I disse tre storbyene møter du ikke naboen

All ære til klassiske storbyfavoritter som London og Paris, men hadde det ikke vært gøy å prøve noe nytt? Bli med til spektakulære Tokyo, fascinerende Hong Kong og sagnomsuste New Orleans.

Klar for våren:

Slik gjør du hage og uterom klar for vår

Den siste snøen har smeltet og nå er det snart klart for utesesong igjen. Her er de beste rådene for å gjøre klar hage og uterom til storinnrykk når temperaturen stiger.

5 cruisereiser du ikke bør gå glipp av

Spektakulære skip og spennende stopp – de siste årene har det skjedd mye på cruisefronten. Hva med et cruise i Det indiske hav, med stopp på Seychellene og Madagaskar? Dette er cruiserutene som frister ekspertene mest akkurat nå.

Historien om restauranten To Rom og Kjøkken:

Hos To Rom og Kjøkken blir lokale råvarer til internasjonale delikatesser

At sjøkrepsen fra Fosen fortsatt spreller når den kommer inn til Roar Hildonen og kjøkkenet hos To Rom og Kjøkken, er ikke tilfeldig. Helt siden 2005 har restauranten vært en forkjemper for trøndersk trivsel og lokale kvalitetsprodukter servert med internasjonalt snitt.

Ønsker du å kjøpe riktige barnesko? Da er dette viktig å huske

Vinter blir til vår, snø blir til vann og minus blir til pluss. Med værskiftet kommer også behovet for nye barnesko. Men hvordan velger du riktig sko, når det regner den ene dagen og sola skinner den neste? Hos Falkanger har de svar.

Munkvoll hage på Byåsen:

Her kan du bo og leve på historisk grunn

Ved første øyekast ser Munkvoll hage på Byåsen kanskje ut som et hvilket som helst annet boligprosjekt. Men området er også en historisk arv etter den sterke trondheimskvinnen Reidunn Iversen og hennes drømmehus Villa Engstua.

Drømmen om USA

Ett kjærestepar. Én familie. Én drøm. Drømmen om å utforske det enorme, forjettede landet i vest – USA. Slik gikk det da drømmene ble virkelighet.

Volkswagen Nyttekjøretøy:

- Det vi kjører, er mye mer enn bare en bil

For Richard og Glen og arbeidsgiverne er disse nyttekjøretøyene fra Volkswagen Møller Bil Trondheim blitt helt avgjørende for bedriftens prestasjoner.

Miljøvennlige biler:

11 gode grunner til å velge en hybrid fra Toyota Bilia i Trøndelag

Markedssjef Jon Robert Rønnes og nybilselger Nina Booth hos Toyota Bilia Trondheim, har over 20 års unik erfaring med hybrid-biler i ryggen når de anbefaler trønderne å velge en fremtidsrettet teknologi for sin nye bil.

Kypros: Slik velger du riktig reisemål

Har du lyst til å reise til Kypros, men synes det er vanskelig å vite hvor? Med disse eksperttipsene blir det lettere å velge riktig! Visste du forresten at du kan fly direkte til Kypros fra Værnes?

I høst skal Cato (55) oppfylle pingvindrømmen på verdens mest øde sted

Cato Melkstavik i G Travel Getaway Trondheim har samlet på pingviner i over ti år - men aldri sett en i levende live. Nå kan du bli med han og Hurtigruten på en uforglemmelig reise til magiske Antarktis.

Nyheter hos Drømmekjøkkenet:

Drømmer du om nytt kjøkken? Dette er de heteste trendene i vente

Kjøkken er ikke hva det en gang var. Nå kan du boltre deg i en rekke delikate farger og små personlige detaljer når du skal ha nytt kjøkken. Og det beste av alt? Alt er lov.

Tangen Innovation:

Denne bedriften i Stjørdal vil lykkes med høyteknologi til hele verden

Teknologien deres brukes i alt fra leting etter savnede fly under havoverflaten i Stillehavet, til engelske forskningsskip, internasjonale TV-kanaler og norske offshore-installasjoner. Næringsklynga Tangen Innovation i Stjørdal vil ha hele verden som marked.

Rema 1000:

Rema-eventyr i 30 år på Stavset

Rema 1000 Stavset fyller 30 år, og har utviklet seg fra et snev av galskap til å bli en dundrende suksess. Og bak alt står tidligere kjøpmann Øyvind Dahl (59) og dagens kjøpmann, sønnen Thomas Dahl (32) – han som i alle fall ikke skulle bli kjøpmann.

Drømmer du om utlandet? Slik kan du få opptil 50 000 kroner i støtte

Mari, Preben og Mads er tre av trønderne som har fått økonomisk støtte for å oppleve sin drøm om å studere i utlandet. Her kan du finne ut hvordan du kan bli den neste til å motta opptil 50 000 kroner i støtte.

