Monica Warvik (31) stortrives hos Coop Regnskap Norge på Lade. Og hun tar gjerne imot flere kolleger! 

Monica Warvik (31) stortrives hos Coop Regnskap Norge på Lade. Og hun tar gjerne imot flere kolleger! 

Om å jobbe hos Coop:

- Her er det umulig å mistrives!

Det er ikke bare kundene som skal få mye igjen for å velge Coop. Det skal lønne seg for medarbeiderne også.
Coop

- Vi er stolte av arbeidsplassen vår. Her jobber vi for forbrukerne og medlemmene våre, ikke for noen som er mest opptatt av store overskudd for egen del. Å jobbe for en arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar som Coop, er noe helt spesielt, sier Monica Warvik (31).

Hun har jobbet i Coop Norge Regnskap i fire år. Hun begynte som regnskapskonsulent, men avansert allerede etter et par år, opp til posisjonen som teamleder. Coop Regnskap holder til i trivelige lokaler i Haakon syvendes gate, i det samme bygget som City Lade. Og de trenger god plass. Med Coop sitt oppkjøp av ICA-butikkene for et par år tilbake, så har organisasjonen vokst raskt. Våren 2017 skal de vokse videre, med flere ansettelser.

Monica er i fødselspermisjon når vi snakker med henne, men hun bruker gjerne en dag for å snakke om arbeidsplassen sin. Hun jobber mye med de tidligere ICA-butikkene og synes arbeidsoppgavene er varierte og spennende. Coop Norge Regnskap håndterer nå regnskap for hele 250 juridiske enheter i det norske Coop-systemet, så det mangler ikke på utfordringer.

Rask utvikling

- Utviklingen skjer raskt, både i antall oppdrag og utvikling innen regnskap generelt. Coop gjør det jo bra for tida, og jeg tror hele merkevaren er blitt enda mer kjent de siste årene, ikke minst med ICA-oppkjøpet og sponsingen av Petter Northug. At det skjer så mye spennende, gjør at vi medarbeidere hele tida får nye og spennende oppgaver. Man kjenner på at det er full fart hele tida, og aldri en kjedelig dag, sier Monica. I tillegg er arbeidsmiljøet viktig for henne.

Ikke bare viser medarbeiderundersøkelsene at det er godt arbeidsmiljø hos Coop Regnskap Norge, det hjelper litt ekstra med både RBK og Petter Northug jr. på laget! 

Ikke bare viser medarbeiderundersøkelsene at det er godt arbeidsmiljø hos Coop Regnskap Norge, det hjelper litt ekstra med både RBK og Petter Northug jr. på laget! 

 

- Jeg vil si det er et eksepsjonelt bra arbeidsmiljø her. Det er folk i alle aldre og med forskjellig yrkeskompetanse, noe som er utrolig nyttig i hverdagen, forklarer Monica.

Lyst å jobbe for Coop Norge Regnskap? (Obs! Fristene for stillingene kan være gått ut!)

Stillinger som to teamledere er ledig nå!

Og Coop trenger flere regnskapskonsulenter!

Coop Norge Regnskap ble etablert i 1999, som et felles regnskapssenter for hele administrasjons- og grossistleddet i den daværende organisasjonen. I dag jobber det rundt 55 mennesker i lokalene på Lade.

 
Enhetsleder for Coop Norge Regnskap, Lena Røstad (bildet)sier at det er en offensiv og fremover lent organisasjon hun leder.

- Vi liker å si at det ikke bare skal lønne seg å være kunde. Det skal lønne seg å jobbe her også, med tanke på trivsel, faglig utvikling og forholdene ellers.

- Innen regnskap skjer det jo utrolig mye for tida, fortsetter hun.

Automatiseringen er her

- Ikke minst innen automatisering og digitalisering er det en rivende utvikling. Vi jobber med ny teknologi hele tida og både eksisterende og nye medarbeidere hos oss blir med på den spennende reisen. I stedet for å være redd for endringer, skal vi alltid forsøke å se mulighetene, sier Røstad.

Monica forteller at hun og kollegene gjerne blir ambassadører for Coop, også på fritida.

- Så fremt det er mulig handler jeg på Coop. Det har med lojalitet og identitet å gjøre. Og som nevnt så er det noe ekstra med en arbeidsgiver som faktisk er innrettet mot å skape et overskudd som deretter gis tilbake til brukerne i form av medlemmene.

Selv om Monica stortrives i fødselspermisjon, så gleder hun seg også til å komme tilbake til jobb.

- Med så varierte arbeidsdager, så blir det aldri kjedelig. Ja, det er plent umulig å mistrives her! Kollegene er både flinke og i stand til å utfordre hverandre, noe som gir en god faglig arena. Det er jo ett av de større regnskapsmiljøene i Trøndelag så det setter en ekstra spiss på arbeidet her, mener hun.


Fakta om Coop:

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver ca. 1150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 97 samvirkelag i Norge. Coop har i dag over 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.


 

Experis støtter Coop i rekrutteringen:

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Experis tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finance. Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Anne Dordi Alseth (924 48 262) hos Experis.

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.