Denne bedriften i Trondheim er i stor utvikling – nå trenger de flere på laget

Siden ON Energi ble til i 2017 har de hatt en rivende utvikling. Nå trenger de enda flere folk, som vil være med på reisen og legge til rette for det grønne skiftet i Norge.

SpareBank 1 SMN brenner for landbruket – nå styrker de laget

Regionbanken er en av landets største landbruksbanker. Nå skal de bli enda bedre og søker etter flinke folk med den rette kompetansen – og ikke minst sunt bondevett.

Bli med Guro og Håvard på date

Rene tenner byr opp til romantikk. Slik gikk det da Guro og Håvard Tvedten la daten til Oris Dental.

Snart åpner de dørene: Slik blir nye Obs Bygg Leangen

Norges største utvalg av gulv, én av landets største malingsavdelinger og over 5000 kvadratmeter trelast - der du kan kjøre rundt og plukke med deg det du trenger. Det finnes mange gode grunner til å glede seg til at Obs Bygg Leangen åpner dørene.

- Boligen din er sannsynligvis verdt mer enn du tror

Boligmarkedet har gått over all forventing det siste året, og tar du en verdivurdering på din bolig i dag kan du få deg en hyggelig overraskelse. Har du tanker om å selge bolig kan det lønne seg å starte prosessen nå.

– Ambisjonen vår er å være en vinner i markedet

SpareBank 1 Kreditt har siden oppstarten vokst seg større og større - og ambisjonene for selskapet er fortsatt skyhøye. Derfor ser de nå etter flere nye og dyktige ansatte, som vil være med på reisen.

Nå flytter de første inn til HeimdalsPorten – slik ble boligprosjektet en suksess

Nå står de første leilighetene i HeimdalsPorten klare til å ta imot sine nye eiere. Salget så langt har gått over all forventing og prosjektet kan betegnes som en suksess. Mye fordi HeimdalsPorten byr på noe sjeldent i boligmarkedet i Trondheim.

Feirer to år med egen livesending: – Kundene kan gjøre svært gode kupp

Svane Kjøkkenet Trondheim åpnet dørene for to år siden, og siden har pilene bare peket oppover. For å feire dagen har de valgt å tenke kreativt – og det betyr at du kan gjøre unike kjøkkenkupp direkte fra sofaen.

SpareBank 1 SMN satser stort på teknologi og utvikling: Nå trenger de flere flinke folk

SpareBank 1 SMN styrker og samler teknologi- og utviklingsmiljøet under samme tak. De skal bli enda mer slagkraftige, og søker etter deg som vil være med å forbedre konsernets digitale kundereise.

Slik sørger Coop for at Rosenborg Kvinner presterer bedre på banen

Siden midten av 80-tallet har Obs vært sponsor for Rosenborg Kvinner. Med den nye avtalen i fjor økte de støtten med 25 prosent og bidrar til et sunt kosthold hos spillerne.

Pilene peker oppover for Siemens i Trondheim: - Vi trenger flere dyktige folk på laget

I over 170 år har Siemens utviklet høyteknologiske og innovative løsninger til samfunnet vi lever i. Nå ser de etter flinke folk som kan være med å gjøre bygninger i Trondheim smartere.

- RBK-nettverket er en god investering for bedriften og næringslivet

Om lag hundre bedrifter i Trøndelag har inngått partnerskap med RBK. Nettverket har blitt en viktig møteplass for merkevarebygging, sosiale sammenkomster og gode samarbeid.

Slik kan du lage julemat med restaurantkvalitet – på 1-2-3

Med Lians Selskapskasser kan du lage spennende og deilig julemat med restaurantkvalitet i ditt eget hjem. Og det beste? Følger du den enkle beskrivelsen er du garantert å lykkes!

På Tyholt finner du matglede og inspirasjon til julemåltidene

Bunnpris & Gourmet Tyholt ble kåret til landets beste butikk i frukt og grønt. Men det finnes mange andre smakfulle grunner til at nettopp du bør besøke butikken i førjulstida.

– Det er viktig å fremheve de gode råvarene vi har i Trøndelag

Gode lokale råvarer blir en stadig viktigere satsing for Coop Midt-Norge. Og er ikke bare på grunn av den fantastiske kvaliteten, men også fordi de er opptatt av lokale arbeidsplasser.

Bjarne: - Å feire jula alene unner jeg ingen å oppleve

Etter et år uten konserter kan D.D.E by på en helt spesiell og rørende julemusikal, som du kan oppleve direkte hjemme i din egen stue.

- Nå selger vi langt flere boliger enn normalt

Petter Bang Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling har tatt et dypdykk i tallene. Statistikken lyver ikke. Boligmarkedet går som en kule. Hvis du er inne på tanken om å selge bolig, kan det være smart å handle kjapt.

