Fleksibel transport – et tilbud for alle til vanlig busspris

Har du hørt om fleksibel transport – tjenesten fra AtB som kjører deg til eller fra sentrum og handlesenter eller til og fra annen kollektivtransport?

Trenger flere flinke kolleger: Derfor trives sjåførene Frode og Ilona i jobben sin i Vy

Vy trenger mange nye bussjåfører i Trøndelag. Sjåførene Frode Værnes og Ilona Simutiene er ikke i tvil – dette er drømmejobben.

Opplev gledene med vinterløping – glatt føre er ingen hindring

SpareBank 1 SMN Trondheim Maraton og Löplabbet slår et slag for vinterløping. Her er tipsene til deg som ønsker å gjøre treningsøkten til en god opplevelse – uansett vær og årstid.

Fra «rønne» til moderne familiebolig: – Hadde ikke klart dette uten god rådgivning

Med jobb, to aktive barn og et langt oppussingsprosjekt er det ikke mye tid til andre ting for Tina Larsen. Derfor er hun glad for å ha Finans Partner i ryggen, som hele veien har hjulpet familien med god økonomisk rådgivning.

Sparer 24 000 liter diesel i året; EL-gravemaskinen på Heggstadmoen betyr mye for miljøet

På Heggstadmoen står en maskin og sorterer næringsavfallet til Trondheims-bedrifter helt utslippsfritt. Den symboliserer startskuddet for Returas grønne skifte.

Slik sørger de for å holde Nidelva ren mens Nydalsbrua bygges

Testing og håndtering av vann er en viktig del av Sluppen-prosjektets miljøsertifisering. For at alt skal gå knirkefritt, trenger Skanska en pålitelig aktør som Eurofins for å analysere utslippene for dem.

Spennende tider i Trøndelag: Nå trenger Vy mange flere sjåfører

Vy har vunnet flere spennende anbud i Trøndelag. Derfor er de nå på jakt etter mange dyktige bussjåfører, som vil være med på denne spennende reisen.

IT-konsulenten Ayman flyttet fra Oslo for å jobbe i Melhus: – Glad jeg grep sjansen

Skaun og Melhus skal styrke IT-kompetansen og trenger nå flere dyktige folk på laget.

Ny og eksklusiv smykkebutikk – velkommen inn i David-Andersens glitrende univers

18. november ble snoren klippet – den eksklusive og tradisjonsrike smykkebutikken David-Andersen er nå offisielt åpnet i Trondheim.

Slik tok Jasons selskap norgesrekord i folkefinansiering

Med et godt konsept, et dyktig team og en god idé samlet Jason Eckhoff og Businesclass.com inn 28 millioner kroner gjennom Folkeinvest. Oppstartselskapet har skyhøye ambisjoner og rekordmange nordmenn ønsker å være med på denne reisen.

Nå kan du få en nøkkelrolle i Trøndelags største treningskjede

Mange forbinder 3T med trening. Og det er helt naturlig, men selskapet driver med mye mer enn bare folkehelse. Nå ser de etter en regnskapsansvarlig som vil være med på styrke selskapet i årene som kommer.

- Dyrevelferd er utrolig viktig for oss i REMA 1000 Midt-Norge

Med flinke og lidenskapelige produsenter, en helt ny og moderne fabrikk og en butikkjede med mangeårig innsats for dyrevelferd, skal du kunne spise kylling fra REMA 1000 Midt-Norge med god samvittighet rundt middagsbordet.

Snart skjer det en stor endring i reglene rundt boligsalg

Skal du kjøpe eller selge bolig? Fra 1. januar kommer det vesentlige endringer i loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Her får du noen svar på hva det betyr for deg som skal kjøpe eller selge fra neste år.

Grønn bolig og grønt lån går hånd i hånd på Gartnersletta

Snart starter forhåndssalget på leilighetene på Gartnersletta. Med en fantastisk beliggenhet, bærekraftige leiligheter, Powerhouse-ambisjoner og grønne lån er det ikke rart at responsen så langt har vært over all forventing.

Vant prisen for Norges beste frukt- og grøntavdeling – for andre året på rad

Bunnpris & Gourmet Tyholt dro nok en gang hjem seieren under årets NM i frukt og grønt.

Eiendomsprosjekt med verdiutvikling – tidlig flerfaglig fokus i prosjekt gir muligheter for store gevinster for omdømme, miljø og økonomi

Klimaendringer og behovet for å finne langsiktige løsninger vil endre kravene til bygninger og infrastruktur. Derfor satser Rambøll nå knallhardt på bærekraft i tidligfase. Det vil komme både kundene – og samfunnet – til gode.

