Trondheim-Sentrum:

Stor, innholdsrik 3-roms leilighet med god planløsning. Tredje etasje. Heis og egen parkeringsplass i kjeller med tilhørende bod. Varmtvann og strøm inkludert i felleskostnadne. Nærhet til "alt"

Fjordgata 18A, 7010 Trondheim
  • Prisantydning 4 000 000,-
  • Felleskost. mnd. 3 706,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 75 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 1998
  • Tomtestørrelse 1761

Kristoffer Menne har gleden av å presentere en stor og fin 3-roms leilighet i Trondheim sentrum. Leiligheten ligger i tredje etasje i et bygg på fire etasjer. Sameiet har et velstelt fellesområde med flere store grøntarealer. Man parkerer på sin egen parkeringsplass i kjelleren og tar heisen opp til leiligheten. Leiligheten er innholdsrik og har en god planløsning. Når man ankommer leiligheten blir man møtt av en lys og romslig enté. Videre finner man leilighetens stue og kjøkken i en delvis åpen løsning på ca. 38,5 kvadratmeter. Leiligheten oppleves lys og luftig takket være store vindusflater. Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere og har god plass til både sofa og spisegruppe. Fra stuen har man utgang til overbygd balkong på ca. 3,5 kvm. Lyst kjøkken med innholdsrik innredning som gir gode oppbevaringsmuligheter. Soverommene er romslige og er på henholdsvis 12 og 7,5 kvm. Badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet, med lyse fliser og varmekabler i gulv og hvite fliser på vegger. Eget praktisk vaskerom. Fra leiligheten har man alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er gode shoppingmuligheter i Trondheims handlegate Nordre gate, samtidig som det finnes flere kjøpesentre i nærheten.

Oppdragsnummer: 79200122

Finn-kode: 179494448

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.