Slik gikk en trøndersk reklamekampanje til topps i internasjonal konkurranse

Innholdsmarkedsføringskampanjen om Biokraft på Skogn dro i land førsteplassen i sin klasse under INMA Global Media Awards.

Her er sjarmtrollene du må se i sommer

De var en hårsbredd fra døden, nå strutter de av livsglede. Disse tre kommer til å sjarmere deg i senk om du besøker spektakulære Atlanterhavsparken i Ålesund i sommer.

Endringsvillig og nytenkende? Da kan du være den rette for denne bedriften

I over 70 år har Norsk Transformator holdt koken og pilene peker stadig oppover. Nå ser de etter en daglig leder som kan ta fabrikken til Nortrafo Production til nye høyder.

Slik lykkes du med å ta opp fag fra videregående

Karoline Ghose Jensen og Vegard Bogen tar opp fag som privatister for å nå sine drømmer. Med god rådgivning, tett oppfølging av lærerne og et supert klassemiljø på Akademiet i Trondheim har de en stor fordel.

- Nye leiligheter i attraktive Sjetnemarka

Vigdis Meldal (58) ble raskt glad i Sjetnemarka da hun og familien flyttet dit for fem år siden. Da hun fikk vite om boligene som skulle bygges bare noen hundre meter unna, så hun en unik mulighet.

Livet på og av banen: Bli med på innsiden av Kolstad håndball

Å være involvert i topphåndballen i Norge er ikke bare en dans på roser for Kolstad-herrene. Men med en stadig mer profesjonell tilnærming og en enorm drivkraft om å levere bra på banen for stappfulle tribuner, gjør alt slitet verdt det.

ON Energi bygger for det grønne skiftet og skal ansette flere elektrofolk

ON Energi bygger elektrisk infrastruktur over hele landet og er på jakt etter flinke folk som vil være med på utviklingen.

Eilert har lidenskapen som jobb: – Jeg liker å motivere barn til å bli gode svømmere

I Pirbadet er det både lek og fullt fokus når barna er på svømmekurs hos Trondhjems Svømme & Livredningsklub (TSLK). For instruktør Eilert Juul Wolfgang er det viktig å skape en trygg relasjon til barna og at det skal være gøy å svømme.

– Dette er rett og slett en genial maskin

En og en flaske, kanskje litt søl i posen og en lang seanse med panting? Den tiden er over. Nå har Obs! på City Syd, City Lade og Mo i Rana fått en helt ny panteautomat som gjør jobben lekende lett - og det har ført til en enorm økning av besøkende med poser fulle av pant.

Dette finner du ikke på andre kjøpesentre i Trøndelag

Helt siden Sirkus Shopping åpnet dørene har de ønsket å skape gode opplevelser for gjestene sine. Med smarte løsninger og unike tjenester du ikke finner andre steder – satser de på innovasjon for at din handletur skal bli best mulig.

Hallsetbakken: - Her får du mye hus for pengene

Er du på utkikk etter et moderne rekkehus med gode planløsninger, deilige solforhold og kort vei til butikker og naturen? Da kan Hallsetbakken være midt i blinken for deg.

La arrangementet til et museum – ble en braksuksess!

Hva er viktig for deg når du skal finne et sted for en stor begivenhet i livet, eller når du skal finne lokasjon til en konferanse med jobben? For Håvard Ravn Ottesen var det å gi medlemmene i NFU en musikalsk og kul opplevelse – i museumslokalene på Rockheim.

- Dette kan være de best betalte timene du noen gang får

Skal du selge bolig? Da lønner det seg å få gode råd fra en av byens mest erfarne interiørkonsulenter. Hos Proaktiv Eiendomsmegling får du nettopp det.

Bærekraft, nytenking og kundeomsorg er nøkkelord når Rambøll skal utvikle Midt-Norge

Det skjer mye spennende i Trøndelag om dagen, og Rambøll har en viktig rolle i flere av de største prosjektene som skal utvikle Trondheim og regionen. Nå gleder de seg til å fortsette med blant annet Campus-utvikling, Ocean Space Centre, E6 Ulsberg–Vindåsliene og E6 Ranheim-Værnes.