Slik reduserte barnehagen sykefraværet og økte trivselen blant de ansatte

Med større fokus på psykisk helse og bistand fra NAV Arbeidslivssenter Trøndelag, opplevde Espira barnehage at arbeidsmiljøet ble mer åpent og inkluderende.

Slik kjøpte Ida (21) sin aller første leilighet gjennom TOBB

Med kun to måneders ansiennitet benyttet studenten Ida forkjøpsrett og endte opp med drømmeleiligheten – et steinkast unna NTNU Gløshaugen.

Her får du en eksklusiv sniktitt på «nye» City Lade

Åpningsdagen nærmer seg. Straks kan du nyte 5000 ekstra kvadratmeter med unike butikker og flotte spisesteder på City Lade.

Selskapet vil bli landets mest effektive: Nå søker de etter en ambisiøs leder

Verden og Norge blir stadig mer elektrisk, og Nettselskapet ønsker å være en pådriver i den utviklingen. Nå er de på jakt etter en ambisiøs person som skal være med å lede dem i riktig retning.

Her kan ungdom se karrieremulighetene: – Norge er i front teknologisk

Norsk industri er på jakt etter motiverte lærlinger. Nå skal det bli enda enklere for deg å finne informasjon for å få bukt med gamle myter om hvordan det er å jobbe i teknologifag.

Den lettvinte måten å bo på: - En liten heistur unna alt du trenger!

Melhustorget, Heimdal Boligs nyeste prosjekt, skal gjøre Melhus til et bedre sted å bo. Med flotte leilighetsbygg over et nytt og større kjøpesenter, flere butikker og spisesteder, et fint torg og en flott felles takhage, ligger alt til rette for det.

Slik bevarer NTE naturen når de bygger nytt vannkraftverk

Nord i Trøndelag slynger elvenes dronning Namsen seg gjennom det skogkledde landskapet. Da NTE bestemte seg for å bygge et nytt vannkraftverk i Grong, var det aldri noen tvil om at naturen måtte skånes og den verdifulle laksen vernes.

– Vi er stolte over å være med på Gartnersletta

Skanska skal bygge verdens første Powerhouse-boliger på Gartnersletta på Lade. Med store ambisjoner ligger det mye planlegging, godt samarbeid og ikke minst – en rekke innovative løsninger i prosjektet.

Disse kontorlokalene i Oppdal gir leietakerne helt klare fordeler

Norconsult i Oppdal flytter straks inn i flunkende nye lokaler i Krux Oppdal Innovasjonssenter. Nå gleder de seg til å bli bedre kjent med folkene på huset og gripe tak i mulighetene som ligger i bygget.

Senterleder Kine lover flere spennende nyheter for City Lade denne høsten

City Lade gjør seg klar for en utrolig spennende høst. En stor utbygging, nye restauranter og butikker er rett rundt hjørnet. Da er det ikke rart at den nye senterlederen, Kine Øie, har store ambisjoner for kjøpesenteret.

– Krux er mye mer enn bare et kontorbygg

Den tradisjonsrike bedriften VPG flyttet i fjor inn i helt nye lokaler i Krux Oppdal innovasjonssenter. Det har betydd mye for gründerne, som gleder seg til å få flere spennende leietakere inn i Oppdals nye storstue for innovasjon.

Nå kan du bli med i et av landets mest ambisiøse IT-selskaper

Helseplattformen skal gjøre livet enklere for pasienter og helsepersonell i Midt-Norge. Nå søker de etter flere ansatte som vil være med på det mest ambisiøse IT-prosjektet i landet.

I denne lederjobben kan du bli med å forme Trondheims by- og veinett

Trondheim kommune søker nå etter avdelingsleder for veg i Trondheim bydrift. Har du ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen og vil være med å forme framtidens Trondheim gjennom ny teknologi og engasjement – er dette en unik mulighet.

Rema 1000:

Høstens mest smakfulle eventyr kommer fra Røros

Å kjenne lukta av nykokt fårikål er for mange det ultimate tegnet på høstens inntog. Nå kan du kjøpe ferskt Røros-lam i din Rema 1000-butikk, et lokalt kjøttprodukt som har vokst fram av frisk trøndersk fjelluft og naturlig næring på eviggrønne beitemarker.

