Ragnhild (37) landet drømmejobben som arkitekt på Melhus

Da arkitekt Ragnhild Godø Slørdal (37) flyttet til Børsa for snart ti år siden, ante hun ikke at den perfekte jobben lå og ventet på Norgeshus sitt hovedkontor.

Se den sterke filmtolkningen av romansuksessen «Ut og stjæle hester»

Hvilke konsekvenser har livets valg for fremtiden? «Ut og stjæle hester» er en visuelt sterk kinoopplevelse du ikke vil gå glipp av denne våren.

- Dette er byens beste plass for inkludering

Hver uke kommer hundrevis av ungdommer inn døra til Fellesverket i Trondheim sentrum. Her får de et avbrekk i hverdagen, mat – og blir kjent med likesinnede over et slag bordtennis. Pågangen har økt de siste årene, og de har behov for flere frivillige.

Djevelen kommer til Olavshallen

Djevelen er en slu sjarmør. En skikkelse med mange former som lover å erstatte alle våre feil og mangler med framgang og lykke. Men alt har sin pris.

- Dette er den mest avanserte boligvelgeren på markedet

Det spennende boligprosjektet på Lade, Tordenskiolds hage, tar i bruk helt nye digitale grep. Det gjør at du kan oppleve boligene før de i det hele tatt er bygd.

Trøndersk torvtak pryder en av landets største turistattraksjoner

Det store administrasjonsbygget som tar imot gjestene i Hunderfossen trengte et grønt og levende tak. Da valgte de Fossli AS på Frosta.

Her er alt du må vite om Trondheims nye kollektivsystem

3. august ruller 290 flunkende nye busser inn i byen, og kollektivtilbudet oppgraderes betraktelig. Her får du en oversikt over de største endringene, og hva du trenger å vite før Trondheimsområdet får landets mest moderne kollektivsystem.

Tobias og Martin har Trondheims søteste lærlingplasser

Ingen dager er like for lærlingene Tobias Brocks (19) og Martin Atle Bjørgum (22). På sjokoladefabrikken til Nidar sørger de for å holde hjulene i gang, slik at millioner av sjokolader havner i butikkhyllene.

Slik blir vinterferien på Trondheim Kino

En norsk storfilm, storslått sci-fi, klossete humor og konkurranser. Vinterferien på Trondheim Kino blir alt annet enn kjedelig.

God service ble avgjørende for familiebedriftens truckvalg

Salt og fukt byr på ekstreme utfordringer for Johan Giskeødegård. Derfor er han glad for at han valgte trucker fra Toyota Material Handling.

Kjøper du dyr bil kan boligdrømmen ryke

Stine Dyrhaug er småbarnsmor og jobber til daglig med å gi gode råd til folk som skal kjøpe seg bil. Hun anbefaler alle familier til å planlegge bilkjøpet like nøye som boligkjøpet.

Derfor bør familier planlegge bilkjøpet godt

Med mange aktive barn var det én ting som var førsteprioritet for Vegard Sjøvold og Tone Island da de skulle kjøpe ny bil.

Derfor vant denne Jaguaren en av bilbransjens gjeveste priser

Jaguar I-PACE har høstet et tjuetalls priser siden den ble lansert. Nå har denne fartsfylte elbilen vunnet den gjeveste prisen i Norge, nemlig Årets Bil 2019. Og det er ingen tilfeldighet, mener Petter Elvrum på Nardo Bil.

- Vi leter etter deg som vil utvikle Trondheims beste bank

Tettere på kundene, bedre rådgiving og mer tilpassede løsninger. Det er oppskriften SpareBank 1 SMN følger når de skal utvikle seg til å bli trondhjemmernes førstevalg innen bank og økonomisk rådgivning.

Syv gode måter å kickstarte året på

Har du som nyttårsforsett å komme deg oftere opp av sofaen? Trondheim og omegn har mange spennende kurs å by på neste år.

