– Vi hadde ikke fått til denne folkefesten uten Markedsrådgiverne ST

Orkland Motorshow ble en folkefest for store og små, - og en braksuksess for arrangørene. Mye av æren bak suksessen gir de til Markedsrådgiverne ST.

Norgeshus ønsker flere med på laget:

– Her får jeg skape, forme og utvikle meg faglig hver dag!

Norgeshus har flere år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. De er i kraftig vekst, og skal nå ansette en stor håndfull nye boligspirer.

Gikk fra det travle byrålivet for å prøve noe nytt:

– Har ikke angret ett sekund!

Etter tjue år i reklamebyrå ble Tina nysgjerrig på hvordan det ville være å jobbe med én fast merkevare. – Mange trodde jeg kom til å kjede meg, men det er totalt motsatt!

Denne havbrukskommunen er i sterk vekst:

– Nå søker vi handlekraftig helseleder

Frøya kommune vokser stadig, og nå ønsker de enda flere velkommen. Virksomheten Bo-, aktivitet- og miljøtjenesten (BAM) leter etter en virksomhetsleder med ambisjoner og handlekraft.

Trondheims nye kunstmuseum søker tre nøkkelpersoner:

– Sammen skal vi skape begeistring!

Posten Moderne leter nå etter dyktige folk som skal fylle museet med samtidskunst og uforglemmelige opplevelser i lang tid fremover.

Det var et sjokk å få kreftdiagnosen. Hvem skulle hun snakke med?

– Jeg var syk, sårbar og uten hår, også skulle jeg åpne livet mitt, huset mitt og tankene mine til en fremmed person, forteller Olivia.

Fra Lamborghini til Nissan Leaf:

Brødrenes lidenskap kommer kundene til gode

Er du på jakt etter en elbil? Velger du Nor-Trade skal du kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp og fått god hjelp på veien mot drømmebilen.

Derfor søkte Petter seg til Bygger’n:

– Nærmest uendelig med muligheter for å utvikle deg her

Det er spennende tider hos Bygger’n med flere nyåpninger på trappene, og mange stillinger å søke på.

Ikonisk kjøkkendesign:

Førsteklasses håndverk og møbelsnekkerdetaljer

Designkjøkkenet uno form åpner dørene til en ny og flott butikk i Fredrikstad. Det danske designmerket er kjent for sine tidløse og elegante kjøkken med imponerende håndverkskvalitet.

Telenor Software Lab ser etter Office Manager:

– Her er det aldri kjedelig på jobb!

Telenor Software Lab har utviklet og levert tjenester for Telenor i snart 20 år, og vokser stadig. Nå er de på utkikk etter en engasjert Office Manager for å styrke administrasjonen i selskapet.

Takstoler fra Overhalla Hus:

– De får en god omtale fra oss!

På Trana i Steinkjer kommune bygges det et nytt enebolig-felt, og i dag skal takstolene på de to siste husene monteres. Det er flere grunner til at Grande Entreprenør valgte akkurat Overhalla Hus som leverandør til dette prosjektet.

– Her får barna vokse opp med trygge rammer og flott natur

Da Kirsten Linn og familien flyttet fra Trondheim til Skogn, fant de drømmehuset og et rikt og aktivt liv i naturskjønne omgivelser. Nå ønsker Levanger kommune at flere skal gjøre som dem.

Derfor er salgsgaranti viktig for deg og Heimdal Eiendomsmegling

Mange grugleder seg kanskje til å selge boligen sin. Kommer det folk på visning, og får du det du vil for boligen? Med salgsgaranti skal du føle deg sikker på at megleren gjør sitt ytterste for å få solgt boligen din på en god måte.

Slik blir bolighøsten 2022 i Trøndelag

Boligmarkedet har gjennom hele 2022 hatt en god fart. Vi har tatt en prat med to eksperter, som forteller hva vi kan forvente oss denne høsten.

– Har fått oppfylt drømmene mine

Som lærling og etter hvert fast ansatt i Polaris Trykk, har Enzo Mehripor sikret seg en fast jobb med varierte arbeidsoppgaver og ikke minst; gode betingelser. Nå håper han flere velger samme retning som ham.

I sommer får du servert ekte trøndersk matglede av REMA 1000

Siden 2005 har Trøndersk Matfestival vært sommerens høydepunkt for matglade ganer. Også i år stiller REMA 1000 opp, for de har et rikt tilbud av lokale råvarer og delikatesser – rett fra midtnorske åkrer og gårder.

Sparer både tid og penger:

– En vinn-vinn-situasjon for alle!

