Othilienborg:

Stor og moderne 4-roms i 1. etg. TG1 på alt. Solrik balkong med nedgang til hage. Rehabilitert BL. Kort vei til skoler, barnehager, butikk og marka. Gode parkeringsmuligheter.

Othilienborgtunet 21, 7033 Trondheim
  • Prisantydning 3 190 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 81 m2
  • Boligtype Borettslagsleilighet
  • Soverom 3
  • Byggeår 1968

Svært delikat 4-roms leilighet pent beliggende på Othilienborg. Leiligheten ligger i 1. etasje med flotte grøntområder og flere lekeplasser rett utenfor døren. I nærområdet er det også flere ballbaner og flotte turstier. Leiligheten holder en svært god og moderne standard med TG1 på alle punkter i våtromsrapport. Parkering på felles biloppstillingsplasser like ved. Kort sykkelavstand til NTNU Gløshaugen, NTNU Dragvoll, St. Olavs Hospital og Teknobyen. Gangavstand til Steindal barneskole, Hoeggen ungdomsskole og Vestlia barnehage.

Når man kommer inn i leiligheten møtes man av en entré med plass for skohyller og oppheng for jakker. Leiligheten nyter godt av 3 gode soverom hvor alle har mye naturlig innlys. Stuen er lys og moderne med god plass til flere sittegrupper, tv-benk og annet møblement. Store vindusflater på stue sørger for mye lysinnslipp noe som gir en god romfølelse. Kjøkkenet er av god størrelse og har utgang til solrik balkong. Baderommet er på 5,5 kvm og ble pusset opp i 2018

Oppdragsnummer: 52200133

Finn-kode: 231428692

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.