Brand Studio
Annonse fra Sweco
F.v. Eirik Aune, regionleder Arnt M. Uv og Bjørn Endre Dyrseth i Sweco i Trondheim. 

F.v. Eirik Aune, regionleder Arnt M. Uv og Bjørn Endre Dyrseth i Sweco i Trondheim. 

Store byggeprosjekter:

I Sweco kan du forandre Norge – og ha det artig på jobb samtidig!

Rådgivnings- og prosjekteringsselskapet Sweco vokser og 168 ansatte er ikke lenger nok: Nå vil de finne 40 nye kolleger som får jobbe med noen av Norges aller viktigste byggeprosjekter.

- Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn, sier regionleder Arnt M. Uv. Han er opptatt av at selskapet han leder, er en synlig deltaker i den lokale og regionale samfunnsutviklingen.

- En av målsetningene i Sweco i region Trondheim er at vi alltid skal delta i minst ett såkalt prestisjeprosjekt i området. Akkurat nå er rehabiliteringen av Britannia hotell, et slikt prosjekt. Det er ikke tilfeldig. Sammen med Oslo og Bergen er Trondheim pekt ut som ett av de viktigste geografiske områdene for vekst for Sweco i Norge. Så hos oss vil det skje utrolig mye spennende fremover, forklarer regionleder Arnt M. Uv.

Han er meget fornøyd med hvordan Sweco i Trondheim har vokst de siste årene. Spesielt innen den nye satsingen på bygg og anlegg har Sweco tatt store markedsandeler. Sammen med fagområdene tekniske installasjoner og energi, er bygg og anlegg nå en av de tre sentrale pillarene i selskapet.

Slik kommer veksten

- Bygg og anlegg hos oss er en satsing som er bygd opp helt fra grunnen av, på bare tre år. Det er vi stolte av, men vi kan ikke hvile på laurbærene. Nå satses det derfor videre, med nye medarbeidere til flere avdelinger. Vi skal vokse med satsing på prosjekter innen helse, infrastruktur og energi, sier Uv. Foruten Britannia, så er Sweco også inne på flere prosjekter innen miljøpakken i Trondheim, E6-utbyggingen, elektrifisering av Trønderbanen, bygging av Byafossen kraftverk i Steinkjer og vannkraftprosjekt i Albania, Georgia og Chile for å nevne noe. Spennende miljøprosjekt som bygging av fiskesperre for å redde laksen i Driva, er et prosjekt der det benyttes spisskompetanse innen mange fagfelt.

- Dette er viktige prosjekter for hele samfunnet og eksempler på noe vi ønsker å ha en sentral rolle i, forklarer Bjørn Endre Dyrseth. Han leder avdelingen for bygg og anlegg.

Hos Experis kan du se mer om de ledige stillingene hos Sweco i Trondheim

- En kompetansebedrift

Sweco i Trondheim vil etter den pågående rekrutteringen, bestå av rundt 210 medarbeidere. Dagens organisasjon holder til i lyse og trivelige lokaler i Elgeseter gate, ikke langt fra Lerkendal stadion. Når vi tar turen opp på taket for ytterligere fotografering, så er det en munter gjeng som stiller opp. Når det samtidig er slik at regnet stanser og noen solstråler skaper en flott regnbue som ender opp ved Nidarosdomen, ja; da går stemningen helt til topps.

En glad gjeng fra Sweco: F.v. Arnt M. Uv, Bjørn Endre Dyrseth, Eirik Aune, Helge Johansen, Torbjørn Yri, Maj Gøril Bæverfjord og Lise Bagstevold. 

En glad gjeng fra Sweco: F.v. Arnt M. Uv, Bjørn Endre Dyrseth, Eirik Aune, Helge Johansen, Torbjørn Yri, Maj Gøril Bæverfjord og Lise Bagstevold. 

 

- Vi opplever at folk trives i Sweco og det er kjempeviktig for å kunne beholde dem. Vi legger vekt på at folk skal ha et liv utenom arbeidsplassen, men det er også viktig at man har det gøy på jobb, slår Arnt M. Uv fast. Det er veksten, arbeidsmiljøet og den sterke fagkompetansen han og hans nærmeste medarbeidere hyppigst trekker frem som unikt for Sweco i Trondheim.

- Det viktigste for oss er å rekruttere fremoverlente og innovative personer, som vil bidra i team-arbeidet vårt. Nye medarbeidere i Sweco vil komme inn i et meget sterkt faglig miljø, med en stab av dyktige ingeniører, sivilingeniører, doktorer og til og med professorer. Vi ønsker dessuten å ha et tett samarbeid med NTNU og Sintef. Det er flere studenter derfra som har fått jobber hos oss, forklarer Bjørn Endre Dyrseth.

Utviklende for medarbeidere

Maj Gøril Bæverfjord leder enheten for geoteknikk i Sweco. Med de spesielle grunnforholdene mange steder i Trøndelag, er dette en viktig kompetanse for Sweco å kunne tilby kundene. Bæverfjord synes Sweco er en bedrift som utvikler medarbeidere.

Maj Gøril Bæverfjord leder avdelingen for geoteknikk i Sweco. Her sammen med Bjørn Endre Dyrseth (t.v.), som leder arbeidet innen bygg og anlegg og Rune Levang fra konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis, som skal hjelpe Sweco med å finne de riktige folkene. 

Maj Gøril Bæverfjord leder avdelingen for geoteknikk i Sweco. Her sammen med Bjørn Endre Dyrseth (t.v.), som leder arbeidet innen bygg og anlegg og Rune Levang fra konsulent- og rekrutteringsselskapet Experis, som skal hjelpe Sweco med å finne de riktige folkene. 

 

- Noe av det som er ekstra bra hos Sweco, er at man samarbeider godt på tvers av de ulike avdelingene. Det gjør at vi kan dra veksler på kompetansen hos medarbeidere i hele selskapet, til beste for oppdragsgiverne og for egen faglige utvikling, sier Bæverfjord.

- Når vi nå skal rekruttere, så er det utrolig mye vi kan tilby. I tillegg til et sterkt faglig miljø så ønsker Sweco å vokse videre. Selskapet er lønnsomt og vi har hatt gode resultater samtidig med sterk vekst. Det gir oss en sterk fremtidstro, sier Eirik Aune, avdelingsleder for tekniske installasjoner.


Fakta om Sweco:

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn, med tjenester innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Sweco er til stede med over 14 500 medarbeidere i over 70 land verden over, og bidrar med å realisere bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Omsetningen globalt er på rundt 15 milliarder kroner. I Norge er det rundt 1400 medarbeidere i 25 byer.


 

Experis støtter Sweco i rekrutteringen:

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Experis tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finance. Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Rune Levang (epost). rune.levang@no.experis.com

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.