Barseltreff 2017:

Over 200 nysgjerrige foreldre, pludrende småbarn og lærerike foredrag

Torsdag 5. oktober 2017 ble Norges største barseltreff gjennomført for tredje gang på Nova kinosenter i Trondheim. Her kan du få et lite innblikk i hvordan det gikk for seg.

Norges største barseltreff, et konsept som samler nybakte og blivende foreldre til et event med fokus på gode foredrag, mingling og spennende stands, ble gjennomført for tredje gang i Trondheim. 

Norges største barseltreff ble avholdt i Trondheim 5. oktober 2017. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

Norges største barseltreff ble avholdt i Trondheim 5. oktober 2017.  Foto: Titt Melhuus

Hver gang arrangementet har blitt holdt i Trondheim har det blitt utsolgt i god tid i forveien, og denne gangen var alle 220 billetter revet vekk en måned før den store dagen.

På setene i sal 1 ble det satt ut goodiebags til deltakerne. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

På setene i sal 1 ble det satt ut goodiebags til deltakerne.  Foto: Titt Melhuus

 

Torsdag 5. oktober ble dørene på Nova kinosenter åpnet for publikum, og lokalene ble raskt fylt opp av små og store deltakere.

Mødre, fedre, småbarn og kommende foreldre. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

Mødre, fedre, småbarn og kommende foreldre.  Foto: Titt Melhuus

Se flere bilder fra barseltreffet i bildekarusellen øverst!

Flere benyttet muligheten til å mingle litt blant stands. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

Flere benyttet muligheten til å mingle litt blant stands.  Foto: Titt Melhuus

Noe av det som er med på å gjøre dette arrangementet unikt, er foredragene og det gode innholdet som deltakerne får med seg. I år var det foredrag fra syv ulike aktører, og det var Børre Andreassen i Gnist Barnehager som fikk starte.

Børre Andreassen, Gnist barnehager. 
    
      (Foto: Titt Melhuus)

Børre Andreassen, Gnist barnehager.  Foto: Titt Melhuus

Gnist barnehager hadde et foredrag om hva foreldre bør ha som fokus når de skal velge barnehage til sitt barn, og fortalte samtidig om sin nyeste barnehage på Tiller.

Det er også tredje gangen at Trøndelag brann- og redningstjeneste gjester barseltreff, og også denne gangen snakket de om hvordan man kan sikre hjemmet sitt på best mulig måte om en brann skulle oppstå. Her var det også mange gode råd til hva man bør tenke på når man har små barn, for å sikre et trygt hjem.

Trøndelag brann- og redningstjeneste. 

Trøndelag brann- og redningstjeneste. 

Fra tidligere år vet vi at Endre Jo Reites foredrag om hvordan deltidsjobben påvirker økonomien, er interessant for mange. Derfor var han og SpareBank 1 SMN med på årets barseltreff igjen. På stand kunne alle som ville være med i trekningen av en gratis barneforsikring, og i kinosalen kunne Reite gi gode tips til hvordan man kan sette opp familieøkonomien på en måte som er rettferdig for alle parter.

Endre Jo Reite, Sparebank 1 SMN. 

Endre Jo Reite, Sparebank 1 SMN. 

Egon Søndre serverte kaffe og lunsj til alle deltakerne i pausen.

Egon Søndre serverte kaffe og lunsj til alle. 

Egon Søndre serverte kaffe og lunsj til alle. Spesialist i barnefysioterapi og forsker ved ST. Olav og NTNU, Lars Adde, hadde et foredrag om hvordan babyens spontane bevegelser er, og hva de kan bety. Han har forsket lenge på temaet og kunne forteller publikum hva de kan bety og hvilke tidlige tegn man som forelder kan se på.
 
Lars Adde, St. Olav og NTNU. 

Lars Adde, St. Olav og NTNU. 

Ambulansetjenesten ved St. Olav hadde med seg demonstrasjonsdukken Anna og viste fram hvilke teknikker man bør kunne om barnet skulle få feberkramper, eller andre alvorlige situasjoner skulle oppstå.

Ambulansetjenesten ved St. Olav. 

Ambulansetjenesten ved St. Olav. 

Lanullva har butikk i Søndre gata i Trondheim, og de kunne gi gode tips til publikum om hva man bør tenke på når man skal kle på barnet sitt, og hvilke unike kvaliteter ullklær har.

Cathrine Sæternes fra Lanullva. 

Cathrine Sæternes fra Lanullva. 

Titt Melhuus var de siste på plakaten denne dagen, og de viste fram noen av bildene som de har tatt tidligere i sitt fotostudio i Trondheim. De viste også fram en videosnutt produsert av NRK, som viser litt av hverdagen til en fotograf. Videoen kan du se her!

Titt Melhuus hadde også stand. 

Titt Melhuus hadde også stand. 

 

Vinneren av årets barseltreffkonkurranse ble også trukket på slutten av dagen, og den heldige vinneren kunne hente gavekortet fra Babyshop på scenen. Det kan hun bytte inn i en splitter ny VISTA Stroller Jake (Black) - Carbon Frame, levert av Babyshop.

Vinneren av barseltreff-konkurranse. 

Vinneren av barseltreff-konkurranse. 

Tusen takk til alle annonsører, bidragsytere og deltakere for en flott dag!


Se flere bilder fra barseltreffet i bildekarusellen øverst!


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.