Ugla:

Kvalitetsrik og lekker familiebolig. 4-6 soverom. Vaskerom og to tiltalende bad. Loftstue. Stort kjøkken fra Sigdal. Carport og 17 kvm utvendig sportsbod. Mulighet for hybel.

Konrad Dahls veg 3 C, 7071 Trondheim
  • Prisantydning 7 700 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 183 m2
  • Boligtype Halvpart vert.delt tomannsbolig
  • Soverom 5
  • Byggeår 2020
  • Tomtestørrelse 268

Konrad Dahls veg 3C ligger i et etablert boligområde på Ugla som er svært populært for familier. Eiendommen har umiddelbar nærhet til store grøntarealer slik som Bymarka og badevannet Kyvannet. Fra eiendommen er det kort vei til blant annet dagligvarebutikker, barnehager, skoler, idrettsanlegg, hestesenter, frisør, legesenter og tannlege.

Boligen er tegnet av arkitekt og det er lagt særlig vekt på en funksjonell og fleksibel planløsning. Her er det lagt til rette for 4-6 soverom, alt ettersom hvordan man tenker å ta i bruk boligen. I tillegg er det mulighet for å etablere hybel i første etaasje. Første etasje består av romslig entré, 3 soverom, vaskerom og bad. Trapp med eiketrinn og stålspiler. Hovedetasjen har et nydelig kjøkken som har rikelig med skap- og benkeplass, kontor/soverom, eget WC, samt stor og lys stue som har utgang til solrik veranda. Loftsetasjen består av loftstue(alternativt soverom), lekkert bad og hovedsoverom med walk-in-closet. Kvalitetsrik bolig med 1-stavs gulv, 60x60 flis på våtrom, stort og oppgradert kjøkken fra Sigdal, alukledde vinduer og listefrie løsninger i overgang tak/vegg og vegg/vindu. Velkommen til visning.

Oppdragsnummer: 78210035

Finn-kode: 212230717

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.