Citroën malte Granåsen-brakke knalloransje

Jacob Heimsnes, ved Citroën-forhandler Prøven Bil i Trondheim, lot seg inspirere av skihoppernes fargerike drakter og Citroëns hotteste bilfarge, og fikk malt brakka i rekruttanlegget i Granåsen knall oransje.

Barnefamilie? Da bør du gjøre dette i sommer

Visste du at Trøndelag har et hav av spennende museer for både store og små? I hele skoleferien får familier besøke alle MiST-museene så mange ganger man ønsker – for kun 400 kroner.

Lærling i Trøndelag:

Roger og Trym fornyer norsk industri

De skal produsere stålprodukter, men med sitt fagbrev så blir Roger (22) og Trym (18) like mye prosjektledere og kunderådgivere som industriarbeidere.

Lederutvikling:

Er lederrollen på vei ut?

Dagens ledere står foran en rekke utfordringer, og lederrollen er i konstant endring. Hvordan finner man den riktige lederen til framtidens digitale utfordringer? Velg den som ser teknologien som en mulighet - ikke en utfordring, mener Linda Bore i Assessit Bergen.

Citroën vil sette farge på Trondheim

Citroën er kjent for sine fargesprakende biler. Nå vil Citröen-forhandler Prøven Bil AS i Trondheim, ved salgssjef Jacob Heimsnes, ta fargene ut i bybildet.

Lederutvikling:

Derfor bør fremtidens bedrifter skrote utdaterte lederstiler

Verden er i omstilling og digitaliseringen går stadig raskere. Hva er nøkkelen for å sikre vekst også i framtiden? Svaret ligger i måten man velger å lede bedriften på, hevder Mette Idland og Sonja Hauan i Assessit Vestlandet.

Polaris Media:

Her får du være med å utvikle 35 mediehus

Hvordan kan nyskapende teknologi utvikle 250 år gamle mediehus? Det jobber Polaris Media med. Nå trenger Norges tredje største mediekonsern flere som vil være med å utvikle mediebransjen.

Gifteplaner? Nå kan du designe ringene selv

Et bryllup er en unik og personlig feiring av to mennesker som skal dele livet sammen. Hvorfor ikke ha unike ringer? Nå kan du enkelt designe dine helt egne ringer – og her er det kun fantasien som setter grenser.

Gode råd om bruktbilhandel:

Derfor vet merkeforhandlerne alt om bruktbilen du vil kjøpe

Bruktbiler selges av merkeforhandlere, bilforretninger, privat eller på auksjon. Men noen viktige ting er det kun merkeforhandlere som kan hjelpe deg med.

Gode råd om bruktbilhandel:

Selger du bilen din selv, kan det koste deg dyrt

Selv om du selger bruktbilen din «som den er», kan kjøperen ha to år på seg til å klage dersom bilen er vesentlig dårligere enn forventet. Da kan bruktbilhandelen koste deg dyrt.

Unik messe i Trondheim:

Du møter dem på Grønn motor: Elsykkel-ildsjelen og bilentusiasten

Den ene skal sykle på elsykkel til India, for et godt formål. Den andre er en av Trøndelags og Norges mest kjente bilentusiaster. Nå kan du møte begge to på et helt nytt og miljøvennlig arrangement!

Elbil-klassikeren fornyes:

Nissan Leaf revolusjonerte det trønderske bilmarkedet i 2011. Nå skal nye Leaf gjøre det igjen!

Da Witro Bil begynte å selge elbilen Leaf i Trondheim i 2011, var det mange som dro på smilebåndet. Våren 2018 er den nye versjonen den mest solgte av alle nye personbiler i Norge.

Gode råd om bruktbilhandel:

8 gode grunner til å kjøpe bruktbil i Trondheim

Merkeforhandlerne av bil i Trondheim vil slå et slag for den lokale bruktbilhandelen.

Troll Restaurant og Kafe Skuret:

Trondheims skjulte perler på kaikanten

Hvor i Trondheim sentrum kan du nyte måkeskrik, bølgeskvulp og utsikt med historisk sus uten byens støy? Kun noen meter unna sentralstasjonen. Nå lader Troll restaurant og Kafe Skuret opp til sommerhalvåret med autentisk mat, drikke og kystkultur.

Roboter og innovasjon:

Dette «hemmelige» direktoratet i Trondheim håndterer 550 milliarder kroner i året

Hvem sa at det går tregt i staten? Bare i 2018 har Direktoratet for økonomistyring (DFØ) i Trondheim utviklet syv roboter, som hjelper med å føre regnskap for 143 statlige kunder fra hele Norge.

Svømmekurs i Trondheim:

Derfor bør du tidlig lære barnet ditt å svømme

Forskning viser at barn som starter tidlig med vanntilvenning utvikler fortere ferdigheter innen balanse og motorikk. Men likevel er det rundt 150 000 barn fra 1.- 4.klasse, som ikke kan svømme.

Digital lederutvikling:

Utvikler fremtidens teknologiske verktøy for rekruttering av ledere

I fremtiden stilles enda strengere krav til god og effektiv rekruttering av ledere. Derfor har rekrutteringsselskapet Assessit utviklet et digitalt verktøy som mange kommer til å kjenne seg igjen i.

