Lundåsen:

Innbydende enebolig med 5 soverom. Ypperlig beliggenhet på et høydedrag med fantastisk utsikt. Kjøkken fra 2014. Lys & trivelig stue på hele 41,5 kvm med lekker vedovn. Solrik eiendom. Nært marka. Carport og biloppstillingsplasser i gårdsrom.

Nordmyrvegen 109, 7089 Heimdal
  • Prisantydning 4 550 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 145 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 5
  • Byggeår 1992
  • Tomtestørrelse 318

Tiltalende enebolig på attraktive og veletablerte Lundåsen. Boligen ligger i en blindvei og på et høydedrag med fantastisk utsikt. Sol hele dagen på flere uteplasser. Bymarka som nærmeste nabo. Boligens skolekrets er Åsheim barne- og ungdomsskole, som begge ligger i gang-/sykkelavstand fra boligen. Flere barnehager og lekeplasser i nærheten.

Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantninger. Flere solrike uteplasser som markterrasse og veranda. Parkering i carport samt biloppstillingsplasser i gårdsrommet. Utvendig sportsbod for oppbevaring av ski og sykkel med mer. Kun 20-meter til lekeplassen gir gode oppvekstsvilkår for de minste.

Boligen er på 2 plan over sokkel og inneholder bl.a. entré, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, bod og 5 soverom. Den store stuen har mye naturlig lys fra store vindusflater og en fantastisk utsikt. Det pene kjøkkenet har mye skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer. Det romslige badet er på 8 kvm og har et praktisk vaskerom like ved. Alle soverommene er av en god størrelse på hhv 11,5 , 10 , 9,5 , 9,5 og 8,5 kvm.

Oppdragsnummer: 79190108

Finn-kode: 164219198

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.