Munkvoll/Byåsen:

Flott og innbydende 3-roms toppleilighet. Balkong med utsikt. P-plass i parkeringskjeller. Fjernvarme. Heis.

Midelfarts veg 40, 7022 Trondheim
  • Prisantydning 6 150 000,-
  • Felleskost. mnd. 4 092,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 90 m2
  • Boligtype Selveierleilighet
  • Soverom 2
  • Byggeår 2015

Proaktiv eiendomsmegling ved Kristoffer Menne har gleden av å presentere en moderne og innbydende selveierleilighet med 2 soverom, i et rolig og familievennlig område på Munkvoll. Fra leiligheten har du "alt" du trenger til det daglige i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 4. etasje, og har enkel tilkomst via heis. Boligen holder en høy standard, og har gjennomgående parkett og lysmalte vegger, utenom bad og entré. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong med flott utsikt. Stilrent og lyst kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Stuen har en romslig utforming som gjør det mulig å innrede i ulike soner. Med leiligheten medfølger det en egen p-plass i parkeringskjeller.

Området har et rikt fritidstilbud, med blant annet flere idrettsarenaer. Kort gangavstand til Dalgård friidrett, golfbane og Astorbanen. For de som foretrekker å trene innendørs finner vi 3-t Byåsen like i nærheten, og flere andre treningssenter i sykkelavstand. I tillegg nyter leiligheten en utmerket beliggenhet med nærhet til Bymarka. Bymarka byr på 300km med stier om sommeren og 120km oppkjørte skiløyper om vinteren. Sommerstid kan man velge og vrake i områdets mange badevann. Her finner man blant annet Haukvannet, Lianvannet og sist, men ikke minst, Kyvannet. Vannet byr på frisk avkjøling en varm sommerdag, kun en liten halvtime unna boligen.

Oppdragsnummer: 79210037

Finn-kode: 208588140

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.