11 gode grunner til å velge en hybrid fra Toyota Bilia i Trøndelag

Markedssjef Jon Robert Rønnes og nybilselger Nina Booth hos Toyota Bilia Trondheim, har over 20 års unik erfaring med hybrid-biler i ryggen når de anbefaler trønderne å velge en fremtidsrettet teknologi for sin nye bil.

Markedssjef jon Robert Rønnes og nybilselger Nina Booth hos Toyota Bilia Trondheim, med den nye versjonen av klassikeren Prius.
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Toyota har solgt over ti millioner hybridbiler i verden, siden lanseringen av verdens første hybridbil Prius i 1997. Det gir oss en meget solid erfaring med denne typen biler, forteller Nina Booth.

En hybridbil fra Toyota har både en bensinmotor og en elektrisk motor. I de lyse og moderne Toyota Bilia-lokalene på Leangen, finner man hele åtte forskjellige hybrid-modeller:

C-HR hybrid - stort råere hybrid får man vel ikke!

Det er allerede mange som velger mer miljøvennlige biler, når de handler nye biler. Og det blir ikke mindre aktuelt:

- Om man kjøper en ny bil nå, bør man derfor tenke over hva som skjer med verdien om noen år. Og enda viktigere; velger man en hybrid, så er man jo med på å forbedre miljøet rundt oss, sier markedssjef Jon Robert Rønnes.

11 gode hybrid-grunner

Toyota oppgir selv at hybridbil-eierne, er deres mest fornøyde kunder. Med over ti millioner solgte hybridbiler i verden de siste 21 årene, så har man som sagt en unik erfaring med hybridbiler:

1. Hybrid viser at du tar et bevisst valg i forhold til klima og miljø.

2. Det er lavere vedlikeholdskostnader over tid, fordi slitasjen på bremser, girsystem, starter og andre systemer, er lavere på hybrider enn andre biler.

3. Hybrider har lave CO2-utslipp, og bidrar til å nå Norges klimamål i 2020.Hybrider har også lave NOx-utslipp, noe som bidrar til mindre lokal forurensing.

4. Du opplever høy komfort og helt stille kjøring når den elektriske motoren brukes, og når bilen står stille.

5. Du trenger ingen ekstern lading med lange ledninger, ettersom bilen lader seg selv mens den kjører.

6. Hybridbiler har lavt forbruk under alle typer kjøreforhold. By, land og kombinert kjøring gir samme lave forbruk.

7. Toyota sine hybridbiler har minst like god kvalitet som en vanlig Toyota.

8. Batteriet i en hybridbil skal ikke byttes ut. Det er designet til å vare "bilens levetid", med opptil ti års fabrikkgarantiprogram.

9. Batteriene i hybrider bruker kun en brøkdel av sin kapasitet til enhver tid. Det bidrar til lang batterilevetid.

10. Det er lave avgifter i forhold til tilsvarende bensin/dieselmotorer.

11. Automatgir er standard på alle hybridbiler.

Auris hybrid touring sports bør være attraktiv for mange trøndere!

Har du lyst til å prøvekjøre en Toyota hybrid? Sjekk denne nettsiden!

I tillegg til de vanlige hybridene, selger altså Toyota plug-in-bilen Prius plug-in. Den viktigste tekniske forskjellen mellom plug-in og hybrid er størrelsen på batteriet. Plug-in-hybrider har større batterier for å kunne kjøre lengre strekninger på eksternt tilført strøm.

- Det viktigste er egentlig at den enkelte gjør seg opp en mening om eget kjøremønster og behov. Det er det beste grunnlaget for å avgjøre hvilken type man skal velge, sier Rønnes.

Rekkeviddeangst er for øvrig blitt et kjent begrep for mange nordmenn. Den angsten trenger man ikke å ha i en hybridbil.

Yaris hybrid: Nå også i tøff grå og svart farge, med elegante LED-lykter.

Passer bra i Trøndelag

- I motsetning til en elbil, så er det ingen fare for at batteriet til en Toyota Hybrid blir tomt, da de lader seg selv hver gang du kjører. Systemet overvåker kontinuerlig bensinmotoren og batteriet, som sømløst veksler mellom hverandre hver gang det er nødvendig, selv om de ikke er laget for å kjøre uten bensin, forklarer Jon Robert Rønnes.

- Hybridbiler tåler også kulde meget bra, så denne type bil passer også godt i det trønderske klimaet, legger han til.

Den firehjulsdrevne folkefavoritten RAV 4 fås selvsagt som hybrid!

Les også: Toyota og miljøet

Ta kontakt med oss: http://toyota.bilia.no/kontakt/

Toyota Bilia Trondheim (telefon 98 29 49 10)

Toyota Bilia Oppdal (telefon 98 29 49 55)

Toyota Bilia Orkanger (telefon 98 29 49 65)

Toyota Bilia Stjørdal (telefon 98 29 49 35)

Toyota Bilia Levanger (telefon 98 29 49 85)

The Toyota Way er filosofien bak det som skjer hver dag her hos Toyota i Trondheim og Trøndelag ellers. Det gjaldt med de enkle bilene fra 60-tallet (gul bil til venstre) og det gjelder med dagens teknologisk avanserte hybridbiler.

NB! Toyota Bilia forøvrig flere brukte hybrid-biler. De har stor etterspørsel etter pent brukte Toyota hybrider. Ta derfor kontakt om du har en brukt Toyota hybrid du vil bytte i en ny.

Her kan du se hvordan en Toyota hybrid fungerer: