Heimdal:

Vesentlig oppusset enebolig i kjede med gjennomgående høy standard og en planløsning som passer de fleste. Fire gode soverom. To solrike terrasser. Separat vaskerom. TG0 på kjøkken og bad. Tilbaketrukket og familievennlig område.

Simon Leinums veg 36 B, 7088 Heimdal
  • Prisantydning 4 700 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 160 m2
  • Boligtype Enebolig i kjede
  • Soverom 4
  • Byggeår 1965
  • Tomtestørrelse 569

PROA Eiendomsmegling ved Tore Resell og Kristoffer Menne har gleden av å presentere en moderne og stilren enebolig i kjede vesentlig oppusset i 2019. Boligen har en ypperlig beliggenhet ikke langt fra Heimdal sentrum. Simon Leinums veg er et fredelig boligområde med et godt nabolag og utpreget barnevennlige boforhold. En meget sjelden mulighet til å forelske seg i en lettstelt og innholdsrik bolig man kan flytte rett inn i. Gjennom en omfattende oppussingsprosess har boligen utelukkende fått tilført kvalitetsmaterialer samt praktiske og tekniske løsninger. Her er det utstrakt bruk av moderne parkett på gulv og downlights i LED. Boligen går over to plan over kjeller og har fire gode soverom hvorav et har utgang til en solrik balkong, to bad flislagt med moderne 60x60-flis, stue og kjøkken i åpen løsning, tre boder, vaskerom og en lys kjellerstue på hele 27 kvm. Kjøkkenet fra Norema er av en god størrelse og er komplett med integrerte hvitevarer av en høy kvalitet. Mellom stue og kjøkkendelen er det i tillegg en flott peisovn fra NorDan. Fra stuen er det direkte utgang til en delvis takoverbygd terrasse med tilgang til en felles hageparsell. Et flott sted å nyte lange finværsdager i rolige og skjermede omgivelser. Biloppstillingsplasser på eiendommen.

Oppdragsnummer: 79190011

Finn-kode: 79190011

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.