HTH på Bygg Reis Deg:

Her kan du oppleve 300 kvadratmeter urbane og grønne kjøkkentrender

Tar du turen til Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm 18.-21. oktober, kan du oppleve den kreative utstillingen som lederen for utstilling i HTH har brukt ett år på å planlegge.
HTH

Annen hvert år samles hele landets fagfolk innen byggevarebransjen og flere tusen publikummere på Norges Varemesse i Lillestrøm, for å oppleve Bygg Reis Deg. Messen beskrives som årets største begivenhet innen messe for bygg, bolig og anlegg, og årets messe blir større en noensinne.

- Det er her vi treffer på proffmarkedet, men også mange privatkunder som er på utkikk etter god inspirasjon og tilbud når de selv skal bygge eller renovere hjemmet sitt, forteller Kristine Bure, leder for utstilling og opplæring i HTH.

Kristine Bure, leder for utstilling i HTH. 

Kristine Bure, leder for utstilling i HTH. 

 

Sist messen ble holdt gikk 41.000 besøkende inn dørene og HTH har vært med nesten samtlige år siden 1999. I 2009 vant de også kåringen over beste stand på messen, og i år har de store planer.

Les også: Lite kjøkken? Slik får du kvadratmeterne til å telle

- Det er en kreativ prosess, så den tar tid. I år har vi den desidert største kjøkkenstanden på messen og har boltret oss med over 300 kvadratmeter. Der skal vi vise fram mange av våre flotte produkter innenfor både kjøkken og bad og det er en unik mulighet til å vise oss fram interiørmessig og vise at vi vet hva som rører seg i byggebransjen, forteller Bure.

HTH har vært med på Bygg Reis Deg-messen helt siden starten. Her fra utstillingen et tidligere år. 

HTH har vært med på Bygg Reis Deg-messen helt siden starten. Her fra utstillingen et tidligere år. 

Du kan besøke Bygg Reis Deg-messen og HTH gratis! Gå inn her for å registrere deg, og bruk koden: DbZtUg


Tar naturen inn på kjøkkenet

Hver gang messen avholdes er det satt opp et aktuelt tema som alle utstillere skal la seg inspirere av. Årets tema fokuserer på bærekraft, urbanisering og digitalisering, noe som Bure og HTH har store planer for.

Les også: Dette er årets mest trendy kjøkkenløsninger

- Tema på vår stand handler om hvordan man kan ta naturen med inn i hjemmet, og det reflekteres i utstillingen vår. Det blir masse grønne planter, fokus på naturlige detaljer og farger og selvsagt bærekraft i form av smarte løsninger. Det har vært et utrolig spennende tema å jobbe med, sier Bure.

i 2009 vant HTH prisen for årets stand under messen. I år har de hele 300 kvadratmeter å boltre seg på. 

i 2009 vant HTH prisen for årets stand under messen. I år har de hele 300 kvadratmeter å boltre seg på. 

 

Er det slik at du håper å se mange hvite kjøkken på HTH sin stand under Bygg Reis Deg, blir du dessverre skuffet, forteller hun.

- Farger er i vinden nå, og det har vi tatt helt ut på utstillingen. Her har vi satt sammen ulike løsninger der vi leker med fargepaletter på både innredningen og i tilbehøret. Vi skal rett og slett vise at et kjøkken kan være et flott møbel i seg selv. Det blir veldig spennende å se hva publikum synes.

Du kan besøke Bygg Reis Deg-messen og HTH gratis! Gå inn her for å registrere deg, og bruk koden: DbZtUg


Selger hvitevarer og utstillinger

Til sammen stiller HTH ut åtte kjøkken og baderomsløsinger på messen, og det kommer også noen spennende nyheter.

- Hva som kommer vil jeg ikke avsløre, men det blir noen nyheter. I Tillegg skal vi presentere alt på en helt ny måte, så det vil føles nytt for mange. Vi har tenkt ganske annerledes på denne utstillingen sammenlignet med våre utstillinger i HTH-butikkene, forteller Bure.

Utstilligen som venter deg på Bygg Reis Deg blir annerledes enn de typiske utstillingene i butikkene. 

Utstilligen som venter deg på Bygg Reis Deg blir annerledes enn de typiske utstillingene i butikkene. 

 

Les også: Derfor velger stadig flere kjøkken-øy

Når utstillingen bygges skal den kun stå i de fire dagene som messen er åpen, og det betyr at besøkende kan gjøre et kupp ved å kjøpe utstillingsmodeller.

- Det blir en unik mulighet til å kjøpe både kjøkken og bad til kupp-priser. I tillegg selger vi hvitevarer fra Miele til veldig gode messepriser, så skal man oppgradere eller bygge hus er Bygg Reis Deg stedet man bør være, sier Bure.


Du kan besøke Bygg Reis Deg-messen og HTH gratis!

inn her for å registrere deg, og bruk koden: DbZtUg

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.