Hvordan kan man redusere ansattes reisekostnader, bedre helsen deres, og samtidig bidra til et bedre miljø? Svaret er enkelt: Bli en HjemJobbHjem-bedrift!

Stjørdal har høye ambisjoner:

Søker kommunalsjef med gjennomføringskraft

Stjørdal kommune er på jakt etter en kommunalsjef for Samfunn. Er du en offensiv og samlende leder som ønsker å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling, kan denne jobben være noe for deg!

Atlanterhavsparken i sommer?

Derfor drar denne familien hit år etter år

Atlanterhavsparken er en familiefavoritt hvor både barn og voksne kan oppleve og lære om det unike og mangfoldige livet under overflaten langs den norske kysten.

Slik finner du den perfekte jeansen!

Lisa på Esprit veileder oss gjennom jeans-jungelen, og deler ut tips til både menn og kvinner som leter etter den perfekte denimbuksen.

Lones beste tips – dette gjør du for å få skoene til vare i årevis

Impregnering er ikke kun forbeholdt vintersko, og det er mange grep man kan ta for å forlenge levetiden på alle typer sko – og det beste: Det er enklere enn du kanskje tror!

Her finner du Åfjords største utvalg innen barnesko

Blinkesko, cherrox eller sandaler? Et godt tilbud i lokalområdet er viktig, og derfor satser Lisa på et stort utvalg barnesko i sin skobutikk på Parken kjøpesenter.

Kvalitet, service og hyggelige priser:

Her finner Iren alt til garderoben

Norges eneste Esprit-butikk ligger i Åfjord. Her finner du kvalitetsklær til hyggelige priser, og ikke minst en betjening som ser deg og dine behov. For Iren er dette gull verdt!

Her kan du fiske og leie hytte i Trøndelags fineste naturområder

Hva gir vel mer hvilepuls enn å dra på hyttetur og nyte fjellets ro, mens du venter på at fisken skal bite på? Trøndelag kan by på en sommer med varierte naturopplevelser – og her blir du bedre kjent med mulighetene!

– En helt ny måte å lage festivalplakater på

Gjennom en omfattende kunstnerisk prosess, har Olavsfest skapt festivalplakater som ser ut som de kunne vært vevd av kunstneren Hannah Ryggen (1894-1970).

Derfor bør du ta turen til Østersund denne sommeren

Etter over to år med pandemi er Østersund veldig klare for å ta imot ferieglade nordmenn. Opplevelser i fleng, fantastiske spisesteder og et koselig sentrum – det er mange gode grunner til å ta med familien hit.

Camilla og Sigmund vil sikre fremtiden gjennom resirkulering og grønn energi

Camilla vil bruke materialteknologi for å finne en bedre utvikling for kloden. Sigmund ser etter bedre løsninger for resirkulering av aluminium. Derfor studerer de ved NTNU.

Jonatan, Sigrid og Marte studerer for å gjøre verden bedre

Etter videregående tok Jonatan Anssi Jussila ett år i militæret mens han bestemte seg for studieretning. Valget falt på Kjemistudiet til NTNU, og med det var det bare for gutten fra Tverlandet å pakke sekken, og sette kursen mot Trondheim.

Moderniserte 200 år gammel gård – slik gjorde de det!

For ekteparet Marit og Jakob var det aldri noen tvil om hvem som skulle få jobben med å renovere det elektriske anlegget på den gamle familiegården. Nå har huset fra 1816 fått et moderne møte med LED-lys og smart lysstyring fra 2022, og resultatet er glødende!

Fyller ti år på Hitra: – Litt av en reise!

I over ti år har Hemne Sparebank gitt rådgivning og vært en god samarbeidspartner for både folk og bedrifter på Hitra. Det skal de fortsette å gjøre i mange, mange år fremover.

Butikken til Magnus vokser: - Vi har store ambisjoner

Magnus Husdal (26) har til tross for sin unge alder over ti års erfaring som sykkelreparatør. Nylig åpnet han sin egen butikk og verksted. Nå får butikken nytt navn og Husdal har store ambisjoner for veien videre.

Boligmarkedet i Trøndelag:

- Smi mens jernet er varmt!

Sommeren er på vei, men boligmarkedet ser ikke ut til å ta ferie. Marius Kvalvik i Heimdal Eiendomsmegling er tydelig i talen: Det er ingen grunn til å vente med boligsalget til høsten - snarere tvert imot.

Rune stortrives i jobben sin – nå søker bedriften flere dyktige fagarbeidere

Røstad Entreprenør i Verdal har vært en anerkjent maskinentreprenør i snart 70 år. Nå er de på utkikk etter flere flinke folk som kan være med på å stake ut kursen for bedriften fremover.

