Vassbygda, Agdenes:

Flott fritidseiendom med nydelig sjøutsikt. Båtplass i marina og mulighet for nausttomt. Vannbåren varme i gulv. Tre soverom og loftstue. Vinterhage. Kort vei til sjøen.

Sommerhvile hyttefelt 46, 7318 Agdenes
  • Prisantydning 3 150 000,-

Visning:

Etter avtale med megler.

  • Primærrom 102 m2
  • Boligtype Hytte / Fritidseiendom (v/sjøen)
  • Soverom 3
  • Byggeår 2012
  • Tomtestørrelse 1040

Kristoffer Menne ønsker velkommen til en innholdsrik og svært lekker fritidseiendom med utmerket beliggenhet i Vassbygda i Agdenes. Eiendommen ligger svært fint beliggende og har fantastiske solforhold og nydelig utsikt.

Fritidseiendommen har en gjennomgående høy standard med vannbåren gulvvarme i første etasje. Baderommet som er flislagt, inneholder alt hva en moderne familie måtte ønske. Stuen har rikelig med plass og du kan nyte utsikten gjennom store vindusflater. Stue og kjøkken er på hele 51 m² og har en god takhøyde. Kjøkkenet er stilrent og innholdsrikt med komfyr, oppvaskmaskin og plass til kjøle- og fryseskap. Fritidsboligen har totalt tre soverom samt en loftstue. Fritidseiendommen er omgitt av terrasser, og knytter vinterhagen sammen med eiendommen. Vinterhagen er et hyggelig samlingssted, spesielt på kveldene .Her kan man nyte sommerkveldene. Dennen er på 15 kvm og er i tilknytning til en bod. Rommet er flislagt og det er også her vannbåren varme i gulv. På terrassen ligger et nedfelt Villeroy & Boch spa-kar samt en ut-dusj. Tilhørende fritidsboligen medfølger det en båtplass i Røysa småbåthavn samt mulighet for å kjøpe en naustplass.

Oppdragsnummer: 79190336

Finn-kode:

Forbehold
Innholdet i annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Interessenter oppfordres til å innhente komplett informasjon fra megler.