Melhus Bil med ny Ford:

- Nye Ford EcoSport er midt i blinken for Trondheim

Selgerne hos Melhus Bil er sikre i sin sak: Med nyheten intelligent firehjulstrekk og en prislapp som starter på 263 300 kroner, kan nye Ford EcoSport fort være skreddersydd for trøndere som trenger en prisgunstig bil både i byen og på fjellet.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Olav (37) kapret drømmeboligen på forkjøpsrett

Olav Andreas Måren (37) fra Berkåk har vært TOBB-medlem siden 2007. Da han var på boligjakt i Drammen fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Denne gaven kan sikre ditt barns boligdrøm i framtiden

Visste du at et gavemedlemskap i TOBB kanskje er den mest nyttige gaven du kan gi? For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trondheim eller et annet sted i landet.

Fem greske reisemål du ikke bør gå glipp av

I sommer bør du dra på oppdagelsesferd på Rhodos, la deg fascinere av spektakulære strandlandskap på Lefkas eller prøve strandsafari på Skiathos. Eller hva med Thassos, øya grekerne selv foretrekker når de skal på ferie? Flere av øyene kan du fly direkte til fra Trondheim.

Ekspert frykter katastrofe om ikke utviklingen av kunstig intelligens endres

Professor Stuart Russell er verdensledende innen kunstig intelligens. Nå kommer han til Trondheim under Technoport-konferansen for å ta et oppgjør med etikken bak framtidens teknologi.

- Vi skulle hatt mange flere som Sander!

Ifjor forlot Sander Meek (18) hjembyen Kristiansund, for å bo alene og bli lærling i Follafoss. Det er lederne hans i hjørnesteinsbedriften MM Karton FollaCell veldig glade for!

Valentines:

14 perfekte Valentines-gaver under tusenlappen

Plutselig er dagen der, 14. februar. Og du skulle kanskje gitt en liten oppmerksomhet til noen du er ekstra glad i? Her får du et utvalgt gaver som passer til både han og henne – og alt finner du på City Syd.

Utdanning ute i bedrift:

Derfor ser Sondre (21) lyst på jobb-fremtida

Sondre Aalmo Kvendbø (21) er lei av at mange snakker ned yrkesfag: - Vi må heller fokusere på de spennende mulighetene utdanningen gir!

Slik får du mest sommerferie for pengene

Med enkle grep kan du spare flere tusen uten at det går utover ferieopplevelsen. Her får du fem gode tips for en rimeligere ferie.

Utdanning ute i bedrift:

Kari og Susann er super-lærlinger hos Norske Skog. Nå vil de utfordre mannsdominansen i industrien

Kari Heimsbakk (23) og Susann Hjertø (19) er så dyktige lærlinger at Norske Skog Skogn har garantert dem fast jobb allerede før de er ferdige med fagbrevet.

Utdanning ute i bedrift:

Robotene kommer, men Martin er ikke redd

Robotene hos TINE på Heimdal har erstattet mange medarbeidere de siste årene. Lærlingen Martin Borelly (24) er ikke redd for at det ødelegger sjansene for å lykkes i yrkeslivet.

Slik finner du det perfekte hotellet

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på hotell, og lite slår følelsen av å sjekke inn på det perfekte hotellet i ferien. Her er de beste tipsene for å finne hotellet som passer best for akkurat deg.

Nå bestilles feriene:

Hit reiser vi i sommer

Januar er høysesong for feriebestillinger, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. Her er en oversikt over årets sommerfavoritter – og tips til reisemål du bør vurdere i 2018. Flere av dem kan du fly direkte til fra Trondheim.

WSP Norge:

Vil du arbeide med samferdsel og infrastruktur i et av Norges beste fagmiljø – bli med på WSP-laget!

WSP har behov for prosjektledere, byggeledere og prosjekteringsledere til sine kontorer i Trondheim, Molde og Ålesund.

Litt ekstra etter jul?

Treningsrådene for deg som vil ned i vekt

Hvordan bør man trene og spise og hva er de typiske feilene man må unngå? Personlig trener på 3T, Mona Lorvik, gir deg rådene for å komme i gang med riktig trening for å forbrenne fett.

Tren effektivt med supersett:

Slik får du en fullverdig styrkeøkt på kun 30 minutter

Er du ute etter en måte å gjøre styrketreningen mer variert, effektiv og motiverende? Da kan trening med supersett være løsningen du leter etter.

Utdanning ute i bedrift:

Ingrid (18) er den moderne norske industriens ansikt

Glem alt du tenker om tradisjonell industri: Når lærling Ingrid Elise Johnsen hos industribedriften Sandvik Teeness skjærer i metall, gjør hun det ved å programmere datamaskiner.

Vårens skoler og kurs:

Fire grunner til å starte året med en ny fritidsaktivitet

Visste du de som har en hobby ofte er lykkeligere og mindre stresset enn andre? Her er et stort utvalg av fritidsaktiviteter og kurs i Trondheim du kan melde deg på i vår!

