Heimdal:

Nybygd enebolig med gjennomgående høy standard. Parkering i egen carport hvor du også har en sportsbod på 5 kvm. Fem romslige soverom og to bad/wc og separat vaskerom. To solrike terrasser.

Simon Leinums veg 36 A, 7088 Heimdal
  • Prisantydning 5 650 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 153 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 5
  • Byggeår 2018
  • Tomtestørrelse 472

Nyoppført og innflyttingsklar enebolig beliggende sentralt på Heimdal. Det er kort og trygg skolevei og flere barnehager i nærheten. Lett tilgang til offentlig tranport og flotte turmuligheter. Ved oppføring av boligen er det lagt vekt på gode materialvalg, praktisk utnyttelse av planløsningen og romslige rom med tidsriktig uttrykk. Både boligen og utomhusarealet vil kreve minimalt med vedlikehold i årene som kommer for alt er helt nytt. Her er det lagt til rette for at du skal kunne nyte det å "bare" bo og bruke fritiden på annet enn huslige plikter.

1. etasje inneholder entré og gang, tre soverom, flott flislagt bad/wc, omkledningsrom og vaskerom. Hovedsoverommet er på hele 17 kvm og har direkte tilgang til omkledningsrommet. Downlights i entré og bad. Delikate flis i 60X60 på bad.

2. etasje inneholder kjøkken- og stueløsning, bad, to soverom og en bod. Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning med stuen. Rommet er på totalt 40 kvm og er både lyst og åpent, men samtidig avdelt i soner. På kjøkkenet er det god plass til å innrede med en spisestue og innerst i rommet vil det være naturlig å plassere sofamøblementet.

Fra stuen har man utgang til en terrasse på ca. 22 kvm. Fra hovedsoverommet som er på 11 kvm som også kan brukes som en ekstra tv-stue, har man utgang til en stor terrasse på ca. 29 kvm. Her kan man nyte sene sommerkvelder.

Det er installert balansert ventilasjon, sentralstøvsuger, peisovn og bredbånd.

Parkering i carport. Det eri tillegg plass til på flere biler på oppstillingsplasser på gårdsplassen. I tilknytning til carporten er det en sportsbod og det er forberedt for el-bil lader.

Det er lave omkostninger ved kjøpet da det kun betales dokumentavgift av tomteverdi.

Oppdragsnummer: 79190010

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.