Rema 1000 Hitra:

- Vi er så nær Rema-butikken at denne nesten kan krabbe inn selv

Kjøper du krabbe i Rema 1000-butikken på Hitra, er den trolig fisket opp av havet samme dag og like i nærheten.

- Dette er et helt fantastisk hytteområde

Øystein Haugen og familien fra Trondheim hadde knapt hørt om idylliske Hummelfjell da de kjøpte hytte der. I dag storkoser de seg på hytta – året rundt! Nå kommer det snart flere hytter for salg med perfekt beliggenhet.

Polaris Media satser stort – nå søker de deg som vil være med å utvikle mediebransjen

Polaris Media har hatt en betydelig vekst de siste årene. Nå ser konsernet etter flere nøkkelpersoner, som skal være med å drive ambisjonene videre.

Norrein Gruppen fortsetter å vokse og ambisjonene er store

Norrein Gruppen har vært en dundrende suksess i flere tiår. Men 40-åringen satser fortsatt frisk i Norge og Sverige. Derfor trenger de flere regnskapsførere som skal være med på eventyret.

- Et helt unikt boligprosjekt på Lade

Skanska har store ambisjoner for Gartnersletta, som ligger på Lade. Her planlegges verdens første Powerhouse-boliger, og Skanskas mest miljøvennlige boligprosjekt noensinne.

Snart kommer disse smarte lagerløsningene

Det skjer mye spennende på Stav, som ligger nært både Trondheim og Stjørdal. Om ikke lenge kommer det flere store og smarte lagerseksjoner, som passer godt til både privatpersoner og bedrifter.

Revisjon Midt-Norge hjelper over 50 norske kommuner. Nå søker de revisor med ambisjoner

Revisjon Midt-Norge er landets største offentlige eide revisjonsselskap, men hviler ikke på laurbærene av den grunn. De er i spennende utvikling og søker nå etter en oppdragsansvarlig revisor som vil være med å forme selskapet mot framtiden.

Her får du en unik mulighet som lege - en kort kjøretur unna Trondheim

Har du lyst til å forme ditt eget legesenter? Det har du sjansen til i Melhus kommune, som ligger knappe 20 minutter unna Trondheim og St. Olavs hospital.

Satser videre på lagerseksjoner i Trondheim

I fjor la Lagerseksjoner ut 42 seksjoner for salg på Sveberg. De ble fort utsolgt og nå er 16 nye lagt ut for salg i det populære området – som til høsten skal utvides med flere seksjoner.

Med disse gode rådene ble rekrutteringen en suksess for Jan-Christian

Kampen om de kloke hodene blir stadig tøffere når man skal finne nye ansatte. Med god hjelp fra Bjørg Fjell Rekruttering ble rekrutteringsprosessen en suksess for Conto.

Rettferdighet er tema for Olavsfest: - Nå skal Erna og Jonas gå bak politikken i Vestfrontmøtet

Hva er rettferdighet? Det er ett av de store spørsmålene som skal diskuteres under årets Olavsfest. Fra Olsok og seks dager til ende skal en rekke spennende navn reflektere over årets festivaltema.

- Her kan bedrifter få minneverdige opplevelser i spektakulære omgivelser

Vil du oppleve storslått natur, minnerike aktiviteter og bygge samhold med kolleger? På Teveltunet kan dere få et opphold dere sent kommer til å glemme.

Her kan du fiske og leie hytte i Trøndelags fineste naturområder

Hva gir deg vel mer hvilepuls enn å dra hyttetur, og nyte fjellets ro mens du står og venter på at fisken skal bite på? Trøndelag kan by på en sommer med varierte naturopplevelser både på fjellet og ved sjøen.

Boligprosjektet har slått alle rekorder – utbyggeren mener dette kan være grunnen

Det legges store planer for utbygging av Nyhavna i tiden fremover, og det satses stort på boliger for urbane trondhjemmere. På Øvre Nyhavna bygges det til sammen 600 leiligheter, og i løpet av første salgsuke ble fjerde byggetrinn solgt i rekordfart.

Slik gikk en trøndersk reklamekampanje til topps i internasjonal konkurranse

Innholdsmarkedsføringskampanjen om Biokraft på Skogn dro i land førsteplassen i sin klasse under INMA Global Media Awards.

Her er sjarmtrollene du må se i sommer

De var en hårsbredd fra døden, nå strutter de av livsglede. Disse tre kommer til å sjarmere deg i senk om du besøker spektakulære Atlanterhavsparken i Ålesund i sommer.

