Ila/Nedre Byåsen:

Herskapelig 4-roms leilighet med fantastisk og vidstrakt utsikt over Trondheim. Sørvestvendt veranda og pent opparbeidede uteområder. Stort uinnredet loftsareal med lagringsmulighet. Attraktiv beliggenhet med gåavstand til sentrum.

Nyveibakken 12, 7018 Trondheim
  • Prisantydning 3 980 000,-
  • Felleskost. mnd. 2 000,-

Visning:

Kontakt megler for visning

  • Primærrom 84 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 1908
  • Tomtestørrelse 356

PROAKTIV Eiendomsmegling ved Eirik Døsen har gleden av å presentere en flott leilighet i Nyveibakken 12 ved Ila. I nærområdet finnes dagligvarebutikk, flotte parker, sjarmerende kafeer og gallerier, og det er en fin spansertur inn til sentrum med alle fasiliteter. Rett ved leiligheten går Gråkallbanen som gjør det

enkelt å komme seg opp til Bymarka med et fantastisk turterreng. Dersom sjøluft frister er det fint å ta turen ned til båthavenen på Skansen og følge strandpromenaden langs fjorden. Leiligheten ligger i 2. etasje i en flott 3-mannsbolig. Fra leiligheten kan du nyte en storslagen utsikt mot flere av Trondheims

landemerker som Nidarosdomen, Kristiansten festning, Nidelva og Munkholmen. Leiligheten er delikat innredet og står i stil med boligen. Leiligheten inneholder en stue og kjøkken i delvis åpen løsning med store vindusfalter, klebersteinsovn og lekker tapet fra Laura Ashley. Kjøkkenet har profilert innredning fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer og løsningen gir plass til spisemøblement. Baderommet har godt med skapplass under servant, varme i gulv, opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett og toalett. De tre soverommene er på 9, 11 og 13 kvm. Uteområdene er velholdte og det er gode parkeringsmuligheter på tomten.

Oppdragsnummer: 79190104

Finn-kode: 146246695

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.