Nybil-selgerne Kristian Eggen Rønning og Steinar Vollvik hos Melhus Bil, mener Ford EcoSport er blitt enda mer spennende med den siste fornyelsen. 

Nybil-selgerne Kristian Eggen Rønning og Steinar Vollvik hos Melhus Bil, mener Ford EcoSport er blitt enda mer spennende med den siste fornyelsen. 

Melhus Bil med ny Ford:

- Nye Ford EcoSport er midt i blinken for Trondheim

Selgerne hos Melhus Bil er sikre i sin sak: Med nyheten intelligent firehjulstrekk og en prislapp som starter på 263 300 kroner, kan nye Ford EcoSport fort være skreddersydd for trøndere som trenger en prisgunstig bil både i byen og på fjellet.
Melhus Bil

- Her får du mange av egenskapene fra en stor SUV, samtidig som kjøredynamikken fra en mer kompakt bil er med i fullt monn. Sånn sett er den perfekt i en storby som Trondheim, der såpass mange også drar på hytta i helgene eller ut på tur ellers, sier Steinar Vollvik, selger på nybilavdelingen hos Melhus Bil på Tiller. Vi møter ham og kolleger fra Melhus Bil på Tunga for å se på det nye tilskuddet til Ford-familien.

Kompakt-SUVen Ford EcoSport har gjennomgått en kraftig fornyelse, og fremstår ved lansering i Trondheim i februar 2018, som en helt ny bil. Om ønskelig kommer bilen fortsatt med den prisbelønte en-liters EcoBoost bensinmotoren, som gjør denne Forden til et drivstoffgjerrig og miljøvennlig alternativ til større biler.

Bestill prøvekjøring her!


Du kan selvsagt velge blant mange ulike farger på Ford EcoSport. Her er en versjon med fargen Tiger Eye Metallic. 

 

Men man får nå også bensinbilen med både manuelt gir og automatgir, samt som dieselbil med manuelt gir. Selvsagt kan man velge blant et utall farger og tekniske kombinasjoner, som setevarme, varme i ratt og i frontrute for maksimal komfort en typisk kald trøndersk vinterdag.

Den største endringen fra tidligere modeller er nok likevel at EcoSport nå fås med firehjulstrekk, noe Vollvik er sikker på at mange trøndere ønsker. Automatikk og smarte løsninger i firehjuls-systemet sørger for effektiv fordeling av krefter, avhengig av underlag og føreforhold.

Nordmenn elsker SUV

- Selv om ikke alle i dette segmentet etterspør firehjulstrekk, så tror vi at det vil slå godt an å få muligheten med denne nå. Nordmenn elsker SUV og firehjulstrekk, sier Kristian Eggen Rønning, nybil-selger hos Melhus Bil på Tiller.

Sjekk ut EcoSport-alternativene her

Nye EcoSport har nå fått oppgraderinger på alle utstyrsnivå, og starter med en godt utstyrt Trend til 263 300 kroner, en mer påkostet Titanium fra 276 700 kroner, samt den sportslige toppmodellen ST-Line fra 297 500 kroner. Titanium AWD firehjulstrekk starter på 330 200 og legger du på 19 000 får du toppmodellen ST-Line. Da er det inkludert en rekke intelligente systemer for maksimal kjøreglede og manøvrering.

- Vi synes dette er mye bil for pengene, sier Vollvik og Rønning.

Med god svingradius og 19 centimeter bakkeklaring, er Ford EcoSport perfekt for både trange bygater og svingete veier frem til hytta. 

 

Rundt oss står nye biler i ulike farger og størrelser. Selv om EcoSport er lillebroren til SUVene Ford Kuga og Ford Edge, så mangler det ikke på plass. Med sin korte svingradius er nok EcoSport bedre rustet enn storebrødrene for smidig kjøring og parkering i bymiljøet, men den ypper seg virkelig når det gjelder plass innvendig.

Finn Melhus Bil i Trøndelag her!

Steinar Vollvik og Kristian Eggen Rønning har fått besøk av selger Charlotte Ekle (Melhus Bil Tiller), samt nybil-kollegene Torstein Sjøholtstrand og Kenneth Sundal fra avdelingen på Tunga.

Ikke noe problem med fem voksne i en Ford EcoSport: F.v. selgerne Kristian Eggen Rønning (Melhus Bil Tiller), Charlotte Ekle (Melhus Bil Tiller), Torstein Sjøholtstrand (Melhus Bil Tunga), Steinar Vollvik (Melhus Bil Tiller) og Kenneth Sundal (Melhus Bil Tunga). 

 

De fem vanlig utrustede voksne personene setter seg greit inn i bilen. Ikke er det for trangt heller, og da er det fortsatt 355 liter bagasjeplass bakerst. Selgerne koser seg litt ekstra når det integrerte B&O Play musikkanlegg nærmer seg de 675 watt det kan levere. Blir det likevel lite plass inne i bilen, så er dette en av få slike kompakt-SUVer som kan trekke tilhenger.

Her får du god lyd!

- Lydsystemet er utviklet av Bang & Olufsens akustikkeksperter sammen med Ford, så her kan du virkelig kose deg med favorittmusikken, sier Torstein Sjøholtstrand.


Både telefon, navigasjonssystem og musikk kan styres gjennom SYNC3-systemet, enten via stemmekontroll eller en åtte tommers berøringsskjerm godt plassert i dashboardet foran. SYNC3 støtter både Apple CarPlay og Android Auto, slik at man kan «speile» sin egen telefon på skjermen. De teknologiske løsningene og individuelt design, er noe av det selgerne mener virkelig løfter denne bilen.

- Ford EcoSport er kanskje liten i størrelse, men den er en stor opplevelse, mener Melhus Bil-selgerne.

Varme i seter og ratt er mulig å få med i nye Ford EcoSport. Gost å ha en trøndersk vinterdag! 

Nysgjerrig på Ford EcoSport? Her finner du oss!

Melhus Bil Tiller:
Telefon:73 20 25 10


Melhus Bil Tunga:

Telefon: 73 99 25 00


Melhus Bil Orkanger

Telefon: 72 48 36 00


Melhus Bil Stjørdal

Telefon: 99 38 40 00


Melhus Bil Steinkjer

Telefon: 74 17 06 00


NB! Bilder og illustrasjoner vist i denne artikkelen kan variere fra norske standardmodeller og standardutstyr. Farger kan variere, tilbehør og ekstrautstyr kan medføre ekstra kost eller være utilgjengelig i Norge.

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.