Strikking, kultur og folkefest går hånd i hånd i Orkanger

I år strekker Strikkefestivalen i Orkanger seg til nye høyder. Med talentfulle kunstnere, workshops, bokbad og et stort marked, så skal det være noe for de aller fleste med interesse for strikking.

Bygde nytt kjøkken:

– Ingenting overlatt til tilfeldighetene!

For Klaus Sonstad er kvalitet og design viktig, men det aller viktigste er den menneskelige kontakten. Derfor var det et naturlig valg å benytte JKE til sitt nye kjøkken.

Fra assistent til helsefagarbeider:

– Den beste avgjørelsen jeg kunne tatt

I Melhus kommune er det lagt til rette for at helsepersonell med ambisjoner om kompetanseheving og fagbrev, får muligheten til å nå målene sine.

Derfor er lokalsamfunnet så viktig for Vitnett: – Vi ønsker å gi noe tilbake

Helt siden starten har Vitnett ønsket å gi noe tilbake til lokalsamfunnet – både gjennom å bringe fremtidens teknologi til Oppdal og Rennebu, men også gjennom å støtte barn og unge og regionen.

Karianne behandler bilen din som om det var hennes egen

Leverer du bilen din på service til Sulland Verdal er det gode muligheter for at det er Karianne Haltvik og Morten Gausen som fikser saken.

Pawel har jobbet med bil hele livet – bokstavelig talt!

Pawel Lozinski mekket på sine første biler og traktorer da han var 13 år gammel. Nå er han leder for skadeavdelingen ved Sulland Verdal.

Rune er den første du møter hos Sulland Verdal

Etter mange år som klargjører og mekaniker, er han opptatt av at du og bilen din skal få en god opplevelse hos Sulland Verdal.

Arve sørger for at delene er på plass hos Sulland Verdal

Arve Karlsen har jobbet hos Sulland Verdal i over 20 år. Etter mange år som mekaniker er han i dag mannen som sørger for at kjøretøyet ditt får de riktige delene til riktig tid.

Svenn Erik sørger for at både kroppen og hjernen til bilen din er i toppform

Svenn Erik likte ikke skole, og valgte derfor å bli mekaniker. Men kurs og kompetanse innen bilfaget går som en lek.

Frode får hjulene til å gå rundt hos Sulland Verdal

I over 25 år har Frode Nordberg jobbet hos Sulland Verdal. I dag jobber han som kunderådgiver og teknisk leder. Her gir han de som kommer inn i lokalene god service, og deler sin kompetanse med gjengen på verkstedet.

Thor Øyvind og Christina flyttet fra Trondheim:

– Fant drømmetomta i Selbu

Thor Øyvind og Christina Hansen ønsket å bo landlig, og samtidig ha tilgang til et rikt aktivitetsliv. Nå stortrives familien i sitt nye hus i Selbu.

– Vi har hatt en kraftig vekst og trenger nye ansatte

I over 25 år har Extend hjulpet bedrifter i hele Norge med å bli mer lønnsomme og effektive. Nå er de inne i en stor vekstfase, og trenger folk som vil være med på å skape et vinnerlag.

Størst på frukt og grønt:

– Vi bor midt i matfatet!

På REMA 1000 Moan i Levanger jobber de hardt for å tilby kundene sine det aller beste av frukt og grønt hver eneste dag. Slik lykkes de!

– Dette er noe av det aller viktigste for boligsalget ditt

Skal du selge bolig? Da handler det om å være synlig, skille seg ut fra mengden og ikke minst – nå de riktige menneskene. Slik jobber Heimdal Eiendomsmegling for at du skal oppnå det.

Søker ny toppleder i kommunen:

- En av de mest spennende lederstillingene i Trøndelag

Stjørdal kommune er på jakt etter en kommunalsjef for velferd. Her får den rette søkeren ansvar for 1200 ansatte og muligheten til å sette sitt preg på utviklingen av kommunen.

Bli festklar med Byhaven!

Våren er endelig her, og kalenderen fylles opp med konfirmasjoner, bryllup og festlige sammenkomster. Her er Byhavens beste tips til hvordan du kan gripe an sesongens store sosiale samlinger med stil!

Søker ny enhetsleder:

– Her kan du gjøre en forskjell for hele kommunen

Vil du utvikle fremtidens helsetjenester og være med på å bidra til sunn folkehelse i Surnadal kommune? Nå kan du søke på en spennende lederjobb, der du virkelig kan sette spor etter deg.

