Design og funksjonalitet:

Fire smarte løsninger for deg som elsker luksusfølelsen på kjøkkenet

Ute etter det lille ekstra som setter prikken over i-en på ditt kjøkken? Disse fire kjøkkenløsningene gjør interiørdesignerne helt mo i knærne.
HTH

Er du interessert i design og funksjonalitet, vet du nok at kjøkkenet ikke trenger å kun være et bruksrom. Disse fire løsningene er ikke bare smarte, de kommer også med en wow-effekt for deg som alltid vil ha litt mer av det gode.

- Alle disse løsningene er utviklet for å utnytte alle kjøkkenets muligheter, og setter fokus på det man ønsker og drømmer om- men kanskje ikke visste finnes, forteller konsulent på HTH Trondheim, Marthe Aune Malmedal.

Overskapets skjulte hemmeligheter

Du liker å kokkelere på kjøkkenet, men hva gjør det ennå bedre? Passende musikk til anledningen. Ja, man kan få bredere overskap og utnytte de ekstra centimeterne på den måten. Men hvor herlig er det ikke å tenke på at du har et annet alternativ?

Med løsningen Sound ID fra HTH, får du ikke bare brukt den ekstra plassen til noe fornuftig, du får fylt kjøkkenet med lyden av det du liker.

Det kraftfulle lydsystemet Sound ID tar ikke mye plass, men utgjør det lille ekstra. 

Det kraftfulle lydsystemet Sound ID tar ikke mye plass, men utgjør det lille ekstra. 

 

Sound ID er en slank og elegant lydenhet som er utviklet spesielt for å gi god lyd på kjøkkenet, og den er designet slik at den passer perfekt mellom overskapene. Du kan velge mellom hvit eller sølvfarget kabinett, og den diskrete og lekre designen gjør at høyttaleren glir nesten lydløst inn i helheten på ditt kjøkken.

Løsningen finnes i både hvit og sølvfarget utførelse. 

Løsningen finnes i både hvit og sølvfarget utførelse. 

 

Du kobler deg på høyttaleren via bluetooth, og musikken kan enkelt styres gjennom telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Det er enklest å styre musikken fra enheten som brukes, men du kan også justere lydstyrken og sette Bluetooth-enheten på standby med én enkelt knapp foran på displayet. Dette er kjøkkendesign og musikk i skjønn forening!


Lekre hyller skaper magi

Skarpe kniver hører ikke hjemme i rekkevidde til små barnefingre. Eller kanskje har du liten plass på kjøkkenbenken? Da er dette hylleløsningen du kommer til å elske, for dette er en helt ny måte å tenke overskap på.

MagicMove er både lekkert og funksjonelt. Ett trykk, og hyllene kommer til syne. 

MagicMove er både lekkert og funksjonelt. Ett trykk, og hyllene kommer til syne. 

 

- Den fremre delen av skapet er som et helt vanlig overskap, mens den bakre delen kan senkes ned mekanisk med ett trykk på en knapp. Da får du brukt plassen effektivt, også er det jo unektelig ganske lekkert når hyllene kommer ned automatisk, forteller Malmedal.

Her viser Marthe deg hvordan MagicMove fungerer!

 

MagicMove kan integreres i alle HTH-kjøkken, og du kan selv velge hvor mange hyller du ønsker, og hvilken løsning de skal ha. Her kan du få alt fra settehyller til magnetisk knivblokk eller knagger. Og når du er ferdig med jobben som skal gjøres, er hyllene like raskt ute av syne igjen, og det er jo nesten litt magisk.


Fleksibel oppbevaring tilpasset deg

Noen ganger trenger man bare litt mer plass, og kjøkkenbenken kan jo også brukes til å vise fram lekre ting. De færreste kjøkkenbenker kommer med egne delikate hylleløsning, men det er HTHs FrameFlex løsningen på.

Det er et smart oppbevaringssystem som du selv kan personalisere og systemet er bygget av metallrammer som monteres direkte på veggen eller stå på kjøkkenbenken eller gulvet. Hvorfor ikke vise fram flotte krukker og tilbehør? Her er mulighetene uendelige.

FrameFlex kan tilpasses din stil og dine behov for oppbevaring på kjøkkenet. 

FrameFlex kan tilpasses din stil og dine behov for oppbevaring på kjøkkenet. 

 

- Du velger selv om du vil legge til hyller, kurver, skuffer og andre fine innsatser i forskjellige materialer. Systemet kan skreddersys til ditt kjøkken, din stil og din smak, forteller Malmedal, og viser fram en liten variant som skal stå på kjøkkenbenken.


Smart designløsning for deg med begrenset plass

Begrenset plass trenger ikke å begrense mulighetene dine til å få drømmekjøkkenet. For deg som har lite plass på kjøkkenet, men fortsatt ønsker en spiseplass, er dette en genial løsning.

I en enkel bevegelse går Table ID fra lekker magasinholder til praktisk bord. 

I en enkel bevegelse går Table ID fra lekker magasinholder til praktisk bord. 

 

Med et lekkert veggmontert klappbord kan du gå fra spiseplass til boltreplass, og omvendt, på sekunder. Table ID kan lett foldes ned og du har et nyskapende bord med oppbevaringsplass.

- Det smarte her er at oppbevaringsrommet ikke synes før bordet felles ned, som gjøres enkelt ved å føre ned bordet og det går automatisk i lås. Når man er ferdig slås bordet opp igjen, og man har en smart magasinholder. Dette passer også veldig godt inn på et kontor, forteller Malmedal.


Lyst å vite mer om HTHs kjøkkenløsninger? Avtal møte i din nærmeste HTH-butikk her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.