Her får du hjelp til å finne den riktige bobilen for deg

For Thomas Vevang har camping og friluftsliv vært en stor del av livet. Derfor deler han, og de andre ansatte ved BBC Fritid, gjerne sin kunnskap - slik at du finner den perfekte bobilen til ditt bruk.

Disse har stor innsikt i de kommunale tjenestene i Midt-Norge – nå trenger de flere på laget

Det skjer mye spennende hos Revisjon Midt-Norge om dagen. Som Norges største offentlig eide revisjonsselskap har de et stort ansvar på sine skuldre. Nå søker de en ny kollega som kan være med å holde orden på kommunene i Midt-Norge.

Digital suksess for Trondheim Symfoniorkester & Opera

Det har vært et innholdsrikt år for Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO), til tross for en krevende tid med pandemi. De har lyktes stort med digitale konserter og har servert et bredt repertoar for sitt publikum.

Ett år siden Norge stengte: Dette har meglerne lært

Med lang erfaring, kompetente ansatte og tilpasningsdyktige trøndere, så har Nylander kommet godt ut av 2020. Nå håper det tradisjonsrike meglerhuset at smittesituasjonen og markedet normaliserer seg.

- Her skal du alltid få nystekte brød

Hos Bunnpris & Gourmet Tyholt skal du alltid få tak i nystekt brød. Flere ganger om dagen kommer det brett etter brett ut av butikkens brødovn. Og er du etter noe skikkelig kvalitetspålegg, så trenger du ikke å gå langt.

Bedre smak og mer kjøtt: Slik lages de populære «Tyholterne»

Det tar tid å lage skikkelige kvalitetspølser. Ferskvaresjef Elin Aalberg Herikstad bruker rundt ti timer for å lage Tyholtere. Heldigvis setter hun pris på arbeidsoppgaven - og det gjør kundene også.

Slik sikrer ferskvaresjefen kjøttstykket du sent vil glemme

Visste du at Bunnpris & Gourmet på Tyholt tørrmodner kjøtt selv? Det gir en helt unik smak som gir deg matopplevelsen du husker lenge.

Inspirerer til grønn bølge med landets beste frukt og grønt

Da frukt- og grøntansvarlig Kine fikk frie tøyler, var det Bunnpris & Gourmet på Tyholt som stakk av med norgesmesterskapet i frukt og grønt. Nå håper de på et nytt gull – i alle fall hos kundene.

Holder liv i 46 år gammel tradisjon med kjærlighet til modne oster

Det er mange ting som blir bedre med alderen, og en god ost kommer under den kategorien. Hos Bunnpris & Gourmet på Tyholt har de et eget ostemodneri – en tradisjon de har holdt vedlike siden 1974.

Fra Kløvermarked til Bunnpris: Slik ble den unike butikken på Tyholt til

Bunnpris & Gourmet Tyholt fyller 55 år. Mye har forandret seg på denne tida, men noe er fortsatt det samme. En fristende ferskvaredisk og en fantastisk frukt- og grøntavdeling går aldri av moten.

Denne bedriften i Trondheim er i stor utvikling – nå trenger de flere på laget

Siden ON Energi ble til i 2017 har de hatt en rivende utvikling. Nå trenger de enda flere folk, som vil være med på reisen og legge til rette for det grønne skiftet i Norge.

SpareBank 1 SMN brenner for landbruket – nå styrker de laget

Regionbanken er en av landets største landbruksbanker. Nå skal de bli enda bedre og søker etter flinke folk med den rette kompetansen – og ikke minst sunt bondevett.

Bli med Guro og Håvard på date

Rene tenner byr opp til romantikk. Slik gikk det da Guro og Håvard Tvedten la daten til Oris Dental.

