Bakkaunet:

Innholdsrik og ærverdig 2-mannsbolig på hele 454 kvm med mange muligheter. 3 leiligheter på hhv. 38, 74 og 172 kvm. Nydelig utsikt og gode solforhold. Fin hage. Sentralt. Familievennlig beliggenhet i rolig blindvei.

Lagmann Dreyers gate 2, 7068 Trondheim
  • Prisantydning 12 500 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 303 m2
  • Boligtype Hel 2-mannsbolig
  • Soverom 6
  • Byggeår 1916
  • Tomtestørrelse 667

Boligen ligger svært fint til med gode solforhold og nydelig utsikt. Familievennlig med gode oppvekstvilkår i en rolig blindgate. Herfra er det kort avstand til både sentrum og Solsiden med sitt brede tilbud av butikker, spisesteder og kulturtilbud m.m. Til tross for sin sentrale beliggenhet, er dette et rolig og skjermet boligområde. Videre er det korte avstander til bl.a. skoler, barnehager, kollektivtransport og fine turmuligheter

Boligen inneholder i 1. etasje en hovedleilighet på ca 74 kvm, med en tilhørende hybelleilighet på ca 38 kvm, og i andre etasje og loft en leilighet på ca 172 kvm. I tillegg har man en stor uinnredet kjeller. Det er gjort flere oppgraderinger på bygningsmassen de senere år, men noe arbeid må påregnes for å oppnå dagens krav til standard. Boligen har flere flotte detaljer fra byggeår som setter sitt særegne preg, herunder bl.a. en gjennomgående god romfølelse med mye innlys, dype vinduskarmer og en generøs takhøyde. Med boligens størrelse i kombinasjon med det overnevnte har man et solid utgangspunkt for å skape drømmeboligen eller utvikle eiendommen videre. Her er det mange muligheter!

Oppdragsnummer: 79210243

Finn-kode: 231922359

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.