraderinger siden 2011, hvor det ble drenert, lagt ny terrasse med trapp til hagen. I 2012 ble det skiftet rør fra boligen og ut til de kommunale rørene. Terrassen og hagen vender mot sørvest og har gode solforhold. Det er montert El-bil lader v/ p-plass og utenfor inngangspartiet er det en praktisk sportsbod. 1. etasje inneholder entré, gang, toalettrom, stue og kjøkken. Hele denne etg er total oppusset i 2019 med bl.a. kvalitetskjøkken fra Norema. 2. etasje inneholder to romslige soverom og et pent bad. Loftet er innredet som en ungdomsavdeling hvor du nyter utsikt mot fjorden og kjelleren har et arbeidsrom, et praktisk vaskerom og boder.

Oppdragsnummer: 79190404

Finn-kode: 163876975

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.