Nytt event fra Adresseavisen Brand Studio:

Grønn motor - Norges mest miljøvennlige motor-messe?

Adresseavisen Brand Studio øker satsingen på events, nå med arrangementet Grønn motor for miljøvennlige transportmidler.

Unik øygruppe:

«No stress» på Kapp Verde

Legg til halvannen time på flyturen til Kanariøyene, og du befinner deg i et ganske så annerledes ferieland – hvor du garantert ikke møter naboen.

Tromas i Fossegrenda:

- Alle kunder skal smile når de går fra Tromas!

I 26 år har Tromas i Fossegrenda gjort alt for at verktøykundene skal bli fornøyde. Kanskje er det mye av grunnen til at den lokale gründerbedriften har vokst fra null til 70 millioner kroner i omsetning og blitt 21 medarbeidere?

Storbyreiser hos Ving:

I disse europeiske storbyene får du mest for pengene

Er du lei av å komme hjem blakk fra ferien? Velger du storbyer med lavt prisnivå kan du spare flere tusen uten at det går utover ferieopplevelsen. Dette er tre av de beste byene for en rimeligere storbyferie.

Hvordan få barn til å bruke bankkort fornuftig

Sparebøssene forsvinner og vi går mot et stadig mer kontantløst samfunn. At kort og smarttelefon overtar gjør noe med barnas forståelse av penger og økonomi.

Slik gjør du sparing gøy for barna

Alle vet at man bør spare - også barn. Men hvordan gjøre det til noe motiverende?

Da Elias (12) fikk bankkort begynte han å spare mer

Hos familien Bjørken Edvardsen i Verdal har det i det siste vært lite kontanter å finne. Men det var ikke før eldstemann Elias (12) fikk eget bankkort og mobilbank, at han fikk han øynene opp for både hva forbruk og sparing egentlig betyr.

I disse tre storbyene møter du ikke naboen

All ære til klassiske storbyfavoritter som London og Paris, men hadde det ikke vært gøy å prøve noe nytt? Bli med til spektakulære Tokyo, fascinerende Hong Kong og sagnomsuste New Orleans.

Klar for våren:

Slik gjør du hage og uterom klar for vår

Den siste snøen har smeltet og nå er det snart klart for utesesong igjen. Her er de beste rådene for å gjøre klar hage og uterom til storinnrykk når temperaturen stiger.

5 cruisereiser du ikke bør gå glipp av

Spektakulære skip og spennende stopp – de siste årene har det skjedd mye på cruisefronten. Hva med et cruise i Det indiske hav, med stopp på Seychellene og Madagaskar? Dette er cruiserutene som frister ekspertene mest akkurat nå.

Historien om restauranten To Rom og Kjøkken:

Hos To Rom og Kjøkken blir lokale råvarer til internasjonale delikatesser

At sjøkrepsen fra Fosen fortsatt spreller når den kommer inn til Roar Hildonen og kjøkkenet hos To Rom og Kjøkken, er ikke tilfeldig. Helt siden 2005 har restauranten vært en forkjemper for trøndersk trivsel og lokale kvalitetsprodukter servert med internasjonalt snitt.

Ønsker du å kjøpe riktige barnesko? Da er dette viktig å huske

Vinter blir til vår, snø blir til vann og minus blir til pluss. Med værskiftet kommer også behovet for nye barnesko. Men hvordan velger du riktig sko, når det regner den ene dagen og sola skinner den neste? Hos Falkanger har de svar.

Munkvoll hage på Byåsen:

Her kan du bo og leve på historisk grunn

Ved første øyekast ser Munkvoll hage på Byåsen kanskje ut som et hvilket som helst annet boligprosjekt. Men området er også en historisk arv etter den sterke trondheimskvinnen Reidunn Iversen og hennes drømmehus Villa Engstua.

Drømmen om USA

Ett kjærestepar. Én familie. Én drøm. Drømmen om å utforske det enorme, forjettede landet i vest – USA. Slik gikk det da drømmene ble virkelighet.

Volkswagen Nyttekjøretøy:

- Det vi kjører, er mye mer enn bare en bil

For Richard og Glen og arbeidsgiverne er disse nyttekjøretøyene fra Volkswagen Møller Bil Trondheim blitt helt avgjørende for bedriftens prestasjoner.

Miljøvennlige biler:

11 gode grunner til å velge en hybrid fra Toyota Bilia i Trøndelag

Markedssjef Jon Robert Rønnes og nybilselger Nina Booth hos Toyota Bilia Trondheim, har over 20 års unik erfaring med hybrid-biler i ryggen når de anbefaler trønderne å velge en fremtidsrettet teknologi for sin nye bil.

Kypros: Slik velger du riktig reisemål

Har du lyst til å reise til Kypros, men synes det er vanskelig å vite hvor? Med disse eksperttipsene blir det lettere å velge riktig! Visste du forresten at du kan fly direkte til Kypros fra Værnes?

