Lasse Stefanz tar sin 22 tonn tunge turnebuss til Storlien Høgfjellshotell 12. og 13. januar. 
    
      (Foto: Pressefoto)

Lasse Stefanz tar sin 22 tonn tunge turnebuss til Storlien Høgfjellshotell 12. og 13. januar.  Foto: Pressefoto

Nå kan du få drømmehelg på grensen med Nordens største danseband

I januar returnerer dansebandlegendene i Lasse Stefanz til Storliens Høgfjellshotell. Det blir en uforglemmelig helg der du kan høre alle gullklassikerne live fra det svenske suksessbandet.
Storlien Høgfjellshotell

Når man tenker på danseband, kommer man ikke unna Lasse Stefanz. Helt siden sekstitallet har bandet holdt koken, og ikke bare blitt Nordens største danseband, men også selve kjennetegnet på sjangeren. De har gjennom over førti år solgt millioner av plater og vunnet flere priser for sin musikk som best kan beskriver som countryinspirert dansemusikk.

Lasse Stefanz spiller opp til dans på Storlien Høgfjellshotell i januar. 
    
      (Foto: Pressefoto)

Lasse Stefanz spiller opp til dans på Storlien Høgfjellshotell i januar.  Foto: Pressefoto

 

12. og 13. januar tar guttene i Lasse Stefanz med seg den 22 tonn tunge turnebussen mot Norge, og skal spille opp til fest i hele to dager i Storlien. De skal spille på «Loftet» på Storlien Høgfjellshotell, og det ser hotelldirektør på Storlien Høgfjellshotell, Ronny Juhlin, fram til.

Les mer om konserten på Storlien Høgfjellshotell her!

- De har vært her to ganger tidligere, og hver gang Lasse Stefanz kommer blir det full rulle og festmusikk for alle pengene. De er vanskelige å booke, men når de først kommer spiller de så lenge at vi nesten må be om en pause, forteller Juhlin lattermildt.

Hotelldirektør på Storlien Høgfjellshotell, Ronny Juhlin. 

Hotelldirektør på Storlien Høgfjellshotell, Ronny Juhlin. 

 

Dansbare låter

Lasse Stefanz spiller både på fredagen og lørdagen, og siste gang de spilte på Storlien Høgfjellshotell var det kø utenfor lokalene.

- For de som liker dansemusikk er Lasse Stefanz helt i toppen. Vi har jo også lokaler som egner seg veldig med stort dansegulv, så her ligger alt til rette for to suksessrike kvelder. Jeg håper alle som kommer tar med seg dansefoten! Dette er jo et av de dansebandene som har holdt på lengst, så de har en stor fanskare både i Sverige og Norge, sier Juhlin.

Husker du dette? Lasse Stefanz er en av dansebandene som har holdt på lengst. Dette bildet er tatt i 1973.  
    
      (Foto: Pressefoto)

Husker du dette? Lasse Stefanz er en av dansebandene som har holdt på lengst. Dette bildet er tatt i 1973.   Foto: Pressefoto

 

I alt er det plass til rundt 800 feststemte publikummere på konsertene, og Storlien Høgfjellshotell har hatt stor suksess med å arrangere konsertert tidligere og har mange spennende planer for 2018.

- Vi har allerede booket inn Vassendgutane til 3. mars, også jobber vi nå med noen veldig spennende navn i påsken også. De flotte med å komme på konsert hit er jo at man kan booke seg en liten weekendeferie og kanskje få både litt skikjøring og grensehandel med på kjøpet.

 

Opplevelseshelg

For de som drømmer om å se Lasse Stefanz i sitt ess i januar, er det nå muligheter å booke seg en full weekend på Storlien Høgfjellshotell med hotellrom, middag, konsert og frokost.

Storlien Høgfjellshotell er Nordens største høgfjellshotell og en trøndersk storstue rett over grensa. 

Storlien Høgfjellshotell er Nordens største høgfjellshotell og en trøndersk storstue rett over grensa. 

 

- Vi er jo Nordens største høgfjellshotell med 620 senger og har god plass til alle som vil ha den fulle opplevelsen. Her kan man booke pakken enten der kun er en natt, eller hele helgen. Uansett hva man velger blir det nok to uforglemmelige kvelder og konserter, forteller Juhlin.

Her kan du lese mer om og booke de ulike hotelltilbudene!

Ved kjøp av hotellpakkene under konserten får du både middag og frokost med i prisen. 

Ved kjøp av hotellpakkene under konserten får du både middag og frokost med i prisen. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.