Snart åpner de dørene: Slik blir nye Obs Bygg Leangen

Norges største utvalg av gulv, én av landets største malingsavdelinger og over 5000 kvadratmeter trelast - der du kan kjøre rundt og plukke med deg det du trenger. Det finnes mange gode grunner til å glede seg til at Obs Bygg Leangen åpner dørene.

- Boligen din er sannsynligvis verdt mer enn du tror

Boligmarkedet har gått over all forventing det siste året, og tar du en verdivurdering på din bolig i dag kan du få deg en hyggelig overraskelse. Har du tanker om å selge bolig kan det lønne seg å starte prosessen nå.

– Ambisjonen vår er å være en vinner i markedet

SpareBank 1 Kreditt har siden oppstarten vokst seg større og større - og ambisjonene for selskapet er fortsatt skyhøye. Derfor ser de nå etter flere nye og dyktige ansatte, som vil være med på reisen.

Nå flytter de første inn til HeimdalsPorten – slik ble boligprosjektet en suksess

Nå står de første leilighetene i HeimdalsPorten klare til å ta imot sine nye eiere. Salget så langt har gått over all forventing og prosjektet kan betegnes som en suksess. Mye fordi HeimdalsPorten byr på noe sjeldent i boligmarkedet i Trondheim.

Feirer to år med egen livesending: – Kundene kan gjøre svært gode kupp

Svane Kjøkkenet Trondheim åpnet dørene for to år siden, og siden har pilene bare peket oppover. For å feire dagen har de valgt å tenke kreativt – og det betyr at du kan gjøre unike kjøkkenkupp direkte fra sofaen.

SpareBank 1 SMN satser stort på teknologi og utvikling: Nå trenger de flere flinke folk

SpareBank 1 SMN styrker og samler teknologi- og utviklingsmiljøet under samme tak. De skal bli enda mer slagkraftige, og søker etter deg som vil være med å forbedre konsernets digitale kundereise.

Slik sørger Coop for at Rosenborg Kvinner presterer bedre på banen

Siden midten av 80-tallet har Obs vært sponsor for Rosenborg Kvinner. Med den nye avtalen i fjor økte de støtten med 25 prosent og bidrar til et sunt kosthold hos spillerne.

Pilene peker oppover for Siemens i Trondheim: - Vi trenger flere dyktige folk på laget

I over 170 år har Siemens utviklet høyteknologiske og innovative løsninger til samfunnet vi lever i. Nå ser de etter flinke folk som kan være med å gjøre bygninger i Trondheim smartere.

- RBK-nettverket er en god investering for bedriften og næringslivet

Om lag hundre bedrifter i Trøndelag har inngått partnerskap med RBK. Nettverket har blitt en viktig møteplass for merkevarebygging, sosiale sammenkomster og gode samarbeid.

Slik kan du lage julemat med restaurantkvalitet – på 1-2-3

Med Lians Selskapskasser kan du lage spennende og deilig julemat med restaurantkvalitet i ditt eget hjem. Og det beste? Følger du den enkle beskrivelsen er du garantert å lykkes!

På Tyholt finner du matglede og inspirasjon til julemåltidene

Bunnpris & Gourmet Tyholt ble kåret til landets beste butikk i frukt og grønt. Men det finnes mange andre smakfulle grunner til at nettopp du bør besøke butikken i førjulstida.

– Det er viktig å fremheve de gode råvarene vi har i Trøndelag

Gode lokale råvarer blir en stadig viktigere satsing for Coop Midt-Norge. Og er ikke bare på grunn av den fantastiske kvaliteten, men også fordi de er opptatt av lokale arbeidsplasser.

Bjarne: - Å feire jula alene unner jeg ingen å oppleve

Etter et år uten konserter kan D.D.E by på en helt spesiell og rørende julemusikal, som du kan oppleve direkte hjemme i din egen stue.

