Selsbakk:

Enebolig i et familievennlig område - Dobbelgarasje og flat gårdsplass - Tidsriktig kjøkken og pent bad i 1. etasje - Tre solrike uteplasser - Innredet med eget kjøkken, bad, wc og soverom i sokkel - Nærhet til skole, barnehage og dagligvarebutikk

Magasinvegen 21, 7028 Trondheim
  • Prisantydning 3 400 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 143 m2
  • Boligtype Enebolig
  • Soverom 3
  • Byggeår 1964
  • Tomtestørrelse 1153

PROAKTIV Eiendomsmegling ved Eirik Døsen presenterer en enebolig i et familievennlig område på Selsbakk. Denne ligger tilbaketrukket, men samtidig med nærhet til dagligvarebutikker og skoler. Området er ansett som familievennlig med rolige gater og lite gjennomgangstrafikk. Adressen sogner til Hallset barneskole og Selsbakk ungdomsskole. Skolene ligger i praktisk nærhet til hverandre som gjør bringing og henting praktisk. Rett ovenfor veien ligger Byåsen videregående skole. Nærmeste dagligvarebutikk, Coop Extra, finner du på Migosenteret og Rema 1000 på andre siden av gaten med post-i-butikk. Eneboligen har et plan over sokkel. Det er gode parkeringsmuligheter i dobbelgarasjen samt i gårdsplassen. Boligen har tre solrike uteplasser hvor en kan nyte fine sommerdager. 1. etasje inneholder bod, vindfang, tidsriktig kjøkken, stor stue med frodig utsikt, pent bad fra 2017 og to soverom. Sokkelen, som har egen inngang, er innredet med kjøkken, stue, romslig soverom, bad og praktisk toalettrom. Dette er delvis adskilt med en dør fra resten av sokkelen som inneholder trapperom, bod og et separat vaskerom. På terrassen utenfor sokkelen er det satt opp en praktisk bod i enden for oppbevaring av hageutstyr.

Oppdragsnummer: 79190421

Finn-kode: 164348989

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.