Endringsvillig og nytenkende? Da kan du være den rette for denne bedriften

I over 70 år har Norsk Transformator holdt koken og pilene peker stadig oppover. Nå ser de etter en daglig leder som kan ta fabrikken til Nortrafo Production til nye høyder.

Slik lykkes du med å ta opp fag fra videregående

Karoline Ghose Jensen og Vegard Bogen tar opp fag som privatister for å nå sine drømmer. Med god rådgivning, tett oppfølging av lærerne og et supert klassemiljø på Akademiet i Trondheim har de en stor fordel.

- Nye leiligheter i attraktive Sjetnemarka

Vigdis Meldal (58) ble raskt glad i Sjetnemarka da hun og familien flyttet dit for fem år siden. Da hun fikk vite om boligene som skulle bygges bare noen hundre meter unna, så hun en unik mulighet.

Livet på og av banen: Bli med på innsiden av Kolstad håndball

Å være involvert i topphåndballen i Norge er ikke bare en dans på roser for Kolstad-herrene. Men med en stadig mer profesjonell tilnærming og en enorm drivkraft om å levere bra på banen for stappfulle tribuner, gjør alt slitet verdt det.

ON Energi bygger for det grønne skiftet og skal ansette flere elektrofolk

ON Energi bygger elektrisk infrastruktur over hele landet og er på jakt etter flinke folk som vil være med på utviklingen.

Eilert har lidenskapen som jobb: – Jeg liker å motivere barn til å bli gode svømmere

I Pirbadet er det både lek og fullt fokus når barna er på svømmekurs hos Trondhjems Svømme & Livredningsklub (TSLK). For instruktør Eilert Juul Wolfgang er det viktig å skape en trygg relasjon til barna og at det skal være gøy å svømme.

– Dette er rett og slett en genial maskin

En og en flaske, kanskje litt søl i posen og en lang seanse med panting? Den tiden er over. Nå har Obs! på City Syd, City Lade og Mo i Rana fått en helt ny panteautomat som gjør jobben lekende lett - og det har ført til en enorm økning av besøkende med poser fulle av pant.

Dette finner du ikke på andre kjøpesentre i Trøndelag

Helt siden Sirkus Shopping åpnet dørene har de ønsket å skape gode opplevelser for gjestene sine. Med smarte løsninger og unike tjenester du ikke finner andre steder – satser de på innovasjon for at din handletur skal bli best mulig.

Hallsetbakken: - Her får du mye hus for pengene

Er du på utkikk etter et moderne rekkehus med gode planløsninger, deilige solforhold og kort vei til butikker og naturen? Da kan Hallsetbakken være midt i blinken for deg.

La arrangementet til et museum – ble en braksuksess!

Hva er viktig for deg når du skal finne et sted for en stor begivenhet i livet, eller når du skal finne lokasjon til en konferanse med jobben? For Håvard Ravn Ottesen var det å gi medlemmene i NFU en musikalsk og kul opplevelse – i museumslokalene på Rockheim.

- Dette kan være de best betalte timene du noen gang får

Skal du selge bolig? Da lønner det seg å få gode råd fra en av byens mest erfarne interiørkonsulenter. Hos Proaktiv Eiendomsmegling får du nettopp det.

Bærekraft, nytenking og kundeomsorg er nøkkelord når Rambøll skal utvikle Midt-Norge

Det skjer mye spennende i Trøndelag om dagen, og Rambøll har en viktig rolle i flere av de største prosjektene som skal utvikle Trondheim og regionen. Nå gleder de seg til å fortsette med blant annet Campus-utvikling, Ocean Space Centre, E6 Ulsberg–Vindåsliene og E6 Ranheim-Værnes.

Her får du hjelp til å finne den riktige bobilen for deg

For Thomas Vevang har camping og friluftsliv vært en stor del av livet. Derfor deler han, og de andre ansatte ved BBC Fritid, gjerne sin kunnskap - slik at du finner den perfekte bobilen til ditt bruk.

Disse har stor innsikt i de kommunale tjenestene i Midt-Norge – nå trenger de flere på laget

Det skjer mye spennende hos Revisjon Midt-Norge om dagen. Som Norges største offentlig eide revisjonsselskap har de et stort ansvar på sine skuldre. Nå søker de en ny kollega som kan være med å holde orden på kommunene i Midt-Norge.

