Kyrksæterøra:

Meget gjennomført hytteeiendom med stor lavo for 16-20 stk | Innlagt strøm | 2,9 mål tomt

Vesseseterveien 525, 7200 Kyrksæterøra
  • Prisantydning 1 790 000,-

Visning:

Søndag 28.januar

kl. 1400 - 1500

Legg til i kalenderen

  • Primærrom 63 m2
  • Boligtype Hytte
  • Rom 4
  • Soverom 3
  • Byggeår 1999
  • Tomtestørrelse 2921

Velkommen til Vessemarka, og denne frittliggende hytteeiendommen med tilhørende lavo i Vesseseterveien 525.

Vessemarka er et godt gammeldags hyttefelt hvor man har god plass mellom hyttene, men likevel nærhet til det meste.

Her får du en eiendom på fjellet, og samtidig nær bygda. Kun 7 km. ned til sentrum, med kjøpesenter, kafeteria, butikker, bakeri m.m.

Hytta ble opprinnelig bygd i 1971, men ble helrestaurert med tilbygd stue, bad med toalett av muldo i år 1999. Kun pillarer gulv, stendere og noe av takstolene over soverommene sto igjen av det gamle. Hytta består i dag av av 3 soverom, entré, wc, romslig kjøkken/stue med åpen løsning og et vaskerom/stellerom. Det er montert nye isolerglass i alle vinduene bortsett fra i wc-rom sommeren 2017.

Her får du innlagt strøm, og vann på hytteveggen, men som kan legges inn i hytta da det er klargjort for dette. Tilkobling til avløp er også mulig mot en engangssum.

Den eksklusive lavo'en for 16-20 personer har varmeovner under hvert bord, og her kan man invitere venner og bekjente til trivelige lag.

Rundt hytta er det pent inngjerdet med skigard, og eiendommen har en eksepsjonelt flott utsikt og meget gode solforhold. Her har du også gode mobilforhold.

Utenfor hyttegrenda ligger velpreparerte skiløyper som går igjennom en vakker utmark og fjellnatur fra ca. 150 moh, og opp til ca. 400 - 500 moh, helt til den velkjente steinhytta. Du kan også gå opp til toppen av Todalsfjellet som ligger over 800 moh. Ca. 2,5 km. fra Vessesetra ligger Skihytta.

Ellers er Vessemarka veldig ettertraktet for turgåere, hobbyjegere (mye storfugl i området) og sportsfiskere (mange flotte fiskevann med både ørret og rør, og fritt fiske i Skjærlivannet som ligger ca. 5 min unna) - eller for den som har tid og ro til å fange små og store opplevelser i naturen. Du velger selv om du vil benytte løypenettet - eller om du foretrekker å gå dine egne veier. Det er også kjempefine muligheter for å padle med kano i Skjærlivannet, og nedover den flotte Lona.

Witsø Hestesportsenter arrangerer hesteridning med arrangerte skogsturer og fjellturer. Dette er et unikt tilbud for ungt og gammelt.

Her får du et eldorado av turterreng som må oppleves.

Prøv også 3D kart over Hemne Kommune.

http://193.75.93.89/3d/installasjon.asp

Eiendommen har tinglyst veirett, parkeringsrett, rett til å fjerne skog og kratt som hindrer utsikten, samt hugge ved til eget bruk på eiendommen som tomta er skilt ut fra.

Se forøvrig vedlagte dokument i salgsoppgaven for informasjon fra selger.

Velkommen til visning - Denne plassen må oppleves!

Oppdragsnummer: 3-0247/17

Finn-kode: 104186903

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.