Etter å ha tatt denne fagutdanningen er 90 prosent av studentene i jobb

Skolelei og med lite lyst på en lengre utdanning fant 22-åringen den perfekte løsningen.

Ut med det hvite og inn med personlig stil – her er interiøret trønderne vil ha

Tiden da alt skulle være hvitt og sterilt er forbi, og trendbildet preges av nordisk renhet og eksotisk maksimalisme. Interiørbutikken Nobu HOME tips ser i stor grad at trøndere er blitt mer opptatt av å skape et personlig hjem.

Butikken som vil det beste for barna og kloden kommer til Sirkus Shopping

I august åpner endelig leketøysspesialisten Sprell dørene på Sirkus Shopping. Her skal du finne kvalitetsleker, babyutstyr og interiør som skaper glede for både barn og voksne.

Her er sommerens beste trønderske agurk-nyhet fra REMA 1000

Frosta holder på en stor hemmelighet. Her finner du landets største agurk-produsent. Og nylig har de investert 30 millioner kroner for at agurkene du finner i din REMA 1000-butikk er så grønne og kortreiste som mulig – året rundt.

Amund (25) fikk drømmejobben før han begynte på masteren

Du har kanskje ikke tenkt over det, men du eier nok flere smarte enheter som er styrt av brikker fra Trondheim. Microchip produserer årlig milliarder av mikrobrikker, som fungerer som en hjerne i alt fra vaskemaskiner til biler. Nå vil de ha flere med på vinnerlaget.

- Slike boliger legges ikke ut hver dag i Trondheim

Etter mange år ute av drift, skal det snart komme nytt liv til Kolsås Gård. I idylliske omgivelser, med Granåsen en kort spasertur unna, kan du nyte uslåelige solforhold i et flunkende nytt rekkehus eller enebolig.

Slik får barnet ditt en trygg start i vannet

Seksåringene Ola, Jenny og Ada forteller at de har lært mye under svømmeopplæringen til Trondhjems Svømme & Livredningsklub. I sommer skal de teste ut ferdighetene de har lært på stranda.

Silje (35) hadde ruset seg i tolv år da hun ble gravid

35 år gamle Silje fra Trondheim trodde ikke det fantes noen som kunne hjelpe henne med rusproblemet. Men da hun ble gravid fikk hun tilbud om behandlingen som snudde livet hennes på hodet.

Slik blir underholdningssommeren i trønderbyen

Det blir en actionfylt kultursommer i Trondheim. På kino kommer en folkekjær film som alle Disney-elskere har ventet på, og utover høsten kan vi glede oss til storslått musikk og kritikerrost drama på teaterscenen.

Dette mediehuset henter årlig hjem priser – nå søker de ny leder

Mye kreves av en ansvarlig redaktør i en lokalavis med høyt tempo og et lokalt samfunnsoppdrag. Fosna-Folket er et fremoverlent mediehus med et stort og spennende dekningsområde. Nå søker de ny ansvarlig redaktør.

Fremfører verdenskjent opera for første gang i Midt-Norge

I den kommende sesongen byr Trondheim Symfoniorkester & Opera på musikk i verdensklasse. For første gang i Trondheim kan du også oppleve Valkyrien av Richard Wagner.

Slik reiser du med de nye bussene

Det meste blir likt, men noe forandrer seg når Trondheimsområdet får på plass et helt nytt kollektivsystem i august.

Rekordsalg på Strinda – nå legges de siste leilighetene ut for salg

Et hjem skal være et sted hvor det er godt å være, et sted hvor man senker skuldrene og slapper av. Over 300 personer har funnet denne roen i Strinda Hageby, som har det meste man kan ønske seg i et nytt hjem. Nå legges de siste leilighetene i byens mest populære boligprosjekt ut for salg.

Børre har jobbet med Elton John i over tjue år – nå gleder han seg til å se filmen

29. mai er det premiere på filmen «Rocketman», som skildrer livet til Elton John på godt og vondt. Flere trønderske kulturprofiler er spent på å se filmen, og har hver sine historier knyttet til poplegenden.

Slik er livet på «Trondheims tak»

Et godt hjem skal ikke bare holde god kvalitet og vare lenge. Det skal også være et sted hvor du kan komme hjem, senke skuldrene og slappe av i rolige og vakre omgivelser. Perspektiv Steinanvegen kan gi deg nettopp dette.

Disse skal bygge et av landets største nettselskap – blir du med?

TrønderEnergi Nett og NTE Nett har sammen etablert Norges nest største nettselskap. Med størrelsen kommer det et stort ansvar og mange muligheter. Nå er de på jakt etter flere ansatte i øyregionen i Trøndelag.