Etterspørselen har aldri vært større – Nå åpner de sin tredje butikk i Trondheim

Hvem er vel ikke lei av å sitte i uendelig biltrafikk, eller inneklemt på en varm buss på vei til eller fra jobb? Mye tyder på at trøndere har funnet løsningen, for etterspørselen etter el-sykler blir bare større og større.

Her skal de bygge landets grønneste nabolag

Kun ti minutter unna den pulserende bykjernen i sentrum av Trondheim skal det nå utvikles en ny bydel. Med fasiliteter som blant annet butikker, skole, barnehager, aktivitetsanlegg og helse- og velferdssenter, vil Brøset tilby noe for alle. Det som får denne bydelen til å virkelig skille seg ut som moderne og fremtidsrettet, er det tydelige fokuset på grønne og bærekraftige løsninger.

Dag Morten ofret sommerferien og kjørte opp til buss:

- Stortrives på jobb

Dag Morten Lyngstad kjørte mange omveier før han endelig fant drømmejobben. Den varierte arbeidserfaringen kommer godt med som bussjåfør, mener han.

Carolas «Maria Magdalena» i Borggården:

– Dette er det viktigste jeg har gjort

Carola lover sanger som gir trøst, kraft og mot i «Maria Magdalena», som har upremiere i Borggården under Olavsfest 1. august.

Tradisjonsrike Urmaker Lian i ny drakt:

– Fagkunnskapen og dyrkingen av urmakerfaget står sterkt hos oss

Helt siden 1866 har det ligget en urmakerforretning i Nordre gate 9. Bak den elegante vindusutstillingen finner du nyoppussede lokaler, urmakertradisjoner og flere generasjoner med familiehistorie.

Dagrun, Einar og Karin har en jobbhverdag med mening:

– Det er så mye glede her på Skaun bo- og aktivitetstilbud!

Hverdagen for de ansatte på Skaun bo- og aktivitetstilbud er aldri uten godt humør, med godt faglig og sosialt fellesskap. Det gjør at både ansatte og ikke minst beboere trives, mener Karin, Einar og Dagrun.

Slik tar Gartnersletta vare på røttene sine

Skanska planlegger verdens første Powerhouse-boliger på Lade. Et sted med historier og minner planta i jorda. Det er noe de ønsker å ta vare på i fremtiden.

Slik fikk selgeren 500.000 kroner mer for boligen enn naboen sin

Boligstyling og overflateoppussing før salg har blitt mer og mer populært de siste årene. Her får du gode tips som kan gjøre boligen din mer attraktiv på boligmarkedet, og ikke minst føre til at du får mye mer ut av boligsalget ditt.

Øivind kjøper opptil ti biler til selskapet i året:

– Det viktigste for meg er å ha en partner jeg stoler på

Team Nyttekjøretøy hos Møller Bil Trondheim ble nettopp kåret til «Årets forhandler». Gode resultater på salg og service, og fornøyde kunder er noen av kriteriene for den gjeve prisen. For det tradisjonsrike rørleggerselskapet K. Lund kom ikke den seieren som en overraskelse.

City Lade: Nå kan du nyte livet på denne flotte uteserveringen

City Lade er i stadig utvikling, og nå kan de endelig ønske alle velkommen til sin splitter nye uteservering. Helt perfekt for deg som vil nyte lunsj, middag eller noe søtt ute i påskesola.

Reinertsen søker folk til stor hydrogensatsing:

– Vi skal redde verden og tjene penger

Thomas Reinertsen og Hydrogen Mem-Tech vekker mye oppmerksomhet med sin teknologi. Nå trenger de flere flinke folk på laget, som skal være med på å forme selskapet til en internasjonal suksess og være en nøkkelbrikke i det grønne skiftet.

Nå blir de landets største – trenger flere dyktige kolleger på reisen

Den tradisjonsrike industribedriften Skipnes Etikett i Trondheim har levert kvalitet i over 50 år. Nå starter et nytt kapittel. Virksomheten vokser og ambisjonene er høye – og derfor er de på jakt etter nye ansatte.

Derfor er det lurt å starte tidlig med verdivurdering av boligen

De siste to årene har boligprisene skutt i været, og sammen med rekordlave renter har etterspørselen etter bruktboliger sjeldent vært større. Vurderer du å selge bolig, kan det derfor være lurt å starte tidlig med en verdivurdering.

Sett mer farge på hverdagen!

Etter mange år på Heimdal, har Fargerike Reinaas flyttet inn i større lokaler på Tiller – fortsatt drevet av ekteparet Ellen og Morten Hoel.

Tosca i Olavshallen:

En mektig helaften med dramatikk fra første tone!

