Annonse fra City Syd
 

City Syd reåpner:

Taco, burger eller sushi? Her kommer det flere nye restauranter

Uten mat og drikke duger helten ikke, sies det. Uansett om det er sushi, spennende meksikansk mat, smakfulle burgere eller skikkelig husmannskost som er din favoritt - finner du nå alt på et sted.

Torsdag 16.mars er en merkedag på kjøpesenteret City Syd, for da reåpnes plan 3 med en rekke nye og spennende butikker og spisesteder.

- Vi har sett fram til denne dagen lenge, og det blir flott å kunne tilby et bredt utvalg av matopplevelser til alle kundene, forteller senterleder Finn Dybdalen.

Senterleder Finn Dybdalen gleder seg til å reåpne plan 3 med flere nye tilskudd på restaurant-fronten. 

Senterleder Finn Dybdalen gleder seg til å reåpne plan 3 med flere nye tilskudd på restaurant-fronten. 

 

Fra før av finner man blant annet populære Jordbærpikene og Egon på City Syd, men nå kan du også slappe av mellom shopping-slagene med andre alternativer.

- I den nye etasjen kommer nå Tacopedia, Sabrura og Burger King. Obs! Kafeen reåpner i helt ny drakt, forteller senterlederen.

Sushi for alle

Sabrura har til nå syv utsalgsteder i Trondheim, men restauranten på City Syd blir den første på sørsiden av byen. I bresjen står restaurantsjef Charlotte Pedersen, som gleder seg til åpningsdagen.

Sabrura er kjent for sin velsmakende maki. 

Sabrura er kjent for sin velsmakende maki. 

- Vi har allerede vært åpen en liten stund, men nå som hele etasjen er ferdig, blir det utrolig flott her, sier Pedersen og peker rundt i det luftige lokalet.

Konseptet til Sabrura, passer godt inn på kjøpesentre, og de er kjent for sin rikholdige sushibuffet som har sine fordeler.

Restaurantsjef på Sabrura City Syd, Charlotte Pedersen. 

Restaurantsjef på Sabrura City Syd, Charlotte Pedersen. 

- Om man er sulten får man jo maten på sekunder, også kan man velge det man selv liker fra det store utvalget. Vi ser jo helt klart at den friterte makien er mest populær, men vi har også vårruller og kyllingspyd for de som vil prøve noe annet enn bare sushi, forteller Pedersen og fortsetter:

- Det passer jo perfekt for travle familier som trenger godt påfyll mens de handler.

LES OGSÅ: City Syd får også flere nye butikker. Finn ut hvilke her!

Meksikansk matfest

Sabrura startet med sin første restaurant i Midtbyen, og har med tiden utvidet seg. I restauranten på City Syd har det også en liten tegne- og lekekrok for de minste, noe de ikke har andre steder.

- City Syd er et familiesenter og vi ser at mange har med barna. Vi har mye mat som de fleste barn også liker, og nå prøver vi ut en liten lekekrok slik at de får litt aktivitet også, sier restaurantsjefen.

Taco til folket, og nå også på City Syd. 

Taco til folket, og nå også på City Syd. 

Like ved den nye Sabrura-restauranten finner du også Tacopedia. Sommeren 2015 åpnet de sin første restaurant i Midtbyen, og nå kommer den andre på City Syd. De satser på meksikansinspirert street food, som skal være både raskt, sunt og godt. I den nyrenoverte etasjen tilbyr de også en meksikansk buffet for folk i farta.

Obs! Kafeen på City Syd har reåpnet i den renoverte etasjen. 

Obs! Kafeen på City Syd har reåpnet i den renoverte etasjen. 

Burger King åpner også en restaurant i etasjen, der de har tatt det kjente og populære konseptet inn i et kjøpesenterformat. Obs! Kafeen har lenge vært å finne på City Syd og har nå reåpnet i ny og lekker layout.

Her kan du lese mer om City Syd!


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.