- Det vi kjører, er mye mer enn bare en bil

For Richard og Glen og arbeidsgiverne er disse nyttekjøretøyene fra Volkswagen Møller Bil Trondheim blitt helt avgjørende for bedriftens prestasjoner.

Rørlegger Richard Sletvold (t.v.) fra K. Lund og Glen Morten Konstad fra Vintervoll er enige: Disse bilene gjør jobben deres lettere!
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Dette er lager og kontor for oss i det daglige. Og driftssikre biler er viktig for å holde oppe produktiviteten, forklarer elektromontør Glen Morten Konstad fra Vintervoll og rørlegger Richard Sletvold fra K. Lund.

Vi møter dem sammen med Rune Wolden, markedssjef i Team Nyttekjøretøy hos VW Møller Bil Trondheim. Glen og Richard stiller gjerne opp for å fortelle om sine hverdager. Møller Bil Trondheim har jobbet sammen med K. Lund helt siden 60-tallet og Vintervoll-Glen kjører en åtte år gammel forhjulsdrevet VW Caddy, som fortsatt går som ei klokke.

Plass til det meste

- En helt super bil, som gjør hverdagen min mye bedre, forklarer Glen. Han har innredet bilen akkurat slik han trenger det i det daglige. En VW Cadddy er ikke den største i nyttekjøretøy-familien, men her er det funnet plass til alt fra tenger og tape, til skruer, esker og skuffer. Til og med en stige i taket, har Glen Morten funnet en løsning på bak i den blå Caddyen.

Rotete håndverkere er i ferd med å bli en gammel myte. Bak i Caddyen til Glen Morten fra Vintervoll, har i alle fall alt sin bestemte plass. Til og med plass til en stige er det, oppunder take i det som er Norges mest populære nyttekjøretøy.

- Volkswagen Caddy er det mest solgte nyttekjøretøyet i Norge og en av de mest solgte bilmodellene totalt. Disse har også en meget god verdi som bruktbil, forklarer Rune Wolden.

Les mer om VW Nyttekjøretøy her!

Rørlegger Richard har en større bil, en to år gammel VW Transporter med spesialboks på taket for ulike typer rør. Også han har innredet bilen med hyller, fester og skuffer som passer hans arbeidshverdag.

K. Lund-rørlegger Richard Sletvold har full kontroll på utstyret i sin VW Transporter.

- Her har jeg alt jeg trenger. I tillegg er selve bilen behagelig å kjøre, og med firehjulstrekk så kommer den seg frem nesten over alt, sier han fornøyd.

Begge setter pris på at bilene er driftssikre og sjelden har tekniske problemer. For å drive effektivt er det også viktig for bedrifter som K. Lund og Vintervoll at service og reparasjoner kan gjøres så fort som mulig.

- Noe av det viktigste for bedrifter er jo at medarbeiderne er i full drift så mye av tida som mulig. På kun tre dager kan vi dessuten garantere service og vi har en egen akutt-tjeneste, om man trenger det, forklarer Rune Wolden.

Markedssjef Rune Wolden (t.v.) hos Team Nyttekjøretøy hos VW Møller Bil Trondheim setter stor pris på besøk fra stamkundene Glen Morten Konstad fra Vintervoll og Richard Sletvold fra K. Lund (t.h.).

For VW Møller Bil Trondheim er det viktig å følge opp bedriftskundene på en god måte. Tidsgarantiene og servicetjenestene er en del av en helhetstanke rundt nyttekjøretøy-satsingen. Team Nyttekjøretøy er satt opp slik for å kunne fungere best mulig ut mot kundene.

- Vi mener at det er mer enn selve kjøpet som er viktig for kunden. Det er verdien som bilen skaper over tid som redskap for medarbeiderne, som er selve nøkkelen.

- Fokuset som et eget Team Nyttekjøretøy skaper, gjør at vi yter det lille ekstra for våre kunder. Selve kjøretøyene er jo selvsagt også av samme kvalitet og med som regel samme utstyrsnivå som vanlige privatbiler. Det er fordi bilene er arbeidsplassene til medarbeiderne, og da må de ha så god komfort som mulig, sier Rune Wolden.

At bilen de bruker i jobb er behagelig og driftssikker, samtidig som leverandøren VW Møller Bil Trondheim har topp oppfølging, er viktig for Richard og Glen Morten.

Glen anslår at han kjører rundt 20 000 kilometer i året, mens Richard ligger på rundt 10 000. Dette avhenger gjerne av hvilke kunder man har og hvor den enkelte bor.

- Dette er ganske vanlig når det gjelder kjøreavstand. Og selv om Caddyen er helt spesiell i kraft av å være så populær, så er det solid bruktbilverdi på alle Volkswagen-modeller, sier Rune Wolden.

Kan dette være noe for din bedrift? Ta kontakt med her:

Møller Bil Trondheim

Team Nyttekjøretøy Trondheim:

Tlf - 24 03 17 00

Mail: moller.trondheim@moller.no

Avd Stjørdal:

Tlf - 24 03 37 00

Nybil.835@moller.no

Avd Orkdal:

Tlf - 72 47 11 00

orkdal@moller.no

Hos Nyttekjøretøy-teamet ved VW Møller Bil Trondheim blir alle med nyttekjøretøy, tatt godt vare på.