På dette kontoret i Trondheim lages det digitale ID-løsninger som hele verden trenger

Trondheimsselskapet Signicat er i dag i europatoppen på tjenester innenfor digital identitet. Nå ønsker de å ta en ledende posisjon globalt. Derfor ser de etter flinke folk, som vil utvikle nye digitale ID-løsninger for bedrifter og mennesker over hele verden.

Slik bidrar Kjeldsberg med å styrke kaffeproduksjonen for fremtiden

Kjeldsberg har kjøpt kaffe fra fleresmåskalaprodusenter i Guatemala. Det gir bøndene en viktig billett til markedet i Europa – og det gir oss i Norge en helt spesiell kaffe, som kan nytes med god samvittighet.

Nå kan din bedrift få en nydelig lunsjopplevelse levert på døra

Lunsj som smaker godt, metter og gir energi er viktig for bedriften We Can Do It på Byåsen. Derfor velger de å få maten levert på døra av kokkene som står bak Lunsjboxen.

Nå åpner denne ferske kleskjeden sin andre butikk i Norge – i Trondheim

På Sirkus Shopping kan du fra 5. november få en litt annerledes handleopplevelse i andre etasje. Her åpner Brando, som skal gi kundene en følelse av hverdagsluksus.

Da Tommy flyttet butikken opp gikk omsetningen samme vei

Etter ett år i nye lokaler i Byhaven kan daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating smile. Omsetningen har økt med hundre prosent, og nå som de tilbyr hjemlevering av varer har han stor tro på veien videre.

Satser hardt på lagerseksjoner i Trondheim

I vår la Lagerseksjoner ut fjorten lagerseksjoner til salg på Sveberg. De ble fort utsolgt og nå kommer fjorten nye for salg.

Kan Midt-Norge bli ledende på bærekraftige løsninger?

Da administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, holdt tale under Næringslivets Hovedorganisasjons årlige konferanse, valgte han å trekke fram Biokraft på Skogn. Han fortalte om hvordan folkene bak biogassanlegget i Trøndelag hadde klart å sette tanker til ideer, og sikre grønt samarbeid på tvers av ulike sektorer.

Nå er 5G-nettet åpnet i Trondheim

«5G» er ikke bare et buzzord. Det er en teknologi som vil endre hverdagen. Trondheim er blant de aller første byene i Norge med full 5G-dekning fra Telia.

Her åpner REMA 1000 butikk nummer 1000: - Dette er drømmejobben

Therese Broli (31) er kjøpmannen som skal ha butikkåpning nummer tusen i REMA 1000-universet. Hun er født og oppvokst på Ranheim, og derfor er det ekstra spesielt for henne å åpne butikken i Ranheimsfjæra.

Pia har tegnet kjøkken i femten år: - Kunder stiller andre krav til kjøkkenet nå

Teamet bak den nye HTH-butikken i Stavanger har jobbet på spreng siden de startet renoveringen i januar. Blant dem er Pia Hansen som har jobbet for HTH i femten år. – Butikken gir oss et nytt spillerom, sier hun.

Derfor bør du legge pengene i god kvalitet når du velger flis til badet

Valg av fliser og håndverkstjenester er kanskje det viktigste du må tenke på når du skal planlegge et nytt bad. Hos Bergersen Flis er de opptatt av å bevisstgjøre kundene på hva kvalitet kan ha å si for badet og boligen på sikt.

Snart åpner REMA 1000 butikk nummer 1000 – Slik startet eventyret

Odd Reitan ble født inn i butikkverden. Kanskje ble han også unnfanget i farens butikk i Nonnegata. Det som derimot er sikkert, er at REMA 1000 i løpet av sine 41 år har blitt en stor suksess. Og det ser ut til at kvalitetsvarer til lave priser ikke går ut på dato med det første.

Slik samarbeider trønderske næringer om grønnere landbruk

For at industri, havbruk og landbruk kan bli mer bærekraftige næringer, er vi avhengige av samarbeid på tvers. Dette er historien om hvordan midtnorsk industri, lokale bønder og fiskeoppdrettere har satt sirkulærøkonomi i førersetet – og nå kan høste frukter av bærekraftige valg.

Rune (39) mente forsikring var bortkastede penger – så fikk han kreft

Samboerne Siri og Rune ventet barn og hadde akkurat fått tilslag på drømmehuset. Livet hadde faktisk aldri vært bedre. Få uker etter at Sverre kom til verden fikk Rune påvist testikkelkreft med spredning etter en rutineundersøkelse.

