Singsaker/Tyholt:

Hel tomannsbolig i et av Trondheims mest attraktive områder. Nydelig panorama. Solrik tomt. Mange muligheter med en fleksibel planløsning. Stor, uinnredet kjeller på ca. 96 kvm. Oppussingsmulighet.

Nordahl Bruns vei 5, 7052 Trondheim
  • Prisantydning 10 700 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 194 m2
  • Boligtype Hel 2-mannsbolig
  • Soverom 5
  • Byggeår 1938
  • Tomtestørrelse 819

Det er med stor glede vi presenterer en hel tomannsbolig med en utsikt du aldri blir lei av! Eiendommen ligger i et av Trondheims mest attraktive villastrøk, på Øvre Singsaker. Her bor du i rolige og trafikkstille omgivelser, i et boligområde som er spesielt populært blant barnefamilier. Boligen sogner til Berg barneskole og Blussuvold ungdomsskole, med kort og trygg skolevei. Det er dessuten flere barnehager i nærområdet. Boligen nyter korte gangavstander til det meste. Det er flere fine friområder som for eksempel Festningen og nærhet til Kvilhaug gård. Eiendommen har en fin vestvendt hage med god boltreplass for store og små.

Boligen vil kreve en del arbeid for å oppnå dagens krav til standard, og er dermed en gylden mulighet for den som ønsker å skape sitt drømmehjem etter egne ønsker og behov. Boligen består i dag av to opprinnelige 4-roms leiligheter i hver sin etasje, men den fleksible planløsningen åpner for å etablere andre løsninger om man ønsker. I tillegg har man en stor uinnredet kjeller målt til romslige 96 kvm og en frittstående garasje. Boligens flotteste kvalitet er utsikten. Det er panorama fra begge leilighetene, hvorav noen av hovedattraksjonene er Trondheimsfjorden, Gråkallen, Festningen og Munkholmen.

Oppdragsnummer: 79210457

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.