Valentinlyst:

Elegant og innholdsrik enebolig i rolig og familievennlig område. Innbydende og opparbeidet tomt. Gjennomgående god og moderne standard. 4 gode soverom og 2 baderom. Praktisk og god planløsning. Garasje. Solrik terrasse og herlig balkong.

Åkervegen 7C, 7046 Trondheim
  • Prisantydning 9 500 000,-

Visning:

Onsdag 03.03 kl. 18.00-19.00. Påmelding i forkant av visning.

  • Primærrom 226 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 1995
  • Tomtestørrelse 611

I en rolig og skjermet blindveg i Brøset Hageby på Valentinlyst ligger denne moderne og delikate eneboligen i Åkervegen 7C. Boligen ligger på en pent opparbeidet tomt. Kombinasjonen med belegningsstein på gårdsplassen og et lekkert, buet inngangsparti med søyler gir boligen et elegant, arkitektonisk uttrykk. Denne flotte boligen har ei fin og praktisk planløsning som strekker seg over 3 etasjer. I første etasje finner man en romslig entrè/hall, et praktisk vaskerom, et toalettrom, ei stor og lys stue, samt et moderne og delikat kjøkken. Fra stuen er det også utgang til en stor og solrik terrasse, som har direkte utgang til et flott hageområde. Trappeoppgangen leder til 2.etasje, der man finner 3 store soverom, et stilfullt bad, loftstue, og utgang til balkong. Den meget innholdsrike kjelleren har egen inngang, og består av entré, romslig stue, hybelkjøkken, et stort soverom, samt et stort bad med ei flott badstue. Kjelleren kan med enkle grep gjøres om til utleieenhet, men det gjøres oppmerksom på at den pt. ikke er godkjent for dette formålet. Det er gode oppbevaringsmuligheter i boligen. Det er også meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen, både i garasje med el.billader og gårdsplass forøvrig. Boligen ligger i et rolig og familievennlig område på Valentinlyst/Brøset, nesten nederst en blindveg. Området har perfekt beliggenhet for den som ønsker å bo tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen, samtidig som man bor sentralt med nærhet til dagligdagse funksjoner og offentlig kommunikasjon. Fra boligen er det korte avstander til flere dagligvarebutikker, Sirkus Shopping, barnehager og skoler (Eberg/Blussuvoll skolekrets). Det er også nærhet til flere flotte turområder, som blant annet Estenstadmarka, og et godt tilbud av fritidsaktiviteter i området

Oppdragsnummer: 79210041

Finn-kode: 208996275

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.