- Nå selger vi langt flere boliger enn normalt

Petter Bang Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling har tatt et dypdykk i tallene. Statistikken lyver ikke. Boligmarkedet går som en kule. Hvis du er inne på tanken om å selge bolig, kan det være smart å handle kjapt.

På dette kontoret i Trondheim lages det digitale ID-løsninger som hele verden trenger

Trondheimsselskapet Signicat er i dag i europatoppen på tjenester innenfor digital identitet. Nå ønsker de å ta en ledende posisjon globalt. Derfor ser de etter flinke folk, som vil utvikle nye digitale ID-løsninger for bedrifter og mennesker over hele verden.

Slik bidrar Kjeldsberg med å styrke kaffeproduksjonen for fremtiden

Kjeldsberg har kjøpt kaffe fra fleresmåskalaprodusenter i Guatemala. Det gir bøndene en viktig billett til markedet i Europa – og det gir oss i Norge en helt spesiell kaffe, som kan nytes med god samvittighet.

Nå kan din bedrift få en nydelig lunsjopplevelse levert på døra

Lunsj som smaker godt, metter og gir energi er viktig for bedriften We Can Do It på Byåsen. Derfor velger de å få maten levert på døra av kokkene som står bak Lunsjboxen.

Nå åpner denne ferske kleskjeden sin andre butikk i Norge – i Trondheim

På Sirkus Shopping kan du fra 5. november få en litt annerledes handleopplevelse i andre etasje. Her åpner Brando, som skal gi kundene en følelse av hverdagsluksus.

Da Tommy flyttet butikken opp gikk omsetningen samme vei

Etter ett år i nye lokaler i Byhaven kan daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating smile. Omsetningen har økt med hundre prosent, og nå som de tilbyr hjemlevering av varer har han stor tro på veien videre.

Satser hardt på lagerseksjoner i Trondheim

I vår la Lagerseksjoner ut fjorten lagerseksjoner til salg på Sveberg. De ble fort utsolgt og nå kommer fjorten nye for salg.

Kan Midt-Norge bli ledende på bærekraftige løsninger?

Da administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, holdt tale under Næringslivets Hovedorganisasjons årlige konferanse, valgte han å trekke fram Biokraft på Skogn. Han fortalte om hvordan folkene bak biogassanlegget i Trøndelag hadde klart å sette tanker til ideer, og sikre grønt samarbeid på tvers av ulike sektorer.

Nå er 5G-nettet åpnet i Trondheim

«5G» er ikke bare et buzzord. Det er en teknologi som vil endre hverdagen. Trondheim er blant de aller første byene i Norge med full 5G-dekning fra Telia.

Her åpner REMA 1000 butikk nummer 1000: - Dette er drømmejobben

Therese Broli (31) er kjøpmannen som skal ha butikkåpning nummer tusen i REMA 1000-universet. Hun er født og oppvokst på Ranheim, og derfor er det ekstra spesielt for henne å åpne butikken i Ranheimsfjæra.

Pia har tegnet kjøkken i femten år: - Kunder stiller andre krav til kjøkkenet nå

Teamet bak den nye HTH-butikken i Stavanger har jobbet på spreng siden de startet renoveringen i januar. Blant dem er Pia Hansen som har jobbet for HTH i femten år. – Butikken gir oss et nytt spillerom, sier hun.

Derfor bør du legge pengene i god kvalitet når du velger flis til badet

Valg av fliser og håndverkstjenester er kanskje det viktigste du må tenke på når du skal planlegge et nytt bad. Hos Bergersen Flis er de opptatt av å bevisstgjøre kundene på hva kvalitet kan ha å si for badet og boligen på sikt.

Snart åpner REMA 1000 butikk nummer 1000 – Slik startet eventyret

Odd Reitan ble født inn i butikkverden. Kanskje ble han også unnfanget i farens butikk i Nonnegata. Det som derimot er sikkert, er at REMA 1000 i løpet av sine 41 år har blitt en stor suksess. Og det ser ut til at kvalitetsvarer til lave priser ikke går ut på dato med det første.