I høst skal Cato (55) oppfylle pingvindrømmen på verdens mest øde sted

Cato Melkstavik i G Travel Getaway Trondheim har samlet på pingviner i over ti år - men aldri sett en i levende live. Nå kan du bli med han og Hurtigruten på en uforglemmelig reise til magiske Antarktis.

Nyheter hos Drømmekjøkkenet:

Drømmer du om nytt kjøkken? Dette er de heteste trendene i vente

Kjøkken er ikke hva det en gang var. Nå kan du boltre deg i en rekke delikate farger og små personlige detaljer når du skal ha nytt kjøkken. Og det beste av alt? Alt er lov.

Tangen Innovation:

Denne bedriften i Stjørdal vil lykkes med høyteknologi til hele verden

Teknologien deres brukes i alt fra leting etter savnede fly under havoverflaten i Stillehavet, til engelske forskningsskip, internasjonale TV-kanaler og norske offshore-installasjoner. Næringsklynga Tangen Innovation i Stjørdal vil ha hele verden som marked.

Rema 1000:

Rema-eventyr i 30 år på Stavset

Rema 1000 Stavset fyller 30 år, og har utviklet seg fra et snev av galskap til å bli en dundrende suksess. Og bak alt står tidligere kjøpmann Øyvind Dahl (59) og dagens kjøpmann, sønnen Thomas Dahl (32) – han som i alle fall ikke skulle bli kjøpmann.

Drømmer du om utlandet? Slik kan du få opptil 50 000 kroner i støtte

Mari, Preben og Mads er tre av trønderne som har fått økonomisk støtte for å oppleve sin drøm om å studere i utlandet. Her kan du finne ut hvordan du kan bli den neste til å motta opptil 50 000 kroner i støtte.

Ferieland med historisk sus:

Fem italienske reisemål som pirrer reiselysten

Foretrekker du historiske byer, vakre strender eller små, postkortvakre tettsteder? Italia har alt og enda mer, og har en tendens til å levere på alle fronter – uansett hva du vil ha ut av ferien. Ving tilbyr reiser til alt fra Milano i nord til Sicilia i sør.

Utvikling i Oppdal:

Slik blir innovasjonssenteret i Oppdal

Stolte, lokale tradisjoner kombineres med moderne delingskultur i det planlagte innovasjonssenteret i Oppdal sentrum. Interessen blant leietakere er stor allerede.

Gode, gamle SPania er fortsatt spennende:

Ferielandet som aldri går av moten

Spania har sjarmert oss i senk i over 50 år, og landet er like populært i dag som i charteralderens spede begynnelse. Men Spania er mye mer enn de velkjente ferieøyene – visste du at noen av de fineste reisemålene ligger på fastlandet? Ett av dem kan du også fly direkte til fra Værnes.

Melhus Bil med ny Ford:

- Nye Ford EcoSport er midt i blinken for Trondheim

Selgerne hos Melhus Bil er sikre i sin sak: Med nyheten intelligent firehjulstrekk og en prislapp som starter på 263 300 kroner, kan nye Ford EcoSport fort være skreddersydd for trøndere som trenger en prisgunstig bil både i byen og på fjellet.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Olav (37) kapret drømmeboligen på forkjøpsrett

Olav Andreas Måren (37) fra Berkåk har vært TOBB-medlem siden 2007. Da han var på boligjakt i Drammen fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Denne gaven kan sikre ditt barns boligdrøm i framtiden

Visste du at et gavemedlemskap i TOBB kanskje er den mest nyttige gaven du kan gi? For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trondheim eller et annet sted i landet.

Ferie-klassikeren:

Fem greske reisemål du ikke bør gå glipp av

I sommer bør du dra på oppdagelsesferd på Rhodos, la deg fascinere av spektakulære strandlandskap på Lefkas eller prøve strandsafari på Skiathos. Eller hva med Thassos, øya grekerne selv foretrekker når de skal på ferie? Flere av øyene kan du fly direkte til fra Trondheim.

Ekspert frykter katastrofe om ikke utviklingen av kunstig intelligens endres

Professor Stuart Russell er verdensledende innen kunstig intelligens. Nå kommer han til Trondheim under Technoport-konferansen for å ta et oppgjør med etikken bak framtidens teknologi.

Lærling i Trøndelag:

- Vi skulle hatt mange flere som Sander!

Ifjor forlot Sander Meek (18) hjembyen Kristiansund, for å bo alene og bli lærling i Follafoss. Det er lederne hans i hjørnesteinsbedriften MM Karton FollaCell veldig glade for!

Valentines:

14 perfekte Valentines-gaver under tusenlappen

Plutselig er dagen der, 14. februar. Og du skulle kanskje gitt en liten oppmerksomhet til noen du er ekstra glad i? Her får du et utvalgt gaver som passer til både han og henne – og alt finner du på City Syd.

Lærling i Trøndelag:

Derfor ser Sondre (21) lyst på jobb-fremtida

Sondre Aalmo Kvendbø (21) er lei av at mange snakker ned yrkesfag: - Vi må heller fokusere på de spennende mulighetene utdanningen gir!