Slik ble Marte (32) kvitt blottede tannhalser

Marte Haarberg (32) er en av mange som har fått tannkjøttet trukket tilbake. Nå ser Tannlege Anders Wangestad at etterspørselen etter å ordne på blottede tannhalser stadig øker – og spesielt blant unge kvinner.

Kjøper du dyr bil kan boligdrømmen ryke

Stine Dyrhaug er småbarnsmor og jobber til daglig med å gi gode råd til folk som skal kjøpe seg bil. Hun anbefaler alle familier til å planlegge bilkjøpet like nøye som boligkjøpet.

Derfor bør familier planlegge bilkjøpet godt

Med mange aktive barn var det én ting som var førsteprioritet for Vegard Sjøvold og Tone Island da de skulle kjøpe ny bil.

Derfor velger Rigmor dette byrået når hun skal rekruttere nye ansatte

Rigmor Frost, daglig leder ved Frost Eiendom, innså for flere år siden at tiden ikke strakk til da hun skulle finne nye ansatte. Hun fikk hjelp av FREMO, og i dag har de rekruttert nesten halvparten av hennes ansatte.

Nå har denne butikken blitt større og bedre - og den har byens beste osteutvalg

Bunnpris & Gourmet Tyholt har blitt større og bedre. Nå har den rikholdige ferskvaredisken også fått en stor oppgradering.

- Tradisjon må ikke være å ta vare på asken, men å bevare ilden

Historien om Kjeldsberg Kaffe, er fortellingen om glødende lidenskap for god kaffe og ekte trondheimshistorie gjennom tre århundrer.

Digital kantine kan spare bedrifter for store summer

En ny kantinetrend har bredd seg over Vestlandet og Østlandet. Nå er den i ferd med å treffe Trøndelag.

Gave til noen som har alt? Her får du opplevelser man sent glemmer

Premiere på en storslagen norsk film, en alle tiders trønder og en festival som byr på kunnskap, kultur og musikk i en pakke, er noe av det Trondheims kulturliv har å by på fremover.

Dette er årets flotteste antrekk til julefeiringen

Selv om høytid betyr festtid, trenger du ikke gå for den klassiske røde kjolen for å følge julemoten i år. Årets stikkord er elegant, langt og praktisk.

Slik kan du gjøre julehandelen til en smakfull opplevelse

Julestria er for mange ensbetydende med stress. Men nå har City Syds mange spisesteder lagt til rette for flere smakfulle pusterom i julehandelen.

Her får du en unik stemning på tribunen - og «gull-garanti» i løypa

Skiskytter-VM i Østersund byr på en helt unik publikumsopplevelse. På toppen av det hele «garanterer» VM-sjefen norsk gull under mesterskapet.

I Østersund kan du oppleve juledrømmen fra barndommen

Årets koseligste høytid er rett rundt hjørnet. Jula betyr tid for spennende konsertopplevelser, ekstra god mat, hyggelig julehandel og samvær med familie og venner. I Østersund legger de sjela si i å skape god gammeldags julestemning, og kan skilte med et av de flotteste julemarkedene i Sverige.

Unit former fremtiden til Kunnskaps-Norge

Unit leverer digitale tjenester til kunnskaps-Norge, og skal sørge for at vi også i fremtiden har de verktøyene vi trenger for forskning, utdanning og undervisning. Nå er de på jakt etter seks nye toppsjefer.

Slik endret appen «Vaskehjelp» hverdagen til denne familien

Petter Nilsen, Hege Løvseth og Ida Elise (3) ønsket å bruke fritida på andre ting enn vasking. Med denne appen ble hverdagen langt enklere for småbarnsfamilien.

- Vaskehjelpen er verdt hver en krone

Frank Norbeck (51) er over gjennomsnittet interessert i teknologi. Da det dukket opp en app for å finne seg vaskehjelp, måtte han bare slenge seg på.

Frisk fisk krever fokus på fiskevelferden

BioMars helsefôr-produkter er fornyet og har blitt både mer oversiktlig og smartere. Målet er å sikre fiskens helse og velferd på best mulig måte, slik at råvarene som havner på vårt matbord er av beste kvalitet.