Denne teknologien hjelper sykepleierne og pasientene

Melhus kommune har over flere år jobbet systematisk og målrettet med innføring av velferdsteknologi, og på flere områder er det nå en naturlig del av tjenestetilbudet.

Nå vil din «gode nabo» levere varene på døra til deg

Med hjemlevering, en smart nettbutikk og en app som gjør at du sparer penger og reduserer matsvinn, ligger alt til rette for en god handleopplevelse på nærbutikken.

Slik får barnet ditt en trygg start i vannet

Etter noen måneder med en ufrivillig pause, er Trondhjems Svømme & Livredningsklub i gang med de liker best - å lære barn å svømme. Ola, Jenny og Ada setter stor pris på å være tilbake i vannet.

Med havets bærekraftige gull på tanken

Fisken som naturlig dør i midtnorske laksemerder kunne vært avfall. Men nå er det nettopp den som kan sørge for at vi når vårt mål om å bli klimanøytral.

Nå smiler også pappa Anders (42) på familiebildene

Etter å ha smilt med lukket munn nesten hele livet, tok Anders Straume (42) grep.

Hvordan løser vi klimakrisen?

Norge skal bli karbonnøytralt, og vi har dårlig tid. Veitrafikk står for en femtedel av utslippene våre, og har økt kraftig. Hva kan vi gjøre for å redusere utslippene? Svaret kan se ut til å komme fra Trøndelag.

- Det finnes ikke mange tomter som dette

Vikhammerstrand skal snart få selveierleiligheter, rekkehus og eneboliger. Det de alle har felles er spektakulær utsikt, gode solforhold og kort vei til alt man trenger i hverdagen. Da er det kanskje ikke så rart at så mange ønsker å ha fjorden som sin nærmeste «nabo»?

Norges beste frukt- og grøntavdeling finner du på Tyholt

I 2019 havnet Bunnpris & Gourmet Tyholt på andreplass i NM i frukt og grønt. I år kunne de juble for gull!

På boligjakt? Da må du sette av denne helgen!

Hvis du er på utkikk etter ny bolig er det smart å sette av datoene 17.-19. juli. Da er det visningshelg i Trondheim, og flust av spennende boliger dukker opp.

- En av de smarteste investeringene du gjør

Det frister gjerne å «vente litt til» i håp om bedring, men å oppsøke tannlegen tidlig vil kunne spare deg for mye.

Urolige tider. Hva nå?

Midt-Norge har mange driftige entreprenører som har lykkes med å skape store verdier. Hvordan bevarer og utvikler man verdiene som er skapt på best mulig måte? Hva gjør de smarte investorene nå?

På pinseaften kan du gjøre et bobilkupp på stand up-auksjon

Det nærmer seg høysesong for bobilferie og campingliv. På pinseaften arrangerer Namsen Auto vårslipp med konsert, gode tilbud og stand up-auksjon med Tommy Steine i frontkalesjen.

Dette er ekspertenes sikreste tips til en trendy vårgarderobe

På tide å friske opp garderoben? Dette er ekspertenes vårfavoritter akkurat nå.

Derfor kan det lønne seg å starte boligsalgsprosessen tidlig

Tenker du på å selge bolig i fremtiden? Da bør du starte boligsalgsprosessen så tidlig som mulig. Det kan lønne seg på mange måter, mener Espen Stothard, salgssjef hos Heimdal Eiendomsmegling.

Slik selger Høyer Trondheim varer på nett uten vanlig nettbutikk

Det er ikke enkelt å drive butikk når samfunnet rammes av en økonomisk krise på grunn av koronavirus. Men Høyer Trondheim er godt rustet, og gjør stor suksess med blogging. Nå løfter de driften med ny nettbutikk.

7 morsomme ting å gjøre med barna hjemme

Det er ikke bestandig så lett å finne på aktiviteter som engasjerer barna i familien. Her får du en rekke gode tips som stimulerer kreativiteten – og som er morsomme for hele familien.

Derfor bygger Kristoffer videre på fagbrevet sitt

Kristoffer Vikan ønsket å øke kompetansen sin, være attraktiv for fremtidens arbeidsmarked og få høyere lønn. Derfor valgte han Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF).

– Stjørdal trenger en sulten og nytenkende kommunedirektør

– Vi er en ambisiøs kommune og jobber aktivt med å fordele vekst til alle i samfunnet vårt. Den nye kommunedirektøren har spennende oppgaver i møte, forteller ordføreren i Stjørdal, Ivar Vigdenes.

Derfor bør du vurdere smittevask av arbeidsplassen nå

Trøndervask tilbyr tjenester som mange har behov for i en tid der coronaviruset preger oss alle. Smittevask av arbeidsplasser har blitt en stor og viktig oppgave for renholdsbedriften i Trondheim.

