En gjeng som er glad for at byggingen av Lundhøyden Amfi nå er i gang: F.v. prosjektleder Dag Erik Vårum fra Ruta Entreprenør, eiendomsmegler MNEF Mari Buaas, eiendomsmegler MNEF Marius Rennan og markedssjef Lars Storsve fra Ruta Entreprenør. 

En gjeng som er glad for at byggingen av Lundhøyden Amfi nå er i gang: F.v. prosjektleder Dag Erik Vårum fra Ruta Entreprenør, eiendomsmegler MNEF Mari Buaas, eiendomsmegler MNEF Marius Rennan og markedssjef Lars Storsve fra Ruta Entreprenør. 

Utbyggingen av Lund Østre:

Slik blir Lundhøyden Amfi

I februar 2019 skal de 27 leilighetene i Lundhøyden Amfi være innflyttingsklare.
Meglerhuset Nylander

Siden salgsstarten sommeren 2017 så har Meglerhuset Nylander allerede solgt over halvparten av leilighetene i prosjektet på Lund Østre, som eies av utbygger Ruta Entreprenør. Få, om noen andre nybyggprosjekter i Trondheim sør den siste tida, har blitt solgt så raskt.   

- Ikke så rart, for her blir det flott å leve. Med topp moderne og smarte leiligheter slipper du å tenke på oppussing på lenge. Her er du er nær marka, men likevel bare noen minutter unna Trondheim sentrum, sier megler MNEF i Meglerhuset Nylander, Mari Buaas. Hun leder nybyggavdelingen sammen med eiendomsmegler MNEF Marius Rennan.

Les mer om det flotte prosjektet her!

Vi møter begge to sammen med prosjektleder Dag Erik Vårum og markedssjef Lars Storsve i Ruta Entreprenør, på den solrike tomta der bygget nå skal reise seg. Det er alltid noe ekstra med at et stort byggeprosjekt er i gang. Slik er det her også, så alle fire er i godt humør. Oppe fra himmelen skinner sola, så hele nabolaget og utsikten får virkelig vist seg frem denne dagen. Fra de øverste leilighetene vil det faktisk bli mulig å se fjorden utenfor Øysand også.

Lundhøyden Amfi: Her kommer 27 flotte leiligheter, med parkeringsplass i kjelleren og flott utsikt! 

Lundhøyden Amfi: Her kommer 27 flotte leiligheter, med parkeringsplass i kjelleren og flott utsikt! 

 

- Planen er innflytting i februar 2019, så her kommer det til å skje mye fremover, forklarer Storsve, mens han viser oss rundt mellom gjerder, grus og gravemaskin.

Siden Lundhøyden Amfi er siste del av utbygging i akkurat denne delen av Lund Østre, så vil de som kjøper leilighet ikke oppleve noen overraskelser i forhold til andre utbygginger. De andre boligene i området er en blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter, så det vil være et fiks ferdig nabolag man flytter inn i.


 

Mye for pengene

- Leilighetene er av forskjellig størrelse, med smarte planløsninger og egen parkeringsplass. De som har kjøpt så langt er for det meste folk som allerede bor i Trondheim sør, så de ønsker å bli i området, men samtidig bo enklere og mer moderne enn i sin tidligere bolig, forklarer Mari Buaas. Kvadratmeterprisen er dessuten hyggelig lesing, mener hennes kollega:

- Her får man mange kvadratmeter for pengene. Trondheim sør er dessuten den delen av Trondheim med sterkest prisvekst de siste årene. Det viser at hele området er i spennende utvikling, noe som igjen betyr at dette kan være en god investering. mener Rennan.

- Fordelene med å bo her, er mange. Ikke minst er omgivelsene flotte. Lundhøyden Amfi er jo landlig men likevel sentralt. Det blir blant annet kort vei til holdeplass for den nye metrobussen, som skal gjøre reisetiden inn til sentrum mye kortere. Siden Lundhøyden blir liggende høyt oppe og delvis øverst i boligfeltet, så er det utrolig flott utsikt og godt med sollys gjennom hele dagen, sier Storsve.

