Trolla:

Toppleilighet med fantastisk fjordutsikt i det nystilte prosjektet Munkaunet Vest. To altaner med meget gode sol- og utsiktsforhold. Selges uten fellesgjeld. Vannbåren varme og balansert ventilasjon. Oppvarming og varmtvann inkl. i fellesutg.

Bynesveien 90, 7018 Trondheim
  • Prisantydning 6 100 000,-
  • Felleskost. mnd. 4 080,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 109 m2
  • Boligtype Borettslagsleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 2017
  • Tomtestørrelse 4503

PROA Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere en leilighet i det nylig ferdigstilte prosjektet Munkaunet Vest ved Trolla. Borettslaget består av 27 leiligheter fordelt på tre volumer, bundet sammen med vakre glassbygg. I underetasjen ligger garasjeanlegget, samt boder og fellesrom for sosiale samvær, med praktisk adkomst via heis og trapper. Leiligheten ligger i det vestre hjørnet i øverste etasje, med to altaner, og har en av de beste plasseringene med tanke på forhold som mye sol og innlys, i tillegg til direkte utsyn mot fjorden. Den har videre livsløpsstandard, god planløsning og er svært lettstelt. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen har man utgang til altanen på 20 kvm som vender mot nordvest med meget gode solforhold. Kjøkkenet har innredning fra Drømmekjøkken og er utstyrt med hvitevarer. Kjøkkenøyen gir en romdelende effekt samtidig som at åpenheten mot stuen ivaretas. Badet er flislagt og har dusj med innfellbare glassdører, servant, toalett og bidet. Leiligheten inneholder to soverom med mulighet for et tredje, et gjestetoalett, vaskerom, samt bod i kjeller. Akutelle kjøpere kan velge å kjøpe leiligheten med andel fellesgjeld på kr. 1 753 415,- og tilsvarende redusere innskudd/pris.

Oppdragsnummer: 79170202

Finn-kode: 104325747

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.