Slik samarbeider trønderske næringer om grønnere landbruk

For at industri, havbruk og landbruk kan bli mer bærekraftige næringer, er vi avhengige av samarbeid på tvers. Dette er historien om hvordan midtnorsk industri, lokale bønder og fiskeoppdrettere har satt sirkulærøkonomi i førersetet – og nå kan høste frukter av bærekraftige valg.

Rune (39) mente forsikring var bortkastede penger – så fikk han kreft

Samboerne Siri og Rune ventet barn og hadde akkurat fått tilslag på drømmehuset. Livet hadde faktisk aldri vært bedre. Få uker etter at Sverre kom til verden fikk Rune påvist testikkelkreft med spredning etter en rutineundersøkelse.

Denne teknologien hjelper sykepleierne og pasientene

Melhus kommune har over flere år jobbet systematisk og målrettet med innføring av velferdsteknologi, og på flere områder er det nå en naturlig del av tjenestetilbudet.

Nå vil din «gode nabo» levere varene på døra til deg

Med hjemlevering, en smart nettbutikk og en app som gjør at du sparer penger og reduserer matsvinn, ligger alt til rette for en god handleopplevelse på nærbutikken.

Slik får barnet ditt en trygg start i vannet

Etter noen måneder med en ufrivillig pause, er Trondhjems Svømme & Livredningsklub i gang med de liker best - å lære barn å svømme. Ola, Jenny og Ada setter stor pris på å være tilbake i vannet.

Med havets bærekraftige gull på tanken

Fisken som naturlig dør i midtnorske laksemerder kunne vært avfall. Men nå er det nettopp den som kan sørge for at vi når vårt mål om å bli klimanøytral.

Nå smiler også pappa Anders (42) på familiebildene

Etter å ha smilt med lukket munn nesten hele livet, tok Anders Straume (42) grep.

Hvordan løser vi klimakrisen?

Norge skal bli karbonnøytralt, og vi har dårlig tid. Veitrafikk står for en femtedel av utslippene våre, og har økt kraftig. Hva kan vi gjøre for å redusere utslippene? Svaret kan se ut til å komme fra Trøndelag.

- Det finnes ikke mange tomter som dette

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen. Da er det kanskje ikke så rart at så mange ønsker å ha fjorden som sin nærmeste «nabo»?

Norges beste frukt- og grøntavdeling finner du på Tyholt

I 2019 havnet Bunnpris & Gourmet Tyholt på andreplass i NM i frukt og grønt. I år kunne de juble for gull!

På boligjakt? Da må du sette av denne helgen!

Hvis du er på utkikk etter ny bolig er det smart å sette av datoene 17.-19. juli. Da er det visningshelg i Trondheim, og flust av spennende boliger dukker opp.

- En av de smarteste investeringene du gjør

Det frister gjerne å «vente litt til» i håp om bedring, men å oppsøke tannlegen tidlig vil kunne spare deg for mye.

Urolige tider. Hva nå?

Midt-Norge har mange driftige entreprenører som har lykkes med å skape store verdier. Hvordan bevarer og utvikler man verdiene som er skapt på best mulig måte? Hva gjør de smarte investorene nå?

På pinseaften kan du gjøre et bobilkupp på stand up-auksjon

Det nærmer seg høysesong for bobilferie og campingliv. På pinseaften arrangerer Namsen Auto vårslipp med konsert, gode tilbud og stand up-auksjon med Tommy Steine i frontkalesjen.

Dette er ekspertenes sikreste tips til en trendy vårgarderobe

På tide å friske opp garderoben? Dette er ekspertenes vårfavoritter akkurat nå.

Derfor kan det lønne seg å starte boligsalgsprosessen tidlig

Tenker du på å selge bolig i fremtiden? Da bør du starte boligsalgsprosessen så tidlig som mulig. Det kan lønne seg på mange måter, mener Espen Stothard, salgssjef hos Heimdal Eiendomsmegling.