Marit (45): - Slik fikk jeg et bedre liv uten alkohol

Trønderske Marit (45) har hatt problemer med alkohol helt siden tenårene. Da hun sto i fare for å miste jobben på grunn av drikkingen, turte hun endelig å søke hjelp.

Dette bør du gjøre om en av dine ansatte har et rusproblem

Kanskje har du sett at en av dine ansatte har det tungt for tiden, og du skjønner først hva det handler om den dagen vedkommende møter opp ruset på jobb. Akkurat dette skjedde hos en bedrift i Trondheim.

Disse forestillingene må du ikke gå glipp av i høst

Kulturhøsten i Trondheim bugner av spennende forestillinger. Her får du en oversikt over det du absolutt ikke bør gå glipp av.

Her er alt du må vite om «Den store kinodagen»

Filmelskernes nasjonaldag er rett rundt hjørnet. Her er det du har i vente når Trondheim kino åpner dørene lørdag 3. november.

Nå har reisen til julestjernene blitt enda bedre

På Ekra Gartneri står over 30.000 julestjerner klar til å ringe jula inn. Nå har også veien til det tradisjonsrike gartneriet blitt mye bedre.

Bortistu i Storlidalen i Oppdal:

Planlegger du bedriftstur? Da bør du ta turen dit veien stopper!

Kanskje er det den friske lufta, det rustikke gårdsmiljøet eller den lokale maten som gir inspirasjon. Det er vanskelig å sette fingeren på, men en ting er sikkert – på Bortistu Gjestegård ligger alt til rette for en bedriftstur du sent vil glemme.

Slik finner du riktig person når du skal rekruttere

Som leder er det å rekruttere noe av det viktigste man gjør. Men hvordan kan man sikre at den man ansetter er riktig person til din bedrift? Nøkkelen er å jobbe metodisk gjennom rekrutteringsprosessen for å kartlegge kompetanse, erfaring og personlige egenskaper.

- Slik kan metrobussen påvirke verdien på boligen din

Metrobussene er rett rundt hjørnet, men hva vil det si for boligmarkedet? Hvis vi ser til Oslo, kan det bli lønnsomt å ha bolig rett ved knutepunktene.

Å gå på konsert er ingen kunst – det er derimot opplevelsen som venter deg

TSO har eksistert i Trondheim i 109 år. Mange av oss forbinder det med fortryllende musikk og fengslende konserter, mens noen ikke tror det passer for dem. Her får du et innblikk i hvordan livet er i et trøndersk symfoniorkester, og grunnen til at alle burde oppleve en kveld her.

Vil du ha en aktiv ferie? Da bør du ta turen hit

På Holiday Club i Åre kan du kombinere aktivitet, avslapning og næringsrik og deilig mat.

Husker du da «hele» Trondheim var på pølsefest på Lade?

I et halvt århundre har Coop Obs! Lade vært et fast innslag i trøndernes handlerutiner. Nå fyller butikken 50 år, og feirer med et lite tilbakeblikk på høydepunktene.

Nå blir julehandelen i Midtbyen enda enklere

Skal du på juleshopping i Midtbyen? Nå kan du få handleposene med julegaver levert hjem til deg.

- Vårt mål er at alle våre lærlinger skal få jobb

Vegard Graabræk (17) har en lærling-tittel som kun noen få andre i landet har.

Arbeidslivet skriker etter folk som Mariell og Erlend

Mariell Wolden og Erlend Lægran var lei av å bare sitte på skolebenken, og ønsket å jobbe med mer praktiske ting. Da ble valget TIP, og det angrer de ikke på i dag.

Eigil og Tone søker etter en «superhelt» innen regnskap

Økonomi & Regnskapspartner er på jakt etter en ny fagansvarlig innen regnskap. Liker du å bruke teknologi for å gjøre kundenes hverdag enklere, kan du være den de søker.

Her er alt du trenger å vite om Transform-festivalen i Trondheim

Musikalske godbiter fra hele verden, spektakulær dans og spennende foredrag - slik blir Transform-festivalen 2018!