Lade:

Særdeles flott 3-roms leilighet, i et rolig og barnevennlig område. Renovert i 2021. Loft med gulvareal målt til ca. 48 kvm. Solvendt hjørnebalkong. Ekstern bod målt til 8 kvm. Stor biloppstillingsplass. Nærhet til skole, kjøpesenter og Ladestien.

Jarlsborgveien 6, 7041 Trondheim
  • Prisantydning 4 250 000,-
  • Felleskost. mnd. 1 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 62 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 1936
  • Tomtestørrelse 1218

Velkommen til en gjennomgående og moderne 3-roms leilighet i et særdeles rolig, barnevennlig og samtidig sentrumsnært område. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Lade skole, kjøpesenter, lekepark, idrettsanlegg og ikke minst Ladestien. Leiligheten er en del av en flott firemannsbolig, med en god vedlikeholdshistorikk og biloppstillingsplass like utenfor inngangsdøren. Leiligheten har en solvendt og fin plassering i byggets 2. etasje og loft. Loftsetasjen har adkomst fra felles trapperom, med et areal målt til 27 kvm og et gulvareal målt til ca. 48 kvm. Loftet oppleves luftig, med en stedvis god takhøyde og med lysinnslipp fra vindu i tak. Selve leiligheten har i løpet av 2021, vært gjenstand for en omfattende oppussing, som har resultert i en særdeles flott og tiltalende bolig. Forbi inngangsdøren venter en romslig og innbydende gang, som videre fordeler seg til boligens to soverom, bad, stue og kjøkken. Badet har en tidsriktig og moderne utførelse, med 60x60-flis på gulv og lyse baderomsplater på vegg. Fra stuen er det utgang til en herlig hjørnebalkong målt til hele 10 kvm. Balkongen har en sydvestvendt orientering og flott utsikt mot store deler av Trondheim. Kvaliteter som gjør dette til et ypperlig sted å nyte lange finværsdager på, så vel som kvelder.

Oppdragsnummer: 79210449

Finn-kode: 238567371

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.