Møllenberg:

Lys og moderne familieleilighet beliggende i en rolig sidegate på Møllenberg. To soverom med mye oppbevaringsplass i skyvedørsgarderober. Pent oppusset. Delikat bad. Peis i stue. TG1 kjøkken og bad. Solrik felleshage. Veldrevet sameie.

Wessels gate 17a, 7043 Trondheim
  • Prisantydning 4 970 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 005,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 116 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 1895
  • Tomtestørrelse 1233

Leiligheten er beliggende i 2. etasje i en ærverdig bygård fra 1895, hvorav hver leilighet er tildelt hver sin etasje. Bygården er svært velholdt, omkranset av store og skjermede plenareal, flott beplantning og med flere sitteplasser. Felleshagen er en unik kvalitet man sjelden får på Møllenberg, og et ypperlig sted hvor man kan nyte lange finværsdager og hvor barna kan løpe fritt. Her bor man i tilbaketrukkede omgivelser samtidig som man befinner seg i hjertet av byen. Fra boligen er det gangavstand til det meste man har behov for i det daglige. Adkomst til leiligheten er enkel via en romslig veranda kun benyttet av denne leiligheten samt leiligheten over. Videre ønskes man velkommen av en svært innbydende og romslig gang innredet med malte overflater på vegg og med heltregulv i furu, som også er gjennomgående for de fleste rom i boligen. I tilknytning ligger toalettrommet samt stue og kjøkken. Stuen har en fantastisk romfølelse forsterket av lyse fargevalg og mye innlys. Vinduene i original stil fra byggeår setter sitt sjarmerende særpreg på boligen og komplementerer det moderne. Videre er det to gode soverom samt gjesterom/kontor, pent flislagt bad og vaskerom. Et av soverommene har i tillegg tilknytning til walk-in garderobe innredet med skyvedører.

Oppdragsnummer: 79190327

Finn-kode: 157455241

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.