Digital suksess for Trondheim Symfoniorkester & Opera

Det har vært et innholdsrikt år for Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO), til tross for en krevende tid med pandemi. De har lyktes stort med digitale konserter og har servert et bredt repertoar for sitt publikum.

Ett år siden Norge stengte: Dette har meglerne lært

Med lang erfaring, kompetente ansatte og tilpasningsdyktige trøndere, så har Nylander kommet godt ut av 2020. Nå håper det tradisjonsrike meglerhuset at smittesituasjonen og markedet normaliserer seg.

- Her skal du alltid få nystekte brød

Hos Bunnpris & Gourmet Tyholt skal du alltid få tak i nystekt brød. Flere ganger om dagen kommer det brett etter brett ut av butikkens brødovn. Og er du etter noe skikkelig kvalitetspålegg, så trenger du ikke å gå langt.

Bedre smak og mer kjøtt: Slik lages de populære «Tyholterne»

Det tar tid å lage skikkelige kvalitetspølser. Ferskvaresjef Elin Aalberg Herikstad bruker rundt ti timer for å lage Tyholtere. Heldigvis setter hun pris på arbeidsoppgaven - og det gjør kundene også.

Slik sikrer ferskvaresjefen kjøttstykket du sent vil glemme

Visste du at Bunnpris & Gourmet på Tyholt tørrmodner kjøtt selv? Det gir en helt unik smak som gir deg matopplevelsen du husker lenge.

Inspirerer til grønn bølge med landets beste frukt og grønt

Da frukt- og grøntansvarlig Kine fikk frie tøyler, var det Bunnpris & Gourmet på Tyholt som stakk av med norgesmesterskapet i frukt og grønt. Nå håper de på et nytt gull – i alle fall hos kundene.

Holder liv i 46 år gammel tradisjon med kjærlighet til modne oster

Det er mange ting som blir bedre med alderen, og en god ost kommer under den kategorien. Hos Bunnpris & Gourmet på Tyholt har de et eget ostemodneri – en tradisjon de har holdt vedlike siden 1974.

Fra Kløvermarked til Bunnpris: Slik ble den unike butikken på Tyholt til

Bunnpris & Gourmet Tyholt fyller 55 år. Mye har forandret seg på denne tida, men noe er fortsatt det samme. En fristende ferskvaredisk og en fantastisk frukt- og grøntavdeling går aldri av moten.

Denne bedriften i Trondheim er i stor utvikling – nå trenger de flere på laget

Siden ON Energi ble til i 2017 har de hatt en rivende utvikling. Nå trenger de enda flere folk, som vil være med på reisen og legge til rette for det grønne skiftet i Norge.

SpareBank 1 SMN brenner for landbruket – nå styrker de laget

Regionbanken er en av landets største landbruksbanker. Nå skal de bli enda bedre og søker etter flinke folk med den rette kompetansen – og ikke minst sunt bondevett.

Bli med Guro og Håvard på date

Rene tenner byr opp til romantikk. Slik gikk det da Guro og Håvard Tvedten la daten til Oris Dental.

Snart åpner de dørene: Slik blir nye Obs Bygg Leangen

Norges største utvalg av gulv, én av landets største malingsavdelinger og over 5000 kvadratmeter trelast - der du kan kjøre rundt og plukke med deg det du trenger. Det finnes mange gode grunner til å glede seg til at Obs Bygg Leangen åpner dørene.

- Boligen din er sannsynligvis verdt mer enn du tror

Boligmarkedet har gått over all forventing det siste året, og tar du en verdivurdering på din bolig i dag kan du få deg en hyggelig overraskelse. Har du tanker om å selge bolig kan det lønne seg å starte prosessen nå.

– Ambisjonen vår er å være en vinner i markedet

SpareBank 1 Kreditt har siden oppstarten vokst seg større og større - og ambisjonene for selskapet er fortsatt skyhøye. Derfor ser de nå etter flere nye og dyktige ansatte, som vil være med på reisen.

Nå flytter de første inn til HeimdalsPorten – slik ble boligprosjektet en suksess

Nå står de første leilighetene i HeimdalsPorten klare til å ta imot sine nye eiere. Salget så langt har gått over all forventing og prosjektet kan betegnes som en suksess. Mye fordi HeimdalsPorten byr på noe sjeldent i boligmarkedet i Trondheim.