Bor man oppe i Lundhøyden Amfi, har man utsikt mot Børsa, Øysand og deler av Trondheimsfjorden. ILLUSTRASJON MEGLERHUSET NYLANDER 

Bor man oppe i Lundhøyden Amfi, har man utsikt mot Børsa, Øysand og deler av Trondheimsfjorden. ILLUSTRASJON MEGLERHUSET NYLANDER 

 

For Buaas og Rennan er det en ekstra trygghet i at boligene de selger, bygges av en anerkjent og sterk lokal utbygger. Ruta Entreprenør er 100 prosent trøndersk eid og holder selv til på Flatåsen, ikke langt unna Lund Østre, der de nye boligene nå skal reise seg.

- At Ruta står bak dette, er også en stor trygghet for kjøperne, sier Buaas.

Les mer om Ruta Entreprenør her

Lyst og moderne

I følge prosjektleder Dag Erik Vårum så bygges Lundhøyden Amfi med kompakte betongdekker og vegger mellom leilighetene. Dette for å sørge for godt inneklima og gode lydforhold mellom leiligheten.

Bygningene blir også slik at de legger til rette for minst mulig innsyn fra svalganger og lignende, slik at folk skal få så mye privatliv som mulig i denne type boliger. Alle leilighetene er lyse og moderne i utformingen. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys og alle oppholdsrom leveres med moderne parkettgulv. Flislagte bad med varmekabler i gulv, og kjøkken med integrerte hvitevarer byr på kvalitet og komfort.

- Så her blir det godt å kose seg innendørs også. Glem plenklipping og snømåking, bruk tida på det du har lyst til, smiler Buaas.

Leder i Lund Østre Velforening, Daniel Holck, ser positivt på at Lundhøyden Amfi nå snart er ferdig.

- Det har vært bygging i området i fem år, så dette blir bra.

Holck trekker frem den landlige beliggenheten som en stor fordel, ikke minst det at man kan gå på ski hjemmefra, over skibrua og opp i Bymarka når det er bra med snø. At det kommer endestasjoner for de nye metrobussene, vil dessuten forkorte reisetida til byen.

- Det blir en flott kombinasjon, sier Holck, som selv har bodd i området i to år, med sin familie. Han har to barn i den lokale Gnist-barnehagen, og synes det fungerer utmerket.

Lundhøyden Amfi ligger øverst i boligfeltet Lund Østre. Like i nærheten er det blant annet en topp moderne Gnist barnehage, kunstgressbane og adkomst til ski- og turløyper i Bymarka. 

Lundhøyden Amfi ligger øverst i boligfeltet Lund Østre. Like i nærheten er det blant annet en topp moderne Gnist barnehage, kunstgressbane og adkomst til ski- og turløyper i Bymarka. 

 

God variasjon

- Vi har en god variasjon av ulike typer boliger i Lund Østre, alt fra leiligheter til eneboliger med utleie. Det skaper en fin variasjon i område. Ja, det er et rolig område, men det fins lekeplasser og en egen kunstgressbane gitt oss av utviklingsselskapet, forteller han.

I alt vil det bli 795 boligenheter når begge byggetrinn i Lund Østre er ferdig. Det er i dag 11 ulike sameier og grendalag, som regulerer de minste boligområdene. Velforeningen sørger for avtaler om brøyting, gressklipping og generelle trivselstiltak.

Dag Ove og Ann Judith Tinmannsvik har bodd i Lund Østre i litt over to år. De stortrives med å slippe gressklipping og snømåking, samtidig som de kan bruke Bymarka like i nærheten.

- Vi bodde på Lundåsen før, så vi visste at dette er et flott område. Mange lurte på hvorfor vi ville flytte lenger ned, men fra vår leilighet er det flott utsikt mot Børsa og fjorden, så det kjennes veldig luftig og lyst, sier de to. Begge to gleder seg til hele området er bygd ut og blir ferdig. Stasjoner for den nye metrobussen vil også gjøre kollektivtilbudet helt topp, mener de to.

- Her er det lett å trives, slår paret fast.

Les mer om Lundhøyden Amfi her!

Vil du vite mer om Lundhøyden Amfi, fra de som kjenner prosjektet best? Ring Mari Buaas på mobil 948 11 965, eller Marius Rennan på mobil 930 61 160.


LES OGSÅ:

Meglerhuset Nylander kan hjelpe med både kjøp og salg av bolig

Sjekk ut NylanderUnivers - en helt unik markedspakke

Slik hentet Meglerhuset Nylander bransjens gjeveste pris

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.