Coolsculpting i Trondheim:

– Slik kan du redusere kroppsfettet uten kirurgi

Trønderen Elisabeth Rakoczy (31) spiste sunt og trente i årevis for å bli kvitt det ekstra magefettet, uten hell. Med denne behandlingen kjente hun forandringen etter kun tre måneder – uten å måtte legge seg under kniven.
Hudspesialisten

- Etter å ha født to barn, ble aldri magen den samme igjen. Jeg slet lenge med litt ekstra, som jeg ikke fikk vekk uansett hvor streng jeg var med kostholdet og treningen, forteller trønderske Elisabeth Rakoczy.

Da hun hørte om behandlingen Coolsculpting, tenkte hun at dette kanskje kunne være et alternativ for henne.

- Jeg har aldri vurdert kirurgi som fettsuging, rett og slett fordi jeg ikke vil gjennom alt det som kommer med; operasjon, narkose og rekonvalesens. Det var ikke et alternativ for meg. Med Coolsculpting slipper jeg unna alt det, men får likevel en effekt som for min del trolig har vært like bra, forteller tobarnsmoren.

Her kan du lese mer om behandlingen!

- Reduserer fettceller

Behandlingen har hun gjort hos Hudspesialisten, som har drevet klinikk i Trondheim helt siden 1999. De har i de siste seks årene behandlet flere hundre pasienter med Coolsculpting, og er en av i alt 11 klinikker i Norge som tilbyr behandlingen.

Gry Jensen, praksisutvikler i Coolsculpting (t.v) sammen med hudlege Eli Janne Fiskerstrand og pasient Elisabeth Rakoczyi midten.  Foto: Elisabeth Fostad

 

- Behandlingen går enkelt forklart ut på å fjerne fettceller på utsatte området. Ved hjelp av en maskin som utsetter området for en temperatur under null grader, forsvinner opp til 25 prosent av fettcellene i en naturlig prosess. Med et redusert antall fettceller, opplever man at området blir langt slankere, forteller Eli Janne Fiskerstrand, hudlege hos Hudspesialisten, og fortsetter:

- Faktisk var det slik at metoden først ble oppdaget av hudlegen R. Rox Andersson da han erfarte at pasienter med frostskader fikk færre fettceller i området. Etter mange års forskning ble Coolsculpting født. I dag er det gjort 16 års forskning bak teknologien og over 70 studier som viser at man faktisk kan fjerne fettceller på denne måten.

Selv om forskningen viser at denne måten å redusere fettceller fungerer, er ikke Coolsculpting nødvendigvis noe for alle.

- Det er viktig for oss å påpeke at selv om det fungerer, er det ikke noe som er riktig for absolutt alle, derfor opplever vi å måtte avvise noen. Denne metoden er ikke for de som sliter med overvekt, men heller de som har litt ekstra på utsatte områder som de plages med å bli kvitt, forteller Gry Jensen, praksisutvikler i Coolsculpting.

Ønsker du en gratis og uforpliktende konsultasjon med en individuell behandlingsplan?

Hudspesialisten har konsultasjonsdager 23.01 og 25.01. Ta kontakt på telefon 73992200!


Ser stor forskjell

Behandlingen på et område tar rundt en time, og noen trenger to behandlinger. Etter tre måneder skal man kunne se det endelige resultatet.

- Jeg gjorde den første behandlingen i oktober, og allerede i desember så jeg enorm forskjell. Klærne sitter løsere og endelig kan jeg ta på meg tettsittende klær uten at jeg føler at magen står ut. Nå har jeg tatt to behandlinger, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Det er litt ubehagelig de første fem minuttene fordi maskinen lager et vakuum. Området var hovent og ømt å berøre de første to ukene etter behandling, men ellers var det ingen bivirkninger, og det var vesentlig for meg, forteller Elisabeth Rakoczy.

Elisabeth merker stor forskjell etter to behandlinger med Coolsculpting.  Foto: Elisabeth Fostad

 

Hos Hudspesialisten i Trondheim kan du få utført Coolsculpting foran på magen, på «kjærlighetshåndtakene» bak, og i BH-foldene.

- Dette er en varig behandlingsform, men det krever også at de som lar seg behandle holder vekta. De fettcellene som forsvinner kommer aldri tilbake igjen, men de fettcellene som ligger igjen kan utvide seg om man ikke har stabil vekt. Men de fleste som ser resultatet blir så motivert at dette blir som en boost for en sunnere livsstil, forteller hudlege Fiskerstrand.

Elisabeth fikk siste behandling i januar, og de gode resultatene hun har fått, ser hun fortsatt i speilet hver dag.

- Det er ingen hvilepute for meg, heller en motivasjon til å leve enda sunnere. Men det er ingen tvil om at denne behandlingen har gitt meg resultater som jeg ikke har fått på noen andre måter, så det er absolutt noe jeg anbefaler andre å vurdere, sier Elisabeth.

Ønsker du en gratis og uforpliktende konsultasjon med en individuell behandlingsplan?

Hudspesialisten har konsultasjonsdager 23.01 og 25.01. Ta kontakt på telefon 73992200!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.