Unik messe i Trondheim:

Du møter dem på Grønn motor: Elsykkel-ildsjelen og bilentusiasten

Den ene skal sykle på elsykkel til India, for et godt formål. Den andre er en av Trøndelags og Norges mest kjente bilentusiaster. Nå kan du møte begge to på et helt nytt og miljøvennlig arrangement!

26.mai arrangerer Adresseavisen Brand Studio nemlig Grønn motor - ei messe for biler og elsykler og alt av motorer med miljøvennlig teknologi.

Sjekk nettsiden for Grønn motor her!

Hit kommer en rekke merkeforhandlere for bil i Trondheim, og interessante foredragsholdere, med fokus på miljlvennlig transport og fremtidas veinett. Det blir også konkurranser og stands inne i storsalen ved Clarion Hotel & Congress på Brattøra.

Miljøvennlige biler og elsykler: Adresseavisen Brand Studio arrangerer Grønn motor i Trondheim, 26.mai 2018 

 

Til å være konferansier og vert for dagen, så har vi fått med Olav Skarsem. Han er mest kjent som politimann i serien Nattpatruljen på MAX, men han har ved flere anledninger også vært med Adresseavisen, for å spre sin kunnskap og entusiasme for alt som ruller og kjører.

Sjekk denne saken der Olav viser frem bilnyheter i Frankfurt! (abonnentsak)

- Dette blir gøy. Det skjer utrolig mye når det gjelder miljøvennlige biler for tida, sier Skarsem. Han vil presentere foredragsholderne, samt være vert og gå rundt i ustillingslokalene gjennom hele dagen.

I tillegg til Olav så kan de besøkende også møte Kjetil Utne, som skal ha både stand og foredrag om et ganske spesielt prosjekt:

- Jeg skal sykle fra Trondheim til India med elsykkel, for både å fokusere på miljøet og for å sette søkelyset på en veldedig innsamlingsaksjon for barns rettigheter, forklarer Utne.

Lyst å besøke Grønn motor? Da kommer du til Brattøra mellom kl. 11 og 15 lørdag 26.mai. Både foredrag og utstilling er gratis, og det blir mulig å både se og spørre kompetente forhandlere, om miljøvennlige biler og elsykler. Det er ingen servering, men mulig å kjøpe forfriskninger på stedet.

Sjekk Facebook-eventet her!

Programmet for dagen:

Kl. 11.00: Dørene åpnes til storsalen, der man finner utstilling og stands fra ulike samarbeidspartnere

Kl. 11.30: Foredrag i egen sal: "Strøm, solceller, hydrogen? Fremtidas drivstoffløsninger i Norge" - Steffen Møller-Holst (Sintef)

Kl. 12.30: Foredrag i egen sal: "Hvor går fremtidens veier i Trondheim?" – Hans Kringstad, Trondheim kommune

Kl. 13.30: Foredrag i egen sal: "Med elsykkel til India" - Kjetil Utne, idealist og syklist

Obs! Ytterligere programposter kommer!

Utstilling og stands inne i salen:

Witro Bil

Okkenhaug Bil

Kia Trondheim

Møller Bil

Sulland Trondheim

Sportsbua

Scushi elsykkel

I tillegg kommer Norsk elbilforening og har stand inne i utstillingsområdet, for å svare på spørsmål rundt det å være elbilist.

Vi får altså besøk av Kjetil Utne, som skal sykle fra Norge til India med elsykkel, for et godt formål!

Kl. 15.00: Dørene stenges


Les også denne saken i forbindelse med Grønn motor:


Elbil-klassikeren fornyes:

Nissan Leaf revolusjonerte det trønderske bilmarkedet i 2011. Nå skal nye Leaf gjøre det igjen!

Da Witro Bil begynte å selge elbilen Leaf i Trondheim i 2011, var det mange som dro på smilebåndet. Våren 2018 er den nye versjonen den mest solgte av alle nye personbiler i Norge. 


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.