Dalgård/Byåsen:

Innholdsrik og stilren tomannsbolig med byggeår 2017. Boligen har fire soverom og to solrike terrasser. TG0 på samtlige punkter fra takstmann. Utebod og godt med parkeringsplasser.

General Bangs veg 21 A, 7023 Trondheim
  • Prisantydning 4 990 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 113 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 4
  • Byggeår 2017
  • Tomtestørrelse 547

Kristoffer Menne har gleden av å presentere denne moderne og påkostede tomannsboligen beliggende i et meget attraktivt boligfelt på Dalgård på populære Byåsen. Boligen som går over to plan har byggeår 2017 og holder følgelig en høy standard. Den har en rekke gode kvaliteter som blant annet stue og kjøkken i delvis åpen løsning, fire gode soverom hvorav ett har tilknytning til en walk-in garderobe, delikat og romslig bad i tillegg til to solrike terrasser. Her er det utstrakt bruk av 1-stavs parkett, lys panel på vegger samt downlights i himling. Biloppstillingsplasser på eiendommen.

Fra boligen er det kort vei til det meste man trenger i det daglige. Det er blant annet flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet. Bymarka er et flott alternativ for aktiviteter året rundt. Her er det ca. 300 km med stier, 120 km maskinpreparerte skiløyper og 6 skiløyper på til sammen 53 km. Det er gode buss- og trikkeforbindelser i nærområdet, med hyppige bussavganger fra holdeplassen kun 150 meter unna boligen til Trondheim sentrum og omegn. Boligen sogner til Dalgård barneskole og Ugla ungdomsskole

Oppdragsnummer: 79190190

Finn-kode: 154004556

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.