Ferieland med historisk sus:

Fem italienske reisemål som pirrer reiselysten

Foretrekker du historiske byer, vakre strender eller små, postkortvakre tettsteder? Italia har alt og enda mer, og har en tendens til å levere på alle fronter – uansett hva du vil ha ut av ferien. Ving tilbyr reiser til alt fra Milano i nord til Sicilia i sør.

Utvikling i Oppdal:

Slik blir innovasjonssenteret i Oppdal

Stolte, lokale tradisjoner kombineres med moderne delingskultur i det planlagte innovasjonssenteret i Oppdal sentrum. Interessen blant leietakere er stor allerede.

Ferielandet som aldri går av moten

Spania har sjarmert oss i senk i over 50 år, og landet er like populært i dag som i charteralderens spede begynnelse. Men Spania er mye mer enn de velkjente ferieøyene – visste du at noen av de fineste reisemålene ligger på fastlandet? Ett av dem kan du også fly direkte til fra Værnes.

Melhus Bil med ny Ford:

- Nye Ford EcoSport er midt i blinken for Trondheim

Selgerne hos Melhus Bil er sikre i sin sak: Med nyheten intelligent firehjulstrekk og en prislapp som starter på 263 300 kroner, kan nye Ford EcoSport fort være skreddersydd for trøndere som trenger en prisgunstig bil både i byen og på fjellet.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Olav (37) kapret drømmeboligen på forkjøpsrett

Olav Andreas Måren (37) fra Berkåk har vært TOBB-medlem siden 2007. Da han var på boligjakt i Drammen fikk trønderen tilslag på forkjøpsretten og slapp budrunden.

Få et fortrinn som TOBB-medlem:

Denne gaven kan sikre ditt barns boligdrøm i framtiden

Visste du at et gavemedlemskap i TOBB kanskje er den mest nyttige gaven du kan gi? For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trondheim eller et annet sted i landet.

Fem greske reisemål du ikke bør gå glipp av

I sommer bør du dra på oppdagelsesferd på Rhodos, la deg fascinere av spektakulære strandlandskap på Lefkas eller prøve strandsafari på Skiathos. Eller hva med Thassos, øya grekerne selv foretrekker når de skal på ferie? Flere av øyene kan du fly direkte til fra Trondheim.

Ekspert frykter katastrofe om ikke utviklingen av kunstig intelligens endres

Professor Stuart Russell er verdensledende innen kunstig intelligens. Nå kommer han til Trondheim under Technoport-konferansen for å ta et oppgjør med etikken bak framtidens teknologi.

Lærling i Trøndelag:

- Vi skulle hatt mange flere som Sander!

Ifjor forlot Sander Meek (18) hjembyen Kristiansund, for å bo alene og bli lærling i Follafoss. Det er lederne hans i hjørnesteinsbedriften MM Karton FollaCell veldig glade for!

Valentines:

14 perfekte Valentines-gaver under tusenlappen

Plutselig er dagen der, 14. februar. Og du skulle kanskje gitt en liten oppmerksomhet til noen du er ekstra glad i? Her får du et utvalgt gaver som passer til både han og henne – og alt finner du på City Syd.

Lærling i Trøndelag:

Derfor ser Sondre (21) lyst på jobb-fremtida

Sondre Aalmo Kvendbø (21) er lei av at mange snakker ned yrkesfag: - Vi må heller fokusere på de spennende mulighetene utdanningen gir!

Slik får du mest sommerferie for pengene

Med enkle grep kan du spare flere tusen uten at det går utover ferieopplevelsen. Her får du fem gode tips for en rimeligere ferie.

Utdanning ute i bedrift:

Kari og Susann er super-lærlinger hos Norske Skog. Nå vil de utfordre mannsdominansen i industrien

Kari Heimsbakk (23) og Susann Hjertø (19) er så dyktige lærlinger at Norske Skog Skogn har garantert dem fast jobb allerede før de er ferdige med fagbrevet.

Lærling i Trøndelag:

Robotene kommer, men Martin er ikke redd

Robotene hos TINE på Heimdal har erstattet mange medarbeidere de siste årene. Lærlingen Martin Borelly (24) er ikke redd for at det ødelegger sjansene for å lykkes i yrkeslivet.

Slik finner du det perfekte hotellet

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på hotell, og lite slår følelsen av å sjekke inn på det perfekte hotellet i ferien. Her er de beste tipsene for å finne hotellet som passer best for akkurat deg.

Nå bestilles feriene:

Hit reiser vi i sommer

Januar er høysesong for feriebestillinger, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. Her er en oversikt over årets sommerfavoritter – og tips til reisemål du bør vurdere i 2018. Flere av dem kan du fly direkte til fra Trondheim.

WSP Norge:

Vil du arbeide med samferdsel og infrastruktur i et av Norges beste fagmiljø – bli med på WSP-laget!

WSP har behov for prosjektledere, byggeledere og prosjekteringsledere til sine kontorer i Trondheim, Molde og Ålesund.

Litt ekstra etter jul?

Treningsrådene for deg som vil ned i vekt

Hvordan bør man trene og spise og hva er de typiske feilene man må unngå? Personlig trener på 3T, Mona Lorvik, gir deg rådene for å komme i gang med riktig trening for å forbrenne fett.

