Per Kristian Øwre, partner og regionleder for Assessit i Trondheim (t.v.) er strålende fornøyd med å ha rekruttert John Holen som sin nye hodejeger til satsingen i Trondheim. 

Per Kristian Øwre, partner og regionleder for Assessit i Trondheim (t.v.) er strålende fornøyd med å ha rekruttert John Holen som sin nye hodejeger til satsingen i Trondheim. 

Vokser innen rekruttering

Henter erfaren hodejeger til Assessit i Trondheim

Med ansettelsen av John Holen (49), styrker den nordiske rekrutteringskjempen Assessit sin posisjon i Trondheim.
Assessit

- Assessit er et av Norges og Skandinavias ledende miljø for executive search, lederutvelgelse og organisasjons- og lederutvikling. Vi styrker nå vårt nærvær i Trondheim med en erfaren hodejeger, som har et meget solid navn og et stort nettverk, sier Per Kristian Øwre, partner og regionleder for Assessit i Trondheim.

Per Kristian Øwre, partner og regionleder for Assessit i Trondheim (t.v.) tror at Assessit og ny hodejeger John Holen er en perfekt match. 

 

- Jeg føler meg ganske sikker på at ikke mange i Trondheim har den erfaringen jeg har, når det gjelder å bistå med konfidensielle prosesser rundt i hele Norge. Jeg har drevet med rekruttering fra Longyearbyen i nord til Kristiansand i sør, og kjenner landet med dets geografiske forskjeller meget godt, sier Holen om seg selv.

Holen har tidligere blant annet drevet Rekrutteringsagenten. Han tror at overgangen til Assessit innebærer en god løsning for begge parter.

- Etter at det ble opprettet kontakt, så kom vi inn i en meget god dialog, og det ble raskt klart at dette er utrolig spennende, forteller han.

Assessit i Trondheim vil telle fem personer, etter denne siste rekrutteringen.

I Trondheim, som i mange andre byer, er det sterk konkurranse innen det folk flest kanskje kaller rekruttering og bemanning. Her mener Holen man må skille mellom de ulike begrepene.

Tillit og troverdighet

- For meg er det ganske stor forskjell på rekrutterings- og bemanningsbransjen. Assessit jobber med å finne, rekruttere og utvikle ledere, og det innebærer å jobbe på en helt annen måte enn om man driver med bemanning eller et rent vikarbyrå, mener Holen.

For ham er det viktig å jobbe et sted der man har tillit og troverdighet.

- Vi kommer på mange måter veldig tett inn på både mennesker og organisasjoner. Når vi tar kontakt med mennesker som kan være kandidater til en ny rolle, må det skje med ydmykhet og innsikt. Kandidater investerer mye personlig når de går inn i en slik prosess. Da er det utrolig viktig at de kjenner seg godt behandlet og at de kommer ut av prosessen med å ha lært noe – uansett om de når helt opp eller ikke.

49 år gamle Holen er gift og har to barn. Han bor i Trondheim, men har som nevnt reist mye opp gjennom sine mange år som hodejeger. Han tror det er en viktig erfaring å ta med seg.

En av landets mer erfarne hodejegere, John Holen, er hentet til Assessit. 

- Det er store kulturforskjeller geografisk i Norge også. Til og med innen samme landsdel kan det være regioner med store forskjeller. Dette er det nyttig å kunne og være seg bevisst. Jeg tror veldig på å holde en jovial og folkelig tone overfor de vi jobber med.

Myter og sannhet

Rekrutteringsbransjen er på mange måter myteomspunnet blant folk flest. Det er lett å tro at det meste skjer i lukkede rom og bak bedriftenes fasader. For Assessit er dette slett ikke hverdagen.

- Ja, det er selvsagt oppdrag som skjer ved at vi nærmer oss kandidater på en diskret måte. Faktisk kan det være slik at vi bistår i prosesser der eksempelvis en toppleder skal erstattes, før vedkommende selv vet om hvilken prosess som er igangsatt. Men sannheten er at det også er en rekke krav til prosesser i mange jobber, både inn mot myndigheter, organisasjoner og tillitsvalgte, som vi må håndtere korrekt og på strategisk riktig måte. Vi jobber mye med rekruttering til det offentlige også, og der er det jo helt klare krav til utlysning og åpenhet i forbindelse med gjennomføringen. Uansett prosess, så setter vi ryddighet og profesjonalitet i høysetet. Det er som sagt avgjørende at både oppdragsgiver og kandidat har en god og lærerik opplevelse, der alle parter ivaretas, forklarer Holen.

Øwre nikker samtykkende og tilføyer:

Ny hodejeger i Assessit i Trondheim, John Holen (t.v.), er Manchester United-supporter, noe Liverpool-supporter Per Kristian Øwre, partner og regionleder for Assessit i Trondheim, er sikker på vil gå helt fint i det daglige!  

 

- Assessit vokser ved at vi bygger stein på stein. Innkjøperne av tjenester som våre, blir mer og mer profesjonelle. Så gode kundeopplevelser og godt omdømme er selve fundamentet for det vi gjør. Det er også derfor vi må ha folk som kan faget til fingerspissene, slik som med John. Så John og Assessit er en særdeles god match, selv om han holder med feil fotballag (Manchester United), humrer Liverpool-supporter Øwre.

Mer om Assessit finner du her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.