Heimdal:

Innholdsrik enebolig med stor tomt på 1144 kvm - Attraktiv beliggenhet nært sentrum - Kort vei til skoler og barnehager - Oppgraderingsbehov - Gode solforhold

Lyngvegen 23, 7088 Heimdal
  • Prisantydning 3 950 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 152 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 3
  • Tomtestørrelse 1144

PROA eiendomsmegling presenterer Lyngvegen 23, en innholdsrik enebolig med stor tomt og god beliggenhet på Heimdal. Boligen har en fredelig beliggenhet i stille gate uten gjennomgangstrafikk, et godt nabolag og utpreget barnevennlige boforhold. Boligområdet ligger idyllisk til og består for det meste av bolighus i åpne og luftige omgivelser. Eneboligen ligger sentralt til med gangavstand til Heimdal sentrum med alle fasiliteter man trenger i det daglige. Heimdal er et attraktivt og barnevennlig boligområde med trygg skolevei til barne- og ungdomsskole, samt flere barnehager i nærheten. God offentlig kommunikasjon i nærområdet med hyppige bussavganger til Trondheim sentrum og omegn.

Heimdal bugner av forskjellige idrettsaktiviteter for alle aldersgrupper og for enhver smak. Det tilbys mange og varierte aktiviteter både sommer og vinter, som f.eks. fotball, håndball, ski, skiskyting, innebandy, friidrett, klatring mm. Boligen er over tre plan og inneholder kjøkken, entre, gang, stue, to boder, bad, wc, gang, 3 soverom. vaskerom, trapperom og kjellerstue. I tillegg har man rikelig med bodplass.

Oppdragsnummer: 78170120

Finn-kode: 111941806

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.