Tren effektivt med supersett:

Slik får du en fullverdig styrkeøkt på kun 30 minutter

Er du ute etter en måte å gjøre styrketreningen mer variert, effektiv og motiverende? Da kan trening med supersett være løsningen du leter etter.

Lærling i Trøndelag:

Ingrid (18) er den moderne norske industriens ansikt

Glem alt du tenker om tradisjonell industri: Når lærling Ingrid Elise Johnsen hos industribedriften Sandvik Teeness skjærer i metall, gjør hun det ved å programmere datamaskiner.

Vårens skoler og kurs:

Fire grunner til å starte året med en ny fritidsaktivitet

Visste du de som har en hobby ofte er lykkeligere og mindre stresset enn andre? Her er et stort utvalg av fritidsaktiviteter og kurs i Trondheim du kan melde deg på i vår!

Lærling i Trøndelag:

Derfor er Erlend og Sivert perfekte lærlinger for Servi i Rissa

Lærlingene Erlend Aune og Sivert Rødsjø (18) er helt riktig match for Servi Group i Rissa: De to har vokst opp sammen, de har gått på skole sammen og nå vil de ta fagbrev og jobbe sammen – i Servi!

Nye krav mot forurensing:

Oljefyring blir ulovlig i 2020 – få opptil 40 000 på å bygge om nå

Fra 1.januar i 2020 blir det forbudt å bruke olje til å varme opp norske boliger. Handler du raskt kan du få 40 000 kroner i støtte for å fjerne oljefyren og sette inn varmepumpe.

Vil ha flere inn i yrkesfag:

En slik «morsdag» har du nok aldri hørt om før!

Disse blide lærlingene inviterer deg til å ta morsdagen på forskudd, i en av Trondheims største industribedrifter.

Lærling i Trøndelag:

Lærlingen Adrian (18) tar en utdanning det gnistrer av

Adrian Bechmann (18) tar fagbrev som platearbeider hos Øysand Stål. Men han kan fort ende opp som ingeniør.

Her kan du være med på å forme framtiden

På Technoport- konferansen samles teknologiutviklere og innovasjonsinteresserte, og du kan møte den neste samarbeidspartneren du ikke visste du trengte.

Leder an i nasjonal næringsutvikling:

Fra Siva i Trondheim utvikles tusenvis av norske bedrifter

Ikke rart humøret er på topp hos Siva: De siste årene har norske bedrifter tilknyttet statsforetaket i de anonyme kontorlokalene på Brattøra i Trondheim, generert hele 37,3 milliarder i verdiskaping.

Nå kan du få drømmehelg på grensen med Nordens største danseband

I januar returnerer dansebandlegendene i Lasse Stefanz til Storliens Høgfjellshotell. Det blir en uforglemmelig helg der du kan høre alle gullklassikerne live fra det svenske suksessbandet.

Julegaven de aldri glemmer

Hvis du pleier å glemme hva som lå under treet i fjor er du ikke alene, men for disse tre reiseentusiastene er saken en helt annen. De har nemlig gitt og fått gaver de aldri glemmer: en uke i Dubai, en langhelg i Malaga og en fotballtur til England. Nå deler de opplevelsene og sine beste tips med deg som drømmer om å gjøre det samme.

Norges største IT-selskap:

EVRY utvider i Trondheim for å skape ny teknologi

Etter et halvt århundre med fokus på drift av IT-systemer, transformerer EVRY seg nå til et innovasjonsselskap.

Utbyggingen av Lund Østre:

Slik blir Lundhøyden Amfi

I februar 2019 skal de 27 leilighetene i Lundhøyden Amfi være innflyttingsklare.

Tre karibiske perler du ikke bør gå glipp av

I vinter har du ingen grunn til å sitte inne og sture over gråvær og snømåking. Ta heller turen til et karibisk paradis! Besøk den nederlandske flamingoøya Aruba, reggaens ikoniske hjemland Jamaica eller kanskje Den dominikanske republikk – Karibias nest største stat.

Senkbare barrierer:

Senkbare barrierer i Trondheim skaper flyt i trafikken og kan forhindre terror

Positive erfaringer fra forsøksprosjekt der senkbare barrierer erstattet bom på Bakklandet.

Derfor bør du velge Tenerife i vinter

Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene, og et yndet vinterreisemål blant nordmenn. Vi har tatt en prat med flere Tenerife-eksperter og fått deres beste tips til deg som vurderer en tur til den populære ferieøya. Visste du forresten at du kan fly direkte til Tenerife fra Værnes?

Rema 1000:

Søt trøndersk tradisjon gir lokal vekst og jubel hos Rema-kundene

Enten du kaller det lefse eller «læms», er det ingen tvil om hva som skaper suksess i Lierne i Nord-Trøndelag. Etter at bakeriet på Sørli ble satt i drift igjen i år, peker pilen kun en vei for lokalsamfunnet og den lille, søte gjesten til kaffekosen.