Singsaker:

Særegen vertikaldelt tomannsbolig i etablert og attraktivt boområde på ærverdige Singsaker. Adkomst fra rolig gate uten gjennomgangstrafikk. 3(5) sov. Innredet loft- og kjeller. Oppgradert og solrikt uteområde. Umiddelbar nærhet til skole.

Eidsvolls gate 27, 7030 Trondheim
  • Prisantydning 7 850 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 198 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1920
  • Tomtestørrelse 477

En svært innbydende halvpart av tomannsbolig beliggende i en rolig gate blant ærverdig bebyggelse på Singsaker. Dette er et etterspurt og attraktivt boområde, tilbaketrukket fra selve bykjernen, men likevel nært flere barnehager, skoler, dagligvarebutikker, samt flotte tur- og parkområder rundt Kristiansten Festning og Bakklandet. Den fire etasjer store boligen gir et svært godt førsteinntrykk, som forsterkes ytterligere i det man kommer inn. Her er klassiske og tidstypiske detaljer, samt original planløsning med god takhøyde godt bevart. Man får umiddelbart følelsen av en velholdt og oppgradert bolig, hvor kombinasjonen mellom det nye og eldre harmonerer godt. Både tak, vinduer og pipe er rehabilitert nylig. Det samme gjelder det innbydende og innholdsrike utomhusarealet som ble vesentlig oppgradert i 2014. Boligen er en del av Lillegården Hageby bestående av eneboliger og flermannsboliger bygd i 1920-årene. Området ble tegnet av stadsarkitekt Sverre Pedersen, med ønske om å skape et område med frittliggende boliger i parkliknende omgivelser. Dette er en unik mulighet for de som ønsker en romslig bolig med særpreg og sjarm, praktisk planløsning med flott utsikt fra de fleste rom, i et familievennlig og sentrumsnært område.

Oppdragsnummer: 79190410

Finn-kode: 163830189

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.