Slik får Carina rettere tenner på en «usynlig» måte

Etter en ungdomstid med regulering, opplevde Carina Dahl (33) i voksen alder at tennene ble presset utover igjen. Ved hjelp av «usynlig» tannregulering skal tennene hennes rettes tilbake – og det på kun syv måneder.

Slik kvitter Aslaug seg med rotet i boden på en smart måte

Når Aslaug Dahlø skal kvitte seg med store mengder avfall, velger hun smarte sekker fra Søppelsekk AS.

Dette dokumentet bør du se på før du kjøper bruktbil

En bruktbil er en stor investering for de fleste. Hvis du ser over tilstandsrapporten før du overfører pengene, er risikoen for et bomkjøp mye mindre.

Derfor ville Geir ha hjelp da han skulle leie ut boligen sin

Uansett hvor stor den er, så er det mye man må tenke over når man skal leie ut en bolig. For Geir Haugnæss var det gull verdt å hyre inn Utleiehjelpen da han skulle leie ut en bolig for første gang

Nysgjerrig på hvordan ditt kollektivtilbud blir? Nå kan du planlegge din nye reisehverdag

Selv om du ikke reiser kollektivt i dag, bør du sjekke hvilke reisemuligheter du har fra 3. august. For mange blir det mer effektivt å reise med bussen – hele tiden.

- Dieselmotoren har fått et ufortjent dårlig rykte

Motorene blir stadig mer miljøvennlige og bilgiganter investerer store summer i ny teknologi for å gjøre diesel grønnere. Dieselbilene er langt fra død, og kommer neppe til å forsvinne med det første, mener merkeforhandlerne i Trondheim.

Her kan du få feriested på fjellet til under en million

Drømmer du om et feriested på fjellet med alt du trenger kun et steinkast unna? Her får du ditt drømmestedet på Oppdal - midt i smørøyet av flott natur og skifasiliteter.

Derfor bruker flere og flere disse smarte søppelsekkene

Søppelsekk AS kom til Trondheim for to år siden. Nå velger stadig flere trønderske bedrifter og privatpersoner søppelsekker fremfor containere når de skal kvitte seg med avfall.

Ragnhild (37) landet drømmejobben som arkitekt på Melhus

Da arkitekt Ragnhild Godø Slørdal (37) flyttet til Børsa for snart ti år siden, ante hun ikke at den perfekte jobben lå og ventet på Norgeshus sitt hovedkontor.

Se den sterke filmtolkningen av romansuksessen «Ut og stjæle hester»

Hvilke konsekvenser har livets valg for fremtiden? «Ut og stjæle hester» er en visuelt sterk kinoopplevelse du ikke vil gå glipp av denne våren.

- Dette er byens beste plass for inkludering

Hver uke kommer hundrevis av ungdommer inn døra til Fellesverket i Trondheim sentrum. Her får de et avbrekk i hverdagen, mat – og blir kjent med likesinnede over et slag bordtennis. Pågangen har økt de siste årene, og de har behov for flere frivillige.

Djevelen kommer til Olavshallen

Djevelen er en slu sjarmør. En skikkelse med mange former som lover å erstatte alle våre feil og mangler med framgang og lykke. Men alt har sin pris.

- Dette er den mest avanserte boligvelgeren på markedet

Det spennende boligprosjektet på Lade, Tordenskiolds hage, tar i bruk helt nye digitale grep. Det gjør at du kan oppleve boligene før de i det hele tatt er bygd.

Trøndersk torvtak pryder en av landets største turistattraksjoner

Det store administrasjonsbygget som tar imot gjestene i Hunderfossen trengte et grønt og levende tak. Da valgte de Fossli AS på Frosta.

Her er alt du må vite om Trondheims nye kollektivsystem

3. august ruller 290 flunkende nye busser inn i byen, og kollektivtilbudet oppgraderes betraktelig. Her får du en oversikt over de største endringene, og hva du trenger å vite før Trondheimsområdet får landets mest moderne kollektivsystem.

Tobias og Martin har Trondheims søteste lærlingplasser

Ingen dager er like for lærlingene Tobias Brocks (19) og Martin Atle Bjørgum (22). På sjokoladefabrikken til Nidar sørger de for å holde hjulene i gang, slik at millioner av sjokolader havner i butikkhyllene.

Slik blir vinterferien på Trondheim Kino

En norsk storfilm, storslått sci-fi, klossete humor og konkurranser. Vinterferien på Trondheim Kino blir alt annet enn kjedelig.