Jakobsli:

SJARMERENDE ENEBOLIG I FAMILIEVENNLIGE OMGIVELSER | Kort vei til skole og barnehage - Solrike uteområder - Fin utsikt

Granvegen 10B, 7058 Jakobsli
  • Prisantydning 7 490 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 181 m2
  • Boligtype Enebolig i kjede
  • Rom 6
  • Soverom 4
  • Byggeår 1999
  • Tomtestørrelse 591

Dette er en kjedet enebolig med familievennlige kvaliteter. Mange vil nok la seg begeistre over størrelsen og flere vil bli overrasket over hvor innholdsrikt huset er. Boligen oppleves som velholdt og hjemmekoselig. På fremsiden av boligen er det en stor gruslagt gårdsplass med plass til flere biler. Det tilhører også garasje på ca. 17,5 kvm, så bilen får stå tørt og trygt igjennom vintersesongen. Inngangspartiet er opparbeidet med markterrasse og har overbygg med uttrekkbar markise. På ytterdøra er det installert smartlås som gir en nøkkelfri hverdag.

Fra inngangspartiet kommer du inn i en meget romslig hall. Store vindusflater mot gårdsplassen og en dyp vinduskarm gir et flott førsteinntrykk. Gulvet rett innenfor inngangspartiet er flislagt for å tåle slitasjen fra inn og utfart med sko og utstyr. Øvrige deler av hallen har en lys og fin, 1-stavs parkett. Det er gulvvarme i hallen, både under den flislagte delen samt under parketten. Hallen har en romslig skyvedørsgarderobe med rikelig av plass for sko- og yttertøy. Hallen er i praksis stor nok til å kunne benyttes som en liten kjellerstue for de som skulle ønske dette.

I sokkeletasjen er det 3 soverom på henholdsvis 11,5, 12 og 16 kvm. I etasjen finner du også et praktisk vaskerom, bad og stor bod på hele 14 kvm.

Opp trappeløpet møter du en gjennomlys og åpen etasje. Til høyre er stuedelen med to hyggelige oppholdssoner. En med plass til sittegruppe og tv-møblement, den andre med plass til godstoler og loungemøbler for sosiale og hyggelige besøk. I mellom sonene er det en vedovn som gir lun og effektiv oppvarming av boligen samtidig som den tilfører en koselig stemning.

Rett frem fra trappa er det utgang til markterrassen på vestsiden av boligen. Her er 35kvm. med terrasse som ligger utrolig flott til på en liten høyde, skjermet for innsyn og trekk fra sør og øst. Her er det herlige solforhold fra ettermiddagstid til sent på kveld. Det er i tillegg en flott utsikt mot både sjøen og Fosenalpene. Mange vil nok også sette pris på å ha en flott hage med bær- og prydbusker samt ulike beplantninger. En flott eiendomstomt med mye muligheter for den med grønne fingre. Rundt hjørnet til venstre for terrassen er det en sportsbod. Rundt hjørnet på husveggen til høyre for terrassen er det trapp som leder ned til den gruslagte gårdsplassen.

Tilbake i den åpne, gjennomlyse og flotte hovedetasjen har vi enda ikke besøkt kjøkkendelen. Her er det god plass for spisestuemøbler og fra vindusflatene ser man igjen den fine utsikten mot sjøen og Fosenalpene. Selger har valgt å ta bort vegg som avdelte kjøkken og spisestue. Resultatet ble en åpnere og mye mer praktisk romløsning. Det har også gitt selgerne muligheten til å trekke ut spisestuen til langbord for plass til flere gjester i et større sosialt lag. Fine omgivelser for minnerike øyeblikk med familie og venner.

Kjøkkenet er påkostet og har en stilren, tidløs og praktisk innredning. Benkeplate i afrikans granitt og delikate fliser på vegg over kjøkkenbenk. Her er rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. I tillegg er det romslige arbeidssoner. Av integrerte hvitevarer finner vi induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og to stekeovner. Begge er plassert høyt i innredningen og en av stekeovnene kan skilte med mikroovnfunksjon.

Hovedetasjen har også en fløy med gang som leder til bad, toalett og soverom. Badet er flislagt og utstyrt med badekar, dusjkabinett, wc, og baderomsinnredning. Vis a vis er det et separat toalett. Soverommet er nylig overflatebehandlet med nymalt vegg, ny tapet samt teppeflis på gulv.

Oppdragsnummer: 52210199

Finn-kode: 239252504

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.