Utdanning ute i bedrift:

Derfor er Erlend og Sivert perfekte lærlinger for Servi i Rissa

Lærlingene Erlend Aune og Sivert Rødsjø (18) er helt riktig match for Servi Group i Rissa: De to har vokst opp sammen, de har gått på skole sammen og nå vil de ta fagbrev og jobbe sammen – i Servi!

Nye krav mot forurensing:

Oljefyring blir ulovlig i 2020 – få opptil 40 000 på å bygge om nå

Fra 1.januar i 2020 blir det forbudt å bruke olje til å varme opp norske boliger. Handler du raskt kan du få 40 000 kroner i støtte for å fjerne oljefyren og sette inn varmepumpe.

Vil ha flere inn i yrkesfag:

En slik «morsdag» har du nok aldri hørt om før!

Disse blide lærlingene inviterer deg til å ta morsdagen på forskudd, i en av Trondheims største industribedrifter.

Utdanning ute i bedrift:

Lærlingen Adrian (18) tar en utdanning det gnistrer av

Adrian Bechmann (18) tar fagbrev som platearbeider hos Øysand Stål. Men han kan fort ende opp som ingeniør.

Her kan du være med på å forme framtiden

På Technoport- konferansen samles teknologiutviklere og innovasjonsinteresserte, og du kan møte den neste samarbeidspartneren du ikke visste du trengte.

Leder an i nasjonal næringsutvikling:

Fra Siva i Trondheim utvikles tusenvis av norske bedrifter

Ikke rart humøret er på topp hos Siva: De siste årene har norske bedrifter tilknyttet statsforetaket i de anonyme kontorlokalene på Brattøra i Trondheim, generert hele 37,3 milliarder i verdiskaping.

Nå kan du få drømmehelg på grensen med Nordens største danseband

I januar returnerer dansebandlegendene i Lasse Stefanz til Storliens Høgfjellshotell. Det blir en uforglemmelig helg der du kan høre alle gullklassikerne live fra det svenske suksessbandet.

Julegaven de aldri glemmer

Hvis du pleier å glemme hva som lå under treet i fjor er du ikke alene, men for disse tre reiseentusiastene er saken en helt annen. De har nemlig gitt og fått gaver de aldri glemmer: en uke i Dubai, en langhelg i Malaga og en fotballtur til England. Nå deler de opplevelsene og sine beste tips med deg som drømmer om å gjøre det samme.

Norges største IT-selskap:

EVRY utvider i Trondheim for å skape ny teknologi

Etter et halvt århundre med fokus på drift av IT-systemer, transformerer EVRY seg nå til et innovasjonsselskap.

Utbyggingen av Lund Østre:

Slik blir Lundhøyden Amfi

I februar 2019 skal de 27 leilighetene i Lundhøyden Amfi være innflyttingsklare.

Tre karibiske perler du ikke bør gå glipp av

I vinter har du ingen grunn til å sitte inne og sture over gråvær og snømåking. Ta heller turen til et karibisk paradis! Besøk den nederlandske flamingoøya Aruba, reggaens ikoniske hjemland Jamaica eller kanskje Den dominikanske republikk – Karibias nest største stat.

Senkbare barrierer:

Senkbare barrierer i Trondheim skaper flyt i trafikken og kan forhindre terror

Positive erfaringer fra forsøksprosjekt der senkbare barrierer erstattet bom på Bakklandet.

Derfor bør du velge Tenerife i vinter

Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene, og et yndet vinterreisemål blant nordmenn. Vi har tatt en prat med flere Tenerife-eksperter og fått deres beste tips til deg som vurderer en tur til den populære ferieøya. Visste du forresten at du kan fly direkte til Tenerife fra Værnes?

Rema 1000:

Søt trøndersk tradisjon gir lokal vekst og jubel hos Rema-kundene

Enten du kaller det lefse eller «læms», er det ingen tvil om hva som skaper suksess i Lierne i Nord-Trøndelag. Etter at bakeriet på Sørli ble satt i drift igjen i år, peker pilen kun en vei for lokalsamfunnet og den lille, søte gjesten til kaffekosen.

Liten festival i vekst:

Her er alt du trenger å vite om Transform-festivalen i Trondheim

Bosnias Billie Holiday, Amira Medunjanin fra Sarajevo, er en av stjernene som kommer til verdensmusikkfestivalen Transform. Og i år setter Trondheims største lille festival, ny deltaker-rekord.

Vil ha ny fart på fiberbredbåndutbygging:

NTE: - Ordførerne må ta opp kampen mot det digitale klasseskillet

Toppsjef Svein Olav Munkeby i NTE Marked sier at privat næringsliv og offentlige myndigheter må gå sammen om å bekjempe det digitale klasseskillet i Norge.