Marte (26) hadde betennelse rundt visdomstennene - utsatte problemet i fire år

– Jeg kjente at tennene ved siden av ble presset fremover, og det samlet seg matrester i visdomstennene som gjorde betennelsen verre, forteller Marte Melhus. Hun visste at nå var det på tide å ta grep.

Disse suppene har tatt helt av: - Folk blir overrasket over hvor kortreiste de er

Kortreist mat er veldig i vinden om dagen. Det er nok ikke mange som tenker over at mange av de populære ferdigrettene du finner hos REMA 1000 er produsert i Trøndelag.

Nå kan du bli en del av det raskest voksende mediekonsernet i Skandinavia

Polaris Media er eier i store mediehus som Adresseavisen, Fædrelandsvennen og Göteborgs-Posten, og har vært gjennom en betydelig vekst det siste året. Nå søker mediekonsernet ambisiøse forretningsutviklere til å bidra i den videre utviklingen av i alt 48 mediehus i Skandinavia.

Opplev vårens store opera og ballett i London fra kinosetet i Trondheim

Europas mest spektakulære opera- og ballettforestillinger er i full gang på The Royal Opera House i London. Og denne våren kan du få en eksklusiv visning fra kinosetet i Trondheim.

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe riktig ski til hele familien

Vinterværet i Trondheim varierer fra dag til dag – men skiføret i Bymarka er likevel bra. På Obs Sport City Lade og City Syd er de eksperter på å finne de riktige skiene til både store og små.

Derfor bør du få en verdivurdering av boligen din

Det kan lønne seg å få en grundig verdivurdering av boligen, enten du planlegger å selge eller refinansiere lånet. Her er noen tips til hva du bør forberede for å få riktig vurdering av din bolig.

Jack og Gunn elsker bobillivet – nå har de kjøpt sin fjerde bobil

Bobilferie er for mange blitt den ultimate måten å feriere på. For Jack og Gunn Behrns har bobillivet stått øverst på ferietopplista siden 2016 – nå har de kjøpt drømmebobilen av Namsen Auto.

Vil lage tidenes skifest i Granåsen

Titusenvis med skientusiaster, aktiviteter for hele familien, underholdning, kortreist mat og ikke minst; langrennsløpere i verdensklasse! Det ligger an til å bli en skikkelig folkefest i Granåsen.

Aldri har REMA 1000 i Trøndelag solgt så mye frukt og grønt - og aldri kastet mindre

I fjor kuttet REMA 1000 i Trøndelag matsvinnet tilsvarende hele 49 tonn bananer. Kunnskap, gode rutiner og høy ferskhetsgrad er suksessoppskriften. Vil du ha kortreiste kvalitetsvarer, finner du flust av lokale grønnsaker i din REMA 1000-butikk nå.

Etter noen år på sykehus ønsket sykepleieren Marita (26) seg nye utfordringer

Etter å ha jobbet flere år på sykehus takket Marita Svorkås Hammeren ja til nye utfordringer på et sykehjem i Melhus. Det valget angrer hun ikke på i dag.

Skal du selge boligen? Så mye må du regne med i utgifter

Hvis du planlegger å selge boligen din i år, kan det være lurt å sette seg inn i hvilke utgifter du må påberegne før og under boligsalget.

Her er alt du trenger å vite om det nye flybusstilbudet

Fra 1. februar tar Værnes Ekspressen over flybussrutene på strekningen mellom Trondheim og Værnes. Med splitter nye busser, bedre service, god komfort og to forskjellige ruter, ligger alt til rette for en behagelig reise.

Snart reiser Hilvi (21) på backpacking – dette må hun tenke på før hun drar

Vinteren er høytid for backpacking blant unge og reiselystne nordmenn. Om noen uker drar Hilvi Johansen (21) på tur til Asia, men det er mye som bør være i orden før hun drar ut på eventyr.

Student? Slik får du en økonomisk pangstart på året!

Er du blakk etter julas mange festligheter? Du er nok ikke alene om det, men med disse tipsene får du pengene til å vare lenge.

- Uten Bjørg Fjell Rekruttering hadde vi aldri klart denne veksten

Når Kjeøy Regnskap har behov for nye ansatte velger de Bjørg Fjell Rekruttering. Men det er ikke bare den gode rekrutteringsprosessen som gjør at Ketil Kjeøy har valgt dem i over tolv år.

Slik jobber fotografen for å ta de fineste bildene av ditt nyfødte barn

Å ta flotte bilder av nyfødte barn er en kunst. Hos Titt Melhuus har de fotografer med dette som fagfelt. I et studio som er spesialtilpasset til dette formålet kommer sikkerheten i første rekke for å ta fantastiske bilder av de aller yngste.