Feirer to år med egen livesending: – Kundene kan gjøre svært gode kupp

Svane Kjøkkenet Trondheim åpnet dørene for to år siden, og siden har pilene bare peket oppover. For å feire dagen har de valgt å tenke kreativt – og det betyr at du kan gjøre unike kjøkkenkupp direkte fra sofaen.

SpareBank 1 SMN satser stort på teknologi og utvikling: Nå trenger de flere flinke folk

SpareBank 1 SMN styrker og samler teknologi- og utviklingsmiljøet under samme tak. De skal bli enda mer slagkraftige, og søker etter deg som vil være med å forbedre konsernets digitale kundereise.

Slik sørger Coop for at Rosenborg Kvinner presterer bedre på banen

Siden midten av 80-tallet har Obs vært sponsor for Rosenborg Kvinner. Med den nye avtalen i fjor økte de støtten med 25 prosent og bidrar til et sunt kosthold hos spillerne.

Pilene peker oppover for Siemens i Trondheim: - Vi trenger flere dyktige folk på laget

I over 170 år har Siemens utviklet høyteknologiske og innovative løsninger til samfunnet vi lever i. Nå ser de etter flinke folk som kan være med å gjøre bygninger i Trondheim smartere.

- RBK-nettverket er en god investering for bedriften og næringslivet

Om lag hundre bedrifter i Trøndelag har inngått partnerskap med RBK. Nettverket har blitt en viktig møteplass for merkevarebygging, sosiale sammenkomster og gode samarbeid.

Slik kan du lage julemat med restaurantkvalitet – på 1-2-3

Med Lians Selskapskasser kan du lage spennende og deilig julemat med restaurantkvalitet i ditt eget hjem. Og det beste? Følger du den enkle beskrivelsen er du garantert å lykkes!

På Tyholt finner du matglede og inspirasjon til julemåltidene

Bunnpris & Gourmet Tyholt ble kåret til landets beste butikk i frukt og grønt. Men det finnes mange andre smakfulle grunner til at nettopp du bør besøke butikken i førjulstida.

– Det er viktig å fremheve de gode råvarene vi har i Trøndelag

Gode lokale råvarer blir en stadig viktigere satsing for Coop Midt-Norge. Og er ikke bare på grunn av den fantastiske kvaliteten, men også fordi de er opptatt av lokale arbeidsplasser.

Bjarne: - Å feire jula alene unner jeg ingen å oppleve

Etter et år uten konserter kan D.D.E by på en helt spesiell og rørende julemusikal, som du kan oppleve direkte hjemme i din egen stue.

- Nå selger vi langt flere boliger enn normalt

Petter Bang Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling har tatt et dypdykk i tallene. Statistikken lyver ikke. Boligmarkedet går som en kule. Hvis du er inne på tanken om å selge bolig, kan det være smart å handle kjapt.

På dette kontoret i Trondheim lages det digitale ID-løsninger som hele verden trenger

Trondheimsselskapet Signicat er i dag i europatoppen på tjenester innenfor digital identitet. Nå ønsker de å ta en ledende posisjon globalt. Derfor ser de etter flinke folk, som vil utvikle nye digitale ID-løsninger for bedrifter og mennesker over hele verden.

Slik bidrar Kjeldsberg med å styrke kaffeproduksjonen for fremtiden

Kjeldsberg har kjøpt kaffe fra fleresmåskalaprodusenter i Guatemala. Det gir bøndene en viktig billett til markedet i Europa – og det gir oss i Norge en helt spesiell kaffe, som kan nytes med god samvittighet.

Nå kan din bedrift få en nydelig lunsjopplevelse levert på døra

Lunsj som smaker godt, metter og gir energi er viktig for bedriften We Can Do It på Byåsen. Derfor velger de å få maten levert på døra av kokkene som står bak Lunsjboxen.

Nå åpner denne ferske kleskjeden sin andre butikk i Norge – i Trondheim

På Sirkus Shopping kan du fra 5. november få en litt annerledes handleopplevelse i andre etasje. Her åpner Brando, som skal gi kundene en følelse av hverdagsluksus.

Da Tommy flyttet butikken opp gikk omsetningen samme vei

Etter ett år i nye lokaler i Byhaven kan daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating smile. Omsetningen har økt med hundre prosent, og nå som de tilbyr hjemlevering av varer har han stor tro på veien videre.

Satser hardt på lagerseksjoner i Trondheim

I vår la Lagerseksjoner ut fjorten lagerseksjoner til salg på Sveberg. De ble fort utsolgt og nå kommer fjorten nye for salg.