Nardo/Steindal:

Flott og attraktivt atriumshus. Alt på ett plan. Egen garasjeplass. Skjermet og idyllisk hage med terrasse og svært gode solforhold. Romslig stue og kjøkken. 3 soverom. Rolig boligområde nært NardoCentert og skole/barnehage.

Christian Eggens veg 56, 7033 Trondheim
  • Prisantydning 5 200 000,-
  • Felleskost. mnd. 7 256,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 102 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1968
  • Tomtestørrelse 307

Proaktiv Eiendomsmegling ved Lisbeth Kristengård og Tore Resell har gleden av å presentere en attraktiv og trivelig halvpart. Boligen er en del av den populære "Atriumbyen" som har en særpreget arkitektur og er på folkemunne kjent som "Spanskbyen". Boligen er tegnet av arkitekt Herman Krag som var en av byens mest aktive og toneangivende arkitekter på 60-tallet. Den populære "Atriumbyen" på Nardo/Steindal skiller seg ut fra øvrig bebyggelse i området med hvitmalte murfasader og røde teglstein som takkledning. Boligen ligger med god beliggenhet i feltet - skjermet for det meste av trafikk og støy. Dette er et attraktivt område med umiddelbar nærhet til daglige funksjoner som butikker, skole, barnehage og kollektivtransport, samt turterreng i Estenstadmarka.

Boligen har en god planløsning hvor alt ligger praktisk på ett og samme plan. Det er hyggelige uteplasser og den vestvendte vendingen gir særdeles gode solforhold. Videre inneholder halvparten 3 gode soverom, bad, vaskerom, innbydende stue og kjøkken på hele 43 kvm, samt en idyllisk og solrik hage, skjermet for innsyn. I tillegg medfølger det fast garasjeplass.

Oppdragsnummer: 79210484

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.