23. mars er premieredatoen for storforestillingen Tosca i Olavshallen. I en nyskapende operaoppsetning med lokale musikere og internasjonale stjerner, skal det skapes musikalske opplevelser det trønderske publikummet sent vil glemme.

Studio Sigdal Trondheim åpner ny butikk:

– Se kvalitetskjøkken i nytt lys

Bli med inn i Studio Sigdal Trondheims nye lokaler på Tiller, og opplev kvalitetskjøkken i et nytt lys. Under åpningsuka vil du få eksklusive tilbud, og sammen med deres dyktige interiørkonsulenter er kjøkkendrømmen nærmere enn du tror.

Polaris Media Midt-Norge søker business controller: – Kan forme din egen rolle

Adresseavisen og Polaris Media har de siste årene vokst betydelig, og ambisjonene er fortsatt store. Nå søker de etter en person som kan bidra til fortsatt vekst og lønnsomhet.

Nå kommer dette meglerselskapet i en helt ny drakt

I over 25 år har Heimdal Eiendomsmegling vært en viktig brikke for mange som skal kjøpe og selge bolig i Trøndelag. Nå selger de flere boliger enn noen gang, og med en helt ny grafisk profil markeres starten på en ny epoke for selskapet.

Besøk en av landets mest moderne energistasjoner: - Her ligger alt til rette for en god pause

Ved Klett-krysset, sentralt plassert ved E6 og E39, har Shell åpnet en av landets mest moderne energistasjoner. Med flust av hurtigladere, drivstoffpumper og et bredt tilbud av mat og bakevarer, er dette et stopp som garantert vil gi deg energi på bilturen

Nå kan du se Nidarosdomen i et helt nytt lys

Med et anlegg fra 60-tallet var det på tide med et nytt lys i Nidarosdomen. Etter en enorm oppussingsjobb viser nasjonalhelligdommen seg fra sine beste sider.

Se det store elbil-utvalget til denne butikken i Trondheim

Skal du kjøpe elbil? Hos Nor-Trade i Trondheim finner du det meste du kan tenke deg av modeller på ett gulv!

Employer branding og historiefortelling

Alle bedrifter har en historie å fortelle. Vi kan hjelpe deg med å finne de gode fortellingene, og skape innhold som skaper stolthet og gjør arbeidsplassen din mer attraktiv i jobbmarkedet.

Slik reduserte entreprenøren sykefraværet på kort tid

I løpet av halvannet år klarte FRENT å redusere sykefraværet blant de ansatte til et historisk lavt nivå i bedriften, mye takket være målrettet arbeid sammen med NAV Arbeidslivssenter Trøndelag.

– Hytteinteressen har eksplodert!

Hyttefeberen i landet vårt ser ikke ut til å avta med det første. I denne saken får du vite det du trenger om hyttesituasjonen i Trøndelag.

– Vi vil ikke være størst, vi vil være best

I en av Trondheims sentrumsgater ligger en forretning med et noe uvanlig navn. Gullhøna har på kort tid bemerket seg som en plass å kontakte når man ønsker å finne ut om eiendeler er verdt mer enn man tror.

Ny avdeling ved Steinerskolen på Rotvoll:

Et alternativ for elever som trenger en annen type skolehverdag

Høsten 2022 kan Steinerskolen på Rotvoll igjen ønske ungdomsskoleelever velkommen til sin helsepedagogiske avdeling. Her får elever som ikke finner seg til rette i det ordinære skolesystemet, sjansen til å utvikle seg i et tilrettelagt miljø.

Rekordlavt tilbud i Trondheim: Slik får du et best mulig boligbytte i 2022

Skal du kjøpe eller selge bolig i 2022? Heimdal Eiendomsmegling mener at alt ligger til rette for nok et godt år for boligmarkedet – men det kan lønne seg å handle kjapt!

Søker ny enhetsleder: – En lederjobb med mening

I flotte nye lokaler i Surnadal kommune venter over hundre ansatte på en ny leder. Sammen skal de sørge for at hverdagen til personer med funksjonsnedsettelse blir fylt med mening.

Disse tre trønderkommunene jobber sammen for å utvikle framtidens helse- og omsorgstjenester

Kommunene Melhus, Skaun og Midtre Gauldal stilte alle det samme spørsmålet; hvordan beholde og rekruttere flere ansatte innen helse- og omsorgstjenesten? Gjennom et felles prosjekt skal de nå gjøre seg mer attraktive for helsepersonell og ruste seg for fremtiden.

