Børre har jobbet med Elton John i over tjue år – nå gleder han seg til å se filmen

29. mai er det premiere på filmen «Rocketman», som skildrer livet til Elton John på godt og vondt. Flere trønderske kulturprofiler er spent på å se filmen, og har hver sine historier knyttet til poplegenden.

Slik er livet på «Trondheims tak»

Et godt hjem skal ikke bare holde god kvalitet og vare lenge. Det skal også være et sted hvor du kan komme hjem, senke skuldrene og slappe av i rolige og vakre omgivelser. Perspektiv Steinanvegen kan gi deg nettopp dette.

Disse skal bygge et av landets største nettselskap – blir du med?

TrønderEnergi Nett og NTE Nett har sammen etablert Norges nest største nettselskap. Med størrelsen kommer det et stort ansvar og mange muligheter. Nå er de på jakt etter flere ansatte i øyregionen i Trøndelag.

Slik får Carina rettere tenner på en «usynlig» måte

Etter en ungdomstid med regulering, opplevde Carina Dahl (33) i voksen alder at tennene ble presset utover igjen. Ved hjelp av «usynlig» tannregulering skal tennene hennes rettes tilbake – og det på kun syv måneder.

Slik kvitter Aslaug seg med rotet i boden på en smart måte

Når Aslaug Dahlø skal kvitte seg med store mengder avfall, velger hun smarte sekker fra Søppelsekk AS.

Dette dokumentet bør du se på før du kjøper bruktbil

En bruktbil er en stor investering for de fleste. Hvis du ser over tilstandsrapporten før du overfører pengene, er risikoen for et bomkjøp mye mindre.

Derfor ville Geir ha hjelp da han skulle leie ut boligen sin

Uansett hvor stor den er, så er det mye man må tenke over når man skal leie ut en bolig. For Geir Haugnæss var det gull verdt å hyre inn Utleiehjelpen da han skulle leie ut en bolig for første gang

Nysgjerrig på hvordan ditt kollektivtilbud blir? Nå kan du planlegge din nye reisehverdag

Selv om du ikke reiser kollektivt i dag, bør du sjekke hvilke reisemuligheter du har fra 3. august. For mange blir det mer effektivt å reise med bussen – hele tiden.

- Dieselmotoren har fått et ufortjent dårlig rykte

Motorene blir stadig mer miljøvennlige og bilgiganter investerer store summer i ny teknologi for å gjøre diesel grønnere. Dieselbilene er langt fra død, og kommer neppe til å forsvinne med det første, mener merkeforhandlerne i Trondheim.

Her kan du få feriested på fjellet til under en million

Drømmer du om et feriested på fjellet med alt du trenger kun et steinkast unna? Her får du ditt drømmestedet på Oppdal - midt i smørøyet av flott natur og skifasiliteter.

Derfor bruker flere og flere disse smarte søppelsekkene

Søppelsekk AS kom til Trondheim for to år siden. Nå velger stadig flere trønderske bedrifter og privatpersoner søppelsekker fremfor containere når de skal kvitte seg med avfall.

Ragnhild (37) landet drømmejobben som arkitekt på Melhus

Da arkitekt Ragnhild Godø Slørdal (37) flyttet til Børsa for snart ti år siden, ante hun ikke at den perfekte jobben lå og ventet på Norgeshus sitt hovedkontor.

Se den sterke filmtolkningen av romansuksessen «Ut og stjæle hester»

Hvilke konsekvenser har livets valg for fremtiden? «Ut og stjæle hester» er en visuelt sterk kinoopplevelse du ikke vil gå glipp av denne våren.

- Dette er byens beste plass for inkludering

Hver uke kommer hundrevis av ungdommer inn døra til Fellesverket i Trondheim sentrum. Her får de et avbrekk i hverdagen, mat – og blir kjent med likesinnede over et slag bordtennis. Pågangen har økt de siste årene, og de har behov for flere frivillige.

Djevelen kommer til Olavshallen

Djevelen er en slu sjarmør. En skikkelse med mange former som lover å erstatte alle våre feil og mangler med framgang og lykke. Men alt har sin pris.

- Dette er den mest avanserte boligvelgeren på markedet

Det spennende boligprosjektet på Lade, Tordenskiolds hage, tar i bruk helt nye digitale grep. Det gjør at du kan oppleve boligene før de i det hele tatt er bygd.

Trøndersk torvtak pryder en av landets største turistattraksjoner

Det store administrasjonsbygget som tar imot gjestene i Hunderfossen trengte et grønt og levende tak. Da valgte de Fossli AS på Frosta.

Her er alt du må vite om Trondheims nye kollektivsystem

3. august ruller 290 flunkende nye busser inn i byen, og kollektivtilbudet oppgraderes betraktelig. Her får du en oversikt over de største endringene, og hva du trenger å vite før Trondheimsområdet får landets mest moderne kollektivsystem.

Tobias og Martin har Trondheims søteste lærlingplasser

Ingen dager er like for lærlingene Tobias Brocks (19) og Martin Atle Bjørgum (22). På sjokoladefabrikken til Nidar sørger de for å holde hjulene i gang, slik at millioner av sjokolader havner i butikkhyllene.

Slik blir vinterferien på Trondheim Kino

En norsk storfilm, storslått sci-fi, klossete humor og konkurranser. Vinterferien på Trondheim Kino blir alt annet enn kjedelig.

God service ble avgjørende for familiebedriftens truckvalg

Salt og fukt byr på ekstreme utfordringer for Johan Giskeødegård. Derfor er han glad for at han valgte trucker fra Toyota Material Handling.

Kjøper du dyr bil kan boligdrømmen ryke

Stine Dyrhaug er småbarnsmor og jobber til daglig med å gi gode råd til folk som skal kjøpe seg bil. Hun anbefaler alle familier til å planlegge bilkjøpet like nøye som boligkjøpet.

Derfor bør familier planlegge bilkjøpet godt

Med mange aktive barn var det én ting som var førsteprioritet for Vegard Sjøvold og Tone Island da de skulle kjøpe ny bil.

Derfor vant denne Jaguaren en av bilbransjens gjeveste priser

Jaguar I-PACE har høstet et tjuetalls priser siden den ble lansert. Nå har denne fartsfylte elbilen vunnet den gjeveste prisen i Norge, nemlig Årets Bil 2019. Og det er ingen tilfeldighet, mener Petter Elvrum på Nardo Bil.

- Vi leter etter deg som vil utvikle Trondheims beste bank

Tettere på kundene, bedre rådgiving og mer tilpassede løsninger. Det er oppskriften SpareBank 1 SMN følger når de skal utvikle seg til å bli trondhjemmernes førstevalg innen bank og økonomisk rådgivning.

Syv gode måter å kickstarte året på

Har du som nyttårsforsett å komme deg oftere opp av sofaen? Trondheim og omegn har mange spennende kurs å by på neste år.

Slik ble Marte (32) kvitt blottede tannhalser

Marte Haarberg (32) er en av mange som har fått tannkjøttet trukket tilbake. Nå ser Tannlege Anders Wangestad at etterspørselen etter å ordne på blottede tannhalser stadig øker – og spesielt blant unge kvinner.

Kjøper du dyr bil kan boligdrømmen ryke

Stine Dyrhaug er småbarnsmor og jobber til daglig med å gi gode råd til folk som skal kjøpe seg bil. Hun anbefaler alle familier til å planlegge bilkjøpet like nøye som boligkjøpet.

Derfor bør familier planlegge bilkjøpet godt

Med mange aktive barn var det én ting som var førsteprioritet for Vegard Sjøvold og Tone Island da de skulle kjøpe ny bil.

Derfor velger Rigmor dette byrået når hun skal rekruttere nye ansatte

Rigmor Frost, daglig leder ved Frost Eiendom, innså for flere år siden at tiden ikke strakk til da hun skulle finne nye ansatte. Hun fikk hjelp av FREMO, og i dag har de rekruttert nesten halvparten av hennes ansatte.

Nå har denne butikken blitt større og bedre - og den har byens beste osteutvalg

Bunnpris & Gourmet Tyholt har blitt større og bedre. Nå har den rikholdige ferskvaredisken også fått en stor oppgradering.

- Tradisjon må ikke være å ta vare på asken, men å bevare ilden

Historien om Kjeldsberg Kaffe, er fortellingen om glødende lidenskap for god kaffe og ekte trondheimshistorie gjennom tre århundrer.