Jakobsli:

Delikat rekkehus oppusset av fagfolk i 2017. To skjermede og solrike uteplasser samt en herlig hage som grenser mot friområde. Barnevennlig område med kun få minutters gange til skoler. Pent kjøkken og flislagt bad. Peisovn og varmepumpe.

Churchills veg 4C, 7058 Jakobsli
  • Prisantydning 5 180 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 116 m2
  • Boligtype Rekkehus
  • Soverom 3
  • Byggeår 1967
  • Tomtestørrelse 252

PROAKTIV har gleden av å presentere denne flotte familieboligen. Området ligger midt mellom marka og sjøen og gir nærhet til Estenstadmarka med flotte turløyper året rundt og sjøen med badestrender og fantastiske Ladestien. Rekkehuset går over 2 plan og har flotte uteplasser på hver side, hvor man har solen fra tidlig morgen til solnedgang. Boligen har en god planløsning og holder en høy standard etter at den har vært renovert i 2017. Etter å ha parkert bilen i garasjen er det kort gange til døren. Du kommer inn i en entré som fordeler til 2 romslige soverom, garderobe/gjesterom, bod og et pent flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er videre utstyrt med doble servanter i en pen innredning. Separat toalettrom. Tar man trappen opp kommer man til en lys og luftig stue med rikelig naturlig innlys fra to sider som gir en god atmosfære. Stuens størrelse og utforming gir god plass for flere sittegrupper, samt spisestue. Man nyter i tillegg en flott utsikt fra stuens panoramavindu mot byen. Fra stuen har man utgang til herlig overbygget balkong med utsikt og kveldssol. Er det kalde vinterkvelder kan man nyte varmen fra varmepumpen eller den flotte peisen fra Nordpeis. Kjøkkenet er meget innbydende, med et flott innredning i hvit utførelse og hvitevarer av nyere dato. Velkommen!

Oppdragsnummer: 79200196

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.