Slik sørger samarbeid for bedre arbeidsmiljø og mindre sykefravær

At du som er en del av arbeidslivet i Norge skal kunne jobbe i et trygt, helsefremmende og inkluderende arbeidsmiljø, kommer ikke av seg selv. Derfor er samarbeid mellom partene på arbeidsplassene så viktig – og kan utgjøre en stor forskjell på blant annet sykefraværet.

Den gule bøya ved Munkholmen skal avdekke fjordens hemmeligheter

Det er uendelig mye vi ikke vet om havet. Nå er håpet at denne bøya i Trondheimsfjorden kan gi oss svar på tilstanden i havet - hvordan vi kan ta vare på det og hvordan vi kan utvikle ny teknologi.

Trenger mange nye ansatte i Trondheim: Slik er det å jobbe med IT i Skatteetaten

Skatteetaten skal bygge en helt ny IT-avdeling i Trondheim. Ny teknologi, stort fagmiljø, nye arbeidsmetodikker og fokus på faglig utviklig er noen gode grunner til å sende inn en søknad

– Testingen betyr alt for mattryggheten

På Frøya slaktes og foredles norsk laks som ender opp på matbordet til folk over hele kloden. Slik sikrer SalMar og Eurofins at det faktisk er trygt å spise den.

Eirik ønsket karriereskifte – gikk fra luftfart til tannhelse

Eirik ville ha en endring og valgte å utdanne seg til tannhelsesekretær. På ett år ble han ferdig autorisert, og allerede før siste eksamen, fikk han tilbud om fast jobb.

– Viktig for oss i Vy at folk skal ha det bra på jobb

Norges største busselskap trenger flere sjåfører i Trøndelag. Tar du sjansen og søker deg til Vy, så ligger alt til rette for at du skal kunne trives som bussjåfør.

Stor IT-satsing i Trondheim: Nå søker Skatteetaten mange dyktige teknologer

I lokalene til Skatteetaten skal det etableres et helt nytt IT-miljø som skal være med på å forme Fremtidens innkreving. Derfor trenger Skatteetaten mange kloke teknohoder.

Her finner du ledermuligheter i et selskap i sterk vekst

Admento har over flere år vokst seg store og sterke. Og ambisjonen er klar. I løpet av noen år skal de doble omsetningen og staben. På veien dit trenger de flere ambisiøse kolleger, inkludert noen som vil være med å lede selskapet inn i fremtiden.

Even fikk seg jobb i REMA 1000: - Han har tatt betydelige steg

På REMA 1000 Liljendal og REMA 1000 Vikhammer har de lenge hatt utbytte av mangfold på arbeidsplassen. Kjøpmennene er strålende fornøyde med denne berikelsen – både for butikkene og kundene.

Nå søker 3T deg som vil utvikle treningsgiganten videre

I 3T stopper aldri utviklingen. Nå kan du være med på å sette ditt preg på fremtidens digitale løsninger hos Midt-Norges største treningskjede.

Fleksibel transport – et tilbud for alle til vanlig busspris

Har du hørt om fleksibel transport – tjenesten fra AtB som kjører deg til eller fra sentrum og handlesenter eller til og fra annen kollektivtransport?

Trenger flere flinke kolleger: Derfor trives sjåførene Frode og Ilona i jobben sin i Vy

Vy trenger mange nye bussjåfører i Trøndelag. Sjåførene Frode Værnes og Ilona Simutiene er ikke i tvil – dette er drømmejobben.

Opplev gledene med vinterløping – glatt føre er ingen hindring

SpareBank 1 SMN Trondheim Maraton og Löplabbet slår et slag for vinterløping. Her er tipsene til deg som ønsker å gjøre treningsøkten til en god opplevelse – uansett vær og årstid.

Slik får barnet ditt en trygg start i vannet

Ola, Jenny og Ada forteller at de har lært mye under svømmeopplæringen til Trondhjems Svømme & Livredningsklub. I sommer skal de teste ut ferdighetene de har lært på stranda.

Fra «rønne» til moderne familiebolig: – Hadde ikke klart dette uten god rådgivning

Med jobb, to aktive barn og et langt oppussingsprosjekt er det ikke mye tid til andre ting for Tina Larsen. Derfor er hun glad for å ha Finans Partner i ryggen, som hele veien har hjulpet familien med god økonomisk rådgivning.

Sparer 24 000 liter diesel i året; EL-gravemaskinen på Heggstadmoen betyr mye for miljøet

På Heggstadmoen står en maskin og sorterer næringsavfallet til Trondheims-bedrifter helt utslippsfritt. Den symboliserer startskuddet for Returas grønne skifte.