Barseltreff 2017:

Over 200 nysgjerrige foreldre, pludrende småbarn og lærerike foredrag

Torsdag 5. oktober 2017 ble Norges største barseltreff gjennomført for tredje gang på Nova kinosenter i Trondheim. Her kan du få et lite innblikk i hvordan det gikk for seg.

Trøndersk favoritt-brus:

Selger 2,1 millioner liter Dahls Julebrus

I Trøndelag blir det ikke ordentlig jul uten julebrus. Dahls Julebrus!

Finn det reisemålet som passer best for deg:

Den store Gran Canaria-guiden

I fjor reiste over 400.000 norske turister til Kanariøyene*. Den mest populære øya er Gran Canaria, og der finner du alt fra små landsbyer med rolig atmosfære til en spektakulær utelivsscene. Du kan fly direkte til øya fra Værnes, og her får du tipsene du trenger for å velge reisemålet som passer best for deg.

Jankos Mekaniske Verksted i Snillfjord:

En bedriftshistorie det slår gnister av

For snart 25 år siden bestemte 19-åringene Jan Rune Berdal og Knut Ove Snildalsli i Snillfjord, at de ville skape noe på egen hånd. Derfor startet de like godt et eget firma. Nå omsetter Jankos mekaniske verksted for 23 millioner kroner, har 15 ansatte og vokser stadig.

Mona og Raymond om Nylander:

– Det var litt hektisk og vi trengte noen som tok seg av alt

Mona og Raymond bodde i en liten leilighet på Lademoen, et sentrumsnært og trivelig krypinn for et ungt par. Så kom storken på besøk. Kombinert med lang avstand til jobb ønsket begge å finne en ny bolig, nærmere arbeidsplassene ved Levanger og med mer plass til lille Agnes.

På reisefot i vinter?

Dette er vinterens mest eventyrlige reiser

Får du sommerfugler i magen bare av tanken på pakke kofferten og reise til steder som Seychellene, Aruba og Mauritius? Da er du ikke alene – stadig flere velger nemlig eksotiske reisemål. Nå er det enklere og billigere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen fra Trondheim.

Rema 1000:

Britt og Mesut ble hedret for innsatsen

Under årets Rema-show fikk både Britt Wenche Solberg (63) og Mesut Harmankaya (37) tildelt to av de gjeve prisene som årets markedsførere. Med hver sin unike bakgrunn var det ikke gitt at det skulle bli sånn.

HTH på Bygg Reis Deg:

Her kan du oppleve 300 kvadratmeter urbane og grønne kjøkkentrender

Tar du turen til Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm 18.-21. oktober, kan du oppleve den kreative utstillingen som lederen for utstilling i HTH har brukt ett år på å planlegge.

Ullklær til barn:

Derfor bør du velge ullklær til ditt barn

Små barn er dårlig på å regulere kroppstemperaturen og er derfor avhengig av riktig bekledning nå som vinteren er i anmarsj. Det er grunnen til at Fredrik Holte Almli alltid velger ullklær til sønnen Karl (1).

Viktig å huske:

Slik kan du gjøre bilen vinterklar

Glatte veier, tomt batteri, frosne dører og isete vinduer: Vinteren er rett rundt hjørnet og her er de viktigste tingene du bør huske til bilen før kulda setter inn.

Trenger du ferietips?

Her er våre storby-favoritter!

Nylig gjennomførte Ving en undersøkelse der norske reiseentusiaster fra hele landet svarte på spørsmål om hvilke storbyer de ønsker å besøke. Blant byene på listen finner vi noen kjente klassikere – og noen morsomme nykommere.

Gnist barnehager:

- I denne barnehagen blir hele familien ivaretatt

Den åpnet så nylig som i august, men de ansatte, utemiljøet og de tekniske løsningene har allerede gjort Gnist Barnehager på Tiller til et favorittsted for søsknene Ludvig (2) og Adele (5).

Nå skal endelig ekteparet Bjørg og Reidulf få oppleve Karibien til sjøs igjen

På syttitallet jobbet både Bjørg og Reiulf Stubseid på skip i Karibien. Over 40 år etter skal de nå tilbake for å oppleve magien igjen, men denne gangen sammen med hele storfamilien på verdens største cruiseskip.

Eksotisk ferieparadis:

Finn ditt drømmested i Thailand

De fleste av oss drømmer om et eksotisk paradis. Men akkurat hvordan paradiset ser ut er avhengig av hvem vi er og hvor vi er i livet. Herlige Thailand har noe for alle – uansett hva du drømmer om!

Butikknyhet i Trondheim:

Ny interiørbutikk på Sirkus Shopping frister med skandinavisk design

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet.

Rekruttering i Trondheim:

Gir bedrifter i Trondheim rekrutterings-garanti

Når daglig leder Jan-Christian Saksvik i Conto As trenger en ny medarbeider, kjenner han seg sikker på at Rune Lie hos Bjørg Fjell Rekruttering finner nøyaktig den han trenger.