Skaptrønderen Tor fra Østfold vant Lexus i Trondheim

Han bor utenfor Moss og elsker Fredrikstad Fotballklubb, men også RBK. Så det passet perfekt at skaptrønderen Tor Alexandersen (68) ble den store vinneren av en konkurranse med 200 000 kroner i gavekort fra merkebilforhandlerne i Trondheim. Og han benyttet anledningen til å bli Lexus-eier!

Tommel opp: F.v. Tor Alexandersen, som nylig vant bil for en verdi av 200 000 i en bruktbilkonkurranse, samt leder for bruktbil Kjell Valen og salgsdirektør Stian Torgersen hos Toyota Bilia Trondheim og Lexus Trondheim.
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Nå gleder jeg meg til å kjøre hele veien hjem, sier en fornøyd østfolding, i det han henter sin Lexus CT 200 Comfort, hos Lexus Trondheim. For en som har kjørt Ford i mange år, så synes han det er spennende å bli Lexus-eier.

I mai annonserte merkebilforhandlerne i Trondheim, sammen med Adresseavisen, en konkurranse der man kunne vinne en bruktbil verdt 200 000 kroner blant de mange hundre forskjellige bruktbilene på portalen abruktbil.no. Der viser merkeforhandlerne i byen frem sine bruktbiler. Valgte man en av de mange bilene, slik som Tor gjorde, så var man med i konkurransen. Deretter ble vinneren trukket ut i den stadig mer populære konkurransen.

- 5900 personer deltok i konkurransen i år, det er en dobling fra 2016, forteller kundeansvarlig Tone-Lill Reitan (bildet) hos Adresseavisen.

- Konkurransen er et samarbeid mellom merkeforhandlerne i Trondheim og Adresseavisen for å skape kjennskap og oppmerksomhet til bruktilportalen abruktbil.no, hvor du til enhver tid finner alle bruktbilene som er til salgs fra merkeforhandlerne, forklarer hun videre.

Stian Torgersen, salgsdirektør for Toyota Bilia Trondheim og Lexus Trondheim, var den som ringte Tor med den glade nyheten.

- Jeg kan skjønne hvordan de i Norsk Tipping har det. Utrolig artig å formidle en så hyggelig beskjed, forteller Torgersen.

Følger RBK

- Jeg ble skikkelig overrasket, ja, forteller en strålende glad Tor.

Salgsdirektør Stian Torgersen i Toyota Bilia og Lexus Trondheim (t.v.) gratulerer Tor Alexandersen med at han brukte en premie på 200 000 kroner til å kjøpe en Lexus.

68-åringen bor ved Rygge, ikke langt fra Moss. Han er samtidig en ihuga FFK-supporter gjennom mange år. Men etter Nils Arne Eggens tid i Moss, blant annet, fikk han veldig sansen for RBK som fotballklubb. Ja, han er blitt en aldri så liten skaptrønder, med abonnement på adressa.no sin Pluss-tjeneste for å få med seg alt om RBK.

Tor og familien ser også alt av RBK på TV og kjører gjerne interne odds-spill på om RBK vinner. Det var på adressa.no han så annonsene for konkurransen og dermed hev han seg på. Såpass ivrig ble han at han også mobiliserte samboer Anne Lyngsmo Kristoffersen. Men det var han selv som satt igjen som vinner, da Stian Torgersen ringte.

- Det er jo ikke ofte man vinner store konkurranser, så dette er skikkelig stas, sier Tor, som er strålende fornøyd med service og all hjelp fra Stian Torgersen og leder for bruktbil hos Toyota Bilia Trondheim, Kjell Valen. Kjell har også tatt inn Tors gamle Ford, som en del av handelen.

- Her skriver du under, så er bilen din, forklarer Kjell Valen, leder for bruktbil hos Toyota og Lexus i Trondheim. Tor Alexandersen og samboer Anne Lyngsmo Kristoffersen gleder seg til å starte turen hjem i Lexusen han vant i bruktbilkonkurransen.

- Vi kjørte opp i Ford og drar hjem i Lexus, humrer Tor, som har med samboer og hennes søster Bente Lyngsmo på mini-ferien. Bente er forøvrig ihuga Sarpsborg-supporter, så det ligger an til en del skikkelige fotballdiskusjoner på turen hjemover.

Stian Torgersen synes Lexus var et klokt valg av Tor.

- Lexus har i seks år toppet den såkalte autoindeksen, der faktorer som service og kvalitet er viktig. Lexus er ikke et stort merke i Norge, men når man blir Lexus-eier så er det noe mer enn bare å eie en bil. Blant annet får man nøyaktig samme service og oppfølging uansett hvilken forhandler man velger, sier Torgersen.

Kommer gjerne til Trondheim

I det Tor kommer for å hente bilen, så har Kjell og Stian satt den frem i et eget lokale for overrekkelser av biler, under et svært teppe for å holde på spenningen lengst mulig. De hadde laget et eget skilt for ham og sakte dro de av teppet for å avduke remien.

- Det er utrolig hvor godt jeg er blitt tatt vare på. Siden jeg ofte reiser litt i jobb, og gjerne ser RBK-kamper, så er det ikke noe problem for meg å komme helt hit til Trondheim om det er noe jeg lurer på med bilen, sier Tor, før han og Kjell kjører avgårde for å avslutte handelen.

Husk: På abruktbil.no finner du alle bruktbilene fra følgende forhandlere:

Bilcentrum

Bilhuset Midtby`n

Din bil

Kia Trondheim

Kverneland Bil

Toyota Bilia & Lexus Trondheim

Maskinagentur

Melhus Bil Trondheim

Motor-Trade

Møller Bil Trondheim

Nardo Bil

Okkenhaug Bil

Prøven Bil

Strandveien Auto

Strindheim Bil

Sulland Trondheim

Witro bil

Les også: Ole Martin vant drømmebilen i 2016!