Slik sørger de for å holde Nidelva ren mens Nydalsbrua bygges

Testing og håndtering av vann er en viktig del av Sluppen-prosjektets miljøsertifisering. For at alt skal gå knirkefritt, trenger Skanska en pålitelig aktør som Eurofins for å analysere utslippene for dem.

Spennende tider i Trøndelag: Nå trenger Vy mange flere sjåfører

Vy har vunnet flere spennende anbud i Trøndelag. Derfor er de nå på jakt etter mange dyktige bussjåfører, som vil være med på denne spennende reisen.

IT-konsulenten Ayman flyttet fra Oslo for å jobbe i Melhus: – Glad jeg grep sjansen

Skaun og Melhus skal styrke IT-kompetansen og trenger nå flere dyktige folk på laget.

Ny og eksklusiv smykkebutikk – velkommen inn i David-Andersens glitrende univers

18. november ble snoren klippet – den eksklusive og tradisjonsrike smykkebutikken David-Andersen er nå offisielt åpnet i Trondheim.

Slik tok Jasons selskap norgesrekord i folkefinansiering

Med et godt konsept, et dyktig team og en god idé samlet Jason Eckhoff og Businesclass.com inn 28 millioner kroner gjennom Folkeinvest. Oppstartselskapet har skyhøye ambisjoner og rekordmange nordmenn ønsker å være med på denne reisen.

Nå kan du få en nøkkelrolle i Trøndelags største treningskjede

Mange forbinder 3T med trening. Og det er helt naturlig, men selskapet driver med mye mer enn bare folkehelse. Nå ser de etter en regnskapsansvarlig som vil være med på styrke selskapet i årene som kommer.

- Dyrevelferd er utrolig viktig for oss i REMA 1000 Midt-Norge

Med flinke og lidenskapelige produsenter, en helt ny og moderne fabrikk og en butikkjede med mangeårig innsats for dyrevelferd, skal du kunne spise kylling fra REMA 1000 Midt-Norge med god samvittighet rundt middagsbordet.

Snart skjer det en stor endring i reglene rundt boligsalg

Skal du kjøpe eller selge bolig? Fra 1. januar kommer det vesentlige endringer i loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Her får du noen svar på hva det betyr for deg som skal kjøpe eller selge fra neste år.

Grønn bolig og grønt lån går hånd i hånd på Gartnersletta

Snart starter forhåndssalget på leilighetene på Gartnersletta. Med en fantastisk beliggenhet, bærekraftige leiligheter, Powerhouse-ambisjoner og grønne lån er det ikke rart at responsen så langt har vært over all forventing.

Vant prisen for Norges beste frukt- og grøntavdeling – for andre året på rad

Bunnpris & Gourmet Tyholt dro nok en gang hjem seieren under årets NM i frukt og grønt.

Eiendomsprosjekt med verdiutvikling – tidlig flerfaglig fokus i prosjekt gir muligheter for store gevinster for omdømme, miljø og økonomi

Klimaendringer og behovet for å finne langsiktige løsninger vil endre kravene til bygninger og infrastruktur. Derfor satser Rambøll nå knallhardt på bærekraft i tidligfase. Det vil komme både kundene – og samfunnet – til gode.

Slik reduserte barnehagen sykefraværet og økte trivselen blant de ansatte

Med større fokus på psykisk helse og bistand fra NAV Arbeidslivssenter Trøndelag, opplevde Espira barnehage at arbeidsmiljøet ble mer åpent og inkluderende.

Slik kjøpte Ida (21) sin aller første leilighet gjennom TOBB

Med kun to måneders ansiennitet benyttet studenten Ida forkjøpsrett og endte opp med drømmeleiligheten – et steinkast unna NTNU Gløshaugen.

Her får du en eksklusiv sniktitt på «nye» City Lade

Åpningsdagen nærmer seg. Straks kan du nyte 5000 ekstra kvadratmeter med unike butikker og flotte spisesteder på City Lade.

Selskapet vil bli landets mest effektive: Nå søker de etter en ambisiøs leder

Verden og Norge blir stadig mer elektrisk, og Nettselskapet ønsker å være en pådriver i den utviklingen. Nå er de på jakt etter en ambisiøs person som skal være med å lede dem i riktig retning.

– Jeg liker å bidra til at barn skal føle seg trygg i vann

I Pirbadet er det både lek og fullt fokus når barna er på svømmekurs hos Trondhjems Svømme & Livredningsklub (TSLK). For instruktør Eilert Juul Wolfgang er det viktig å skape en trygg relasjon til barna og at det skal være gøy å svømme.

Her kan ungdom se karrieremulighetene: – Norge er i front teknologisk

Norsk industri er på jakt etter motiverte lærlinger. Nå skal det bli enda enklere for deg å finne informasjon for å få bukt med gamle myter om hvordan det er å jobbe i teknologifag.

Den lettvinte måten å bo på: - En liten heistur unna alt du trenger!

Melhustorget, Heimdal Boligs nyeste prosjekt, skal gjøre Melhus til et bedre sted å bo. Med flotte leilighetsbygg over et nytt og større kjøpesenter, flere butikker og spisesteder, et fint torg og en flott felles takhage, ligger alt til rette for det.

Slik bevarer NTE naturen når de bygger nytt vannkraftverk

Nord i Trøndelag slynger elvenes dronning Namsen seg gjennom det skogkledde landskapet. Da NTE bestemte seg for å bygge et nytt vannkraftverk i Grong, var det aldri noen tvil om at naturen måtte skånes og den verdifulle laksen vernes.

– Vi er stolte over å være med på Gartnersletta

Skanska skal bygge verdens første Powerhouse-boliger på Gartnersletta på Lade. Med store ambisjoner ligger det mye planlegging, godt samarbeid og ikke minst – en rekke innovative løsninger i prosjektet.

Disse kontorlokalene i Oppdal gir leietakerne helt klare fordeler

Norconsult i Oppdal flytter straks inn i flunkende nye lokaler i Krux Oppdal Innovasjonssenter. Nå gleder de seg til å bli bedre kjent med folkene på huset og gripe tak i mulighetene som ligger i bygget.

Senterleder Kine lover flere spennende nyheter for City Lade denne høsten

City Lade gjør seg klar for en utrolig spennende høst. En stor utbygging, nye restauranter og butikker er rett rundt hjørnet. Da er det ikke rart at den nye senterlederen, Kine Øie, har store ambisjoner for kjøpesenteret.

– Krux er mye mer enn bare et kontorbygg

Den tradisjonsrike bedriften VPG flyttet i fjor inn i helt nye lokaler i Krux Oppdal innovasjonssenter. Det har betydd mye for gründerne, som gleder seg til å få flere spennende leietakere inn i Oppdals nye storstue for innovasjon.

Nå kan du bli med i et av landets mest ambisiøse IT-selskaper

Helseplattformen skal gjøre livet enklere for pasienter og helsepersonell i Midt-Norge. Nå søker de etter flere ansatte som vil være med på det mest ambisiøse IT-prosjektet i landet.

I denne lederjobben kan du bli med å forme Trondheims by- og veinett

Trondheim kommune søker nå etter avdelingsleder for veg i Trondheim bydrift. Har du ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen og vil være med å forme framtidens Trondheim gjennom ny teknologi og engasjement – er dette en unik mulighet.

Rema 1000:

Høstens mest smakfulle eventyr kommer fra Røros

Å kjenne lukta av nykokt fårikål er for mange det ultimate tegnet på høstens inntog. Nå kan du kjøpe ferskt Røros-lam i din Rema 1000-butikk, et lokalt kjøttprodukt som har vokst fram av frisk trøndersk fjelluft og naturlig næring på eviggrønne beitemarker.

Rema 1000 Hitra:

- Vi er så nær Rema-butikken at denne nesten kan krabbe inn selv

Kjøper du krabbe i Rema 1000-butikken på Hitra, er den trolig fisket opp av havet samme dag og like i nærheten.

- Dette er et helt fantastisk hytteområde

Øystein Haugen og familien fra Trondheim hadde knapt hørt om idylliske Hummelfjell da de kjøpte hytte der. I dag storkoser de seg på hytta – året rundt! Nå kommer det snart flere hytter for salg med perfekt beliggenhet.

Polaris Media satser stort – nå søker de deg som vil være med å utvikle mediebransjen

Polaris Media har hatt en betydelig vekst de siste årene. Nå ser konsernet etter flere nøkkelpersoner, som skal være med å drive ambisjonene videre.

Norrein Gruppen fortsetter å vokse og ambisjonene er store

Norrein Gruppen har vært en dundrende suksess i flere tiår. Men 40-åringen satser fortsatt frisk i Norge og Sverige. Derfor trenger de flere regnskapsførere som skal være med på eventyret.

- Et helt unikt boligprosjekt på Lade

Skanska har store ambisjoner for Gartnersletta, som ligger på Lade. Her planlegges verdens første Powerhouse-boliger, og Skanskas mest miljøvennlige boligprosjekt noensinne.

Snart kommer disse smarte lagerløsningene

Det skjer mye spennende på Stav, som ligger nært både Trondheim og Stjørdal. Om ikke lenge kommer det flere store og smarte lagerseksjoner, som passer godt til både privatpersoner og bedrifter.