Brand Studio
Annonse fra City Syd
 

City Syd reåpner:

City Syd åpner renovert etasje med helt nye butikker

City Syd fyller 30 år og feirer med tidenes største nyåpning denne uken. 16 nye og eksisterende butikker får helt ny drakt i kjøpesenterets nyoppussede etasje.

Om du tar turen til City Syd i disse dager, vil du oppdage at plan 3 har fått en totalrenovering. Etasjen er utvidet med rundt 2000 kvadratmeter som ikke bare gir nye og bedre lokaler for noen av de tidligere butikkene på senteret, men også flere nye tilskudd i rekken av spennende butikker.

- Dette er et ansiktsløft for hele senteret, og 16. mars klipper vi snoren for en helt ny etasje, forteller senterleder Finn Dybdalen.

Den nyrenoverte etasjen på City Syd er luftig og gir godt med plass for store og små. Senterleder Finn Dybdalen til høyre i bildet. 

Den nyrenoverte etasjen på City Syd er luftig og gir godt med plass for store og små. Senterleder Finn Dybdalen til høyre i bildet. 

 

Renoveringen har foregått en stund, som seg hør og bør når det er nesten 10.000 kvadratmeter som skal oppgraderes. Nå er alle butikkene og fellesarealene på plass med nye og luftige løsninger, og Dybdalen gleder seg til og offisielt åpne dørene for en ny handleopplevelse.

- Siden vi blir 30 år i år, ønsket vi å framstå ennå bedre enn før. Nå har vi fått inn noen flotte nye konsepter også, som garantert vil falle i smak hos mange, mener senterlederen.

Dette er nytt på City Syd

En butikk som mange som ofte handler på sørsiden av Trondheim kanskje har savnet, er den danske interiørgiganten Søstrene Grene. De inntar nå City Syd med sitt unike butikk-konsept som lar deg fråtse i flott interiør som ikke nødvendigvis er spesielt kostbart.

- Søstrene Grene var en av de første av de nye butikkene som kom på plass, og det passer veldig godt inn i miksen her på City Syd, forteller Dybdalen, og fortsetter:

- Er man interiørinteressert passer jo også fint at Kitch’n nå reåpner i den nye etasjen. De får en butikk på over 300 kvadratmeter og blir Trondheims desidert største Kitch’n. Det blir en skikkelig «flagship-store».

Babyshop åpner en ny butikk på City Syd. De får også plass i den utvidede etasjen på City Syd, og kan tilby alt av barneutstyr og klær til de minste. Lampehuset er også en av de nye butikkene, mens Apotek1, Tilbords og Kitch'n reåpner i etasjen med nyoppussede og større lokaler enn tidligere.

Noe for enhver

I den nye etasjen finner du også en rekke spisesteder, og der har de fått flere nye tilskudd som ikke tidligere har vært på City Syd. Er du glad i sushi, er dette kanskje nyheten for deg!

Et annet nytt konsept, som er kjent fra andre steder i landet, lanserer sin første butikk i Trondheim. Også den blir å finne på plan tre på City Syd.

På plan 3 på City Syd får hele 16 nye og renoverte butikker plass. 16. mars åpner etasjen. 

På plan 3 på City Syd får hele 16 nye og renoverte butikker plass. 16. mars åpner etasjen. 

- Session er en butikk for alle som liker å bruke fritiden på brett. Dette blir den eneste butikken de har i Trondheim. De selger alt av brett og utstyr til skatere, snowboardere og surfere, og det er noe vi ikke har hatt her på City Syd tidligere, sier Dybdalen.

Torsdag 16.mars er den offisielle åpningsdagen for den nyrenoverte etasjen, og selv om noen av butikkene har åpnet dørene tidligere, er det verdt å ta turen til City Syd de nærmeste dagene.

- Vi gleder oss veldig til å slippe inn publikum, og for å kunne tilby et ennå bedre utvalg av butikker i nye og friske lokaler. I åpningshelgen blir det også mange veldig gode tilbud, så det kan lønne seg å svinge av hos oss i nærmeste framtid, sier senterlederen